ZEVS Forum

Stari Ljubelj odet v debelo ivje

Začel/a Tržičan, 14. Januar 2010, 13:49:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Tržičan

Danes dopoldne sem se šel sankat s starega Ljubelja (1369m) v upanju, da bom vsaj na vrhu deležen nekaj sonca, ki ga v nižinah tako primanjkuje. Namesto sonca sem na koncu dobil samo meglo in zelo dobro tolažilno nagrado debelo ivje :drool:

Ivja je bilo res veliko, ob cesti so nastali prav kupčki ivja, ki je padal z dreves in se po strmem bregu plazil in nabiral na kupčke :icon_biggrin:

Nastale so prave struge, po katerih se je ivje plazilo :icon_mrgreen:

Tudi koča je bila odeta v ivje

Ivje se je prijelo vsega

Niti ptičja hišica ni imela obrambe proti ivju

Gozd je bil prav pravljičen :drool:

Ivja je bilo okoli 5cm, ponekod celo več :zaba:

Ivje od blizu :icon_mrgreen:

Najbolje pa je potem, ko se lahko v dolino spustiš s sankami :beerchug:

Lp, Nejc

JaniS

Tržičan

Hvala :icon_biggrin:

Mislim da ni odprta, v bistvu sploh nisem šel pogledat, vendar ni bilo nič slišati, pa tudi videti je bilo, kot da ni notri nobenega ;)

Lp, Nejc

Jovi

Super fotografije..to je čar narave...zgleda bo po sonce potrebno na vogel ali pa kr na kredarco :beerchug:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

Est! Est!! Est!!!

To pa je zima kot se gre...pravo razkošje beline! :icon_wink:
Life is like weather! www.wineandweather.net/

snowflake

trzican...je cesta že zratrakirana?
dobre slikce :icon_wink:
Snow4All!

Tržičan

Hvala :icon_biggrin:

Cesta je zratrakirana, je kar v redu za sankanje, vedar bi moglo malo še zmrznit, za tiste, ki želimo malce bolj divjo vožnjo :icon_mrgreen:

Lp, Nejc

Jovi

A to se lahko sankaš potem tam ?? zdaj me zlomka zanima bi se šel mal sankat če bo kej lepega vremena
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

gradiščan

snowflake

Citat od: Jovi dne 14. Januar 2010, 15:02:35
A to se lahko sankaš potem tam ?? zdaj me zlomka zanima bi se šel mal sankat če bo kej lepega vremena

ja jovi, to je sankališče, koča naj bi bila odprta za vikende, sicer se pa da zment....je pa zgornji del kar strm, imaš pa še eno sankališče , pod storžičem, gor je pa koča zihr odprta, če ne poznaš, se peljeđ skozi tržič proti lomu , potem pa naprej peš...
Snow4All!

alešrozman94

Adijo kako je to lepo...  :clap:
Odlične fotke :icon_wink:
VREME BO!

malamut

Lepših slik z ivjem še nisem videl... Super!