ZEVS Forum

osveževanje sIike kamere

Začel/a viking, 26. Oktober 2009, 11:30:13

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

viking

Na tem področju sem nov...

Rad bi postaviI sIiko kamere na domačo stran (že stoji ;-)  ), ampak ne znam uštimat da bi se sama osveževaIa - torej kodo je treba postavit v HEAD tab pa tega okenca ne najdem... stran je postavIjena v XARA web dizajnerju, program za webkamero pa je coffee cup webcamera

Ima kdo kakšne izkušnje s tem?

HvaIa

Andrej

gradiščan

Kot se na hitro pregledal spletno stran od webcam programa te Wizard sam vodi skozi izdelavo spletne strani oziroma spletne kode, ki jo potem samo vstaviš v svojo web...

H2o

Eden od načinov je, da v head vstaviš naslednjo kodo:
<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="150">

Vrednost 150 pomeni 150 sekund, ki jo lahko poljubno nastavljaš.

To se lahko reši tudi z JavaScriptom..

viking

kodo že imam, samo tega okenca  - HEAD - ne najdem... :(  :banghead:

Pihe

Citat od: viking dne 26. Oktober 2009, 12:17:14
kodo že imam, samo tega okenca  - HEAD - ne najdem... :(  :banghead:

Če grem pogledat izvorno kodo tvoje web strani, se ta <head> prav lepo vidi v začetnem delu skripta.Ne vem v čem vidiš problem? :icon_question:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

viking

Citat od: Pihe dne 26. Oktober 2009, 12:30:35
Če grem pogledat izvorno kodo tvoje web strani, se ta <head> prav lepo vidi v začetnem delu skripta.Ne vem v čem vidiš problem? :icon_question:

No, najdIi smo ga, ceIo dva... HvaIa!
Zdaj je to treba nekako vnest v stran - direktno v izvorno kodo strani verjetno ne gre, XARA pa tudi nima te funkcije (aIi pa??) - iskaI sem torej posebno okence kjer bi to vpisaI, ampak ga očitno ni. Verjetno je probIem v tem da coffee cup ponuja direktno urejanje htmI code in zato imajo tudi takšna navodiIa... :banghead:
AIi bom moraI zamenjat program...??  :icon_cry:

viking

Citat od: Pihe dne 26. Oktober 2009, 12:30:35

hvala vsem za pomoč - sem zrihtal!!

Upam da kmalu živa slika s Sviščakov!!

LP