ZEVS Forum

Teden po novem letu 2010

Začel/a Snežak, 09. Januar 2010, 11:23:19

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Snežak

No to bo moja druga reportaža,nism glih nek fotograf  :icon_redface: pa tud fotke nimam dolgo,no pa neki se vseen vidi.Dal sem samo slike tega tedna,večinoma včerajšnje ko sem šel okol polnoči proti gradu,pa ne do vrha,ker sem bil prej že čist moker od sneženja.Meru sem tud višino snega zvečer,pa je kazal od 48-52cm,na čistini seveda.
No pa naj slike svoje povedo :icon_kava:

Vzačetku tedna(prve štiri slike slikane z okna)

to je včer zjutri

Šel sem spat okol 17-ih(fešta prejšn dan  :beerchug: )in se zbudil okol 21-ih  :zaba: .Sej sem pričakoval nekaj snega,ampak to je pa blo neki za vidt skoz okno.Zato sem se odpravu proti gradu,slike pa naj povedo svoje  :buttrock:

No ,kar lilo je z neba,in sneg se je nabiral neverjetno hitro,bil pa je čist moker

Roška secta(izpitni center)

Pa pot na grad

Ponovno na Roški

Pred OŠ Poljane  

Mal skrivenčena smrekca proti vrhu.No naj povem še da me je vseskozi premljal zvok lomljenja vej,tud nekaj jih je blo že po avtomobilih  :buttrock: ,sneg je bil res moker

To pa je Poljanska sesta (nasproti zdravstvene šole)

to pa je tudi vse zaenkrat.
No še slikca kako je trenutno,ker se je spet "uscal" sneg.Pogled skozi okno , pri compu  :icon_wink: :beerchug: :wavey:

Pa lep pozdrav iz zasnežene Ljubljane,končno smo tu tuki dočakal pravo idilo,tko da nam Dolenjci,Štajerci,pa še kdo nesmejo bit prav nač "fouš".Pač se nam je le poklopilo vse skup.Upam da tud ostali dobite še kako porcijo,navijam za vas :icon_wink: .

L.P.Simon

Življenje je lepo,ČE ga živiš

max

Kar dost ga je, do 52cm  :icon_eek:  :icon_question:  kje so pa slikce ko si višino sneg meril  :icon_arrow:

Snežak

No si se že oglasu,brez veze je slikat višino izmerjenja,ker tko al tko lohk počnete z metrom kar čte.Imaš pa tud na arsotu uradno izmerjeno višino snega(44cm),pa računaj še posedanje,pol pa verjem al pa ne.

Sem pa že reku ,foušije ne maram,enkrat sneg tu,enkrat pr vam.Nismo Kitajci,da bi s padavinam razporejal :icon_wink:.

L.P.Simon

Sem pa meru kjer je običajno trava,sej tam je sneg najpomembnejši za zimske radosti,ne pa na cesti,da vsi ki komaj čakajo sneg pol jambrajo,da v nedelo zjutri ne morjo v štacuno :banghead: :banghead: :banghead:

max

Sej ti nisem neč fouš, jaz ga imam dovolj doma, samo vprašal sem, ker si rekel, da si na sprehodu meril debelino....
Eh, kako ste nekateri občutljivi... :icon_kava:

Snežak

Sorry za občutljivost :icon_redface:,sam sej razumeš ta "nori forum"ta teden,ko hočeš neke tekoče podatke prebrat,pa morš nejprej ves crap prebrat,da dobiš kej uporabnega.
Sory za off topic :police:

gradiščan

alešrozman94

Adijo kolko snega  :o
Zdaj pa vam že malo zavidam :icon_haha:
VREME BO!

Astra

Odlične fotke, sem popravil (uredil prazne slike).  :icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si