ZEVS Forum

Obilen sneg v Ljubljani 08.01.2010

Začel/a TWISTER, 08. Januar 2010, 22:57:48

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

TWISTER

ne da se mi pisat...sej slike in filmček svoje povejo :buttrock:

evo še film

Jovi

Blaž pol pa res ni blo treba chase narest heh sicer je med tednam slab kazal ampak zej ga pa mamo celodnevnega pa še nočnega:) Jaz na žalost na sprehode ne morem naša vas ima 20 hiš pa ene 5 luči..zraven hiše je gozd...tema tako da jutri :clap:

Drugače pa perfektne fotografije ki vse povedo brez besed :icon_wink: :icon_wink: :clap:
:buttrock:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

lolcho

Vse pohvale!!!

In tist navrh nas je tokrat res lepo obdaru :)
Vreme je zakon :) :) !!wmr 928nx

alešrozman94

Fantastična reportaža!
Pa čestitke za sneg!!! :clap: :clap:
VREME BO!

Capillatus

Kdo pravi da je vreme dolgočasno in da nikdar ne preseneča  :icon_cool:

bravo @Twister za res dobre fotke in filmček  :praise: :icon_wink: in bravo tudi vreme  :)

ŠTROMAR

Si me malo prehitel sosed - bravo za tvojo reportažo severno od Podutiške ceste  :buttrock:, jaz sem svojo naredil južno do Podutiške ceste.
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

paradolf

@Twister in @ŠTROMAR odlične fotke in čestitke za sneg. Končno tisto pravo kar rabmo...direkt v žilo :icon_haha: :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

matootam

Lepe slike in filmček.
Kaj ko bi dajali vse slike iz Ljubljane današnjega dne kar v ta topic, če Twister nima nič proti?  :icon_wink:

krokodil

srečneži... lepo, lepo... pa ravno včeraj je nekdo jamral da dolenjci vedno zadanemo jackpot... kaj naj rečem, zadnje zime so vaše centralci :buttrock:
S vrha katedrale bacat ču banane :)

Smučar

Ravno sem se vrnil s sprehoda po Centru LJ in če nima Twister nič proti, bi dodal še nekaj fotk. Žal je moj fotkič trenutno na servisu in sem si pomagal s telefonom. Še vedno sneži, stranske ulice so zakopane pod snegom, na Prešercu je zrasel celo sneženi mož!  :buttrock:
Pravi užitek se je sprehajati po globokem snegu v centru mesta...

Nazorjeva ulica:

Tromostovje:

Slovenska cesta (in moje bivališče nad njo...  :icon_bird:)

TWISTER

Citat od: ŠTROMAR dne 08. Januar 2010, 23:15:31
Si me malo prehitel sosed - bravo za tvojo reportažo severno od Podutiške ceste  :buttrock:, jaz sem svojo naredil južno do Podutiške ceste.

ja še vedno imava najbolj pokrit kraj v SLO :icon_wink:

ja, lahko date vse kar je od LJ sem da ne bo 100 tem. :icon_mrgreen:

gradiščan

max