ZEVS Forum

Vremenska postaja Rudnica

Začel/a gregach, 03. Januar 2010, 19:58:26

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŠTROMAR

Kot sem ti že v neki drugi temi napisal, je ko delaš potrebno delati temeljito in dosledno.
Ali si pri stiskanju konektorjev preveril, kako so stisnjeni. Na original kablu sta namreč konektorja zrcalno in ne enako stisnjena.
Preveri!
Za pomoč pa še fotka kako izgledata original konektorja na kablu.

polo

Citat od: gregach dne 29. Oktober 2010, 22:10:01
@Wisky, saj tu ni kaj za pomagat. Sem že (skoraj) vse poskusil, probal vse kombinacije pa nič. OČitno se nekaj dela norca iz mene. :laugh:

Če bi prebral naše odgovore na tvoje težave bi že lahko vedel kje grešiš.
Ampak ne...ponavljal pa ne bom.

gregach

@ŠTROMAR, če bi bli konektorji narobe stisnjeni tudi za internet ne bi delovalo......
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

polo

Citat od: gregach dne 29. Oktober 2010, 22:26:12
@ŠTROMAR, če bi bli konektorji narobe stisnjeni tudi za internet ne bi delovalo......

Internet rabi samo 2 žile,to sta 2. in 3. v konektorju, 1. in 4. pa sta v nepomembna.(nimata nobene funkcije)
VP pa rabi vse 4 žile in PRAVILNO RAZPOREJENE!

gregach

Aha :icon_redface: :-[potem je pa to :banghead:. Samo še vedno so mi določene stvari nejasne:

Kabel 1): Konektor na eni strani so mi stisnili gor v trgovini (specializirani) in je 3 tedne delalna VP brez problemov , pa čeprav žičke niso zrcalno obrnjene.

Kabel 2): Mi je včeraj v trgovini stisnil gor konektorje in tudi niso zrcalno obrnjeni

Kabel 3): Ima samo srednji 2 žički zrcalno obrnjeni-original

gregach

Danes, dne 08.11.2010 ob 14:24, je bila na VP Rudnica izmerjena najnižja vrednost zračnega tlaka in sicer 980,5 hPa.

gregach

gregach

Ja hvala tudi tebi seveda, za pomoč pri prvih korakih. :buttrock: :beerchug: :praise:

gregach

Danes, dne 14.11.2010, je bil na VP Rudnica izmerjen maksimalni sunek vetra, in sicer 76 km/h.

wisky

Uf,
to pa je že orkanski veter, ki lahko povzroča škodoi na strehah stanovanjskih objektov in lomi veje dreves.
Lp Wisky  :smash:
VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

gregach

Večina suhih vej je odpadlo že v petek, ko je bil max sunek 69 km/h, je pa na določenih objektih vrglo dol nekaj "ciglov", pri nas na srečo ne, saj so strehe postavljene pravokotno na smer JZ.

ŠTROMAR

Citat od: wisky dne 14. November 2010, 21:01:47
Uf,
to pa je že orkanski veter, ki lahko povzroča škodoi na strehah stanovanjskih objektov in lomi veje dreves.
Lp Wisky  :smash:
@Wisky, najbrže si mislil napisati viharni veter, saj je orkanski veter definiran s hitrostmi med 103-117 km/h po Beauforjevi lestvici jakosti vetrov.  :icon_arrow:

gregach

Evo: http://rudnica.zevs.si/custom.html   :buttrock: :bouncy: Malo bo še treba spedenat, ampak počasi bo! :clap:

Hvala @gradiščanu za izdelavo spletne strani,posebna zahvala gre pa @maxu da mi je pošlihtal vse stvari v WsWinu in spravil podatke na spletno stran. :beerchug: :beerchug:

max

Hehe, sem ti rekel, da čimmanj delaj na tem računalniku, poglej graf   :icon_mrgreen: prestavi se na drug računalnik, da ne boš tega motil :icon_rolleyes:

gregach

Citat od: max dne 25. November 2010, 20:18:40
Hehe, sem ti rekel, da čimmanj delaj na tem računalniku, poglej graf   :icon_mrgreen: prestavi se na drug računalnik, da ne boš tega motil :icon_rolleyes:

Hehe, danes ga še bom že moral motit, ker mi je na drugem PC-ju crknil izhod za tipkovnico in ne morem pisati..... :banghead: