ZEVS Forum

nevihta nad soško dolino

Začel/a oleg, 04. Julij 2007, 17:04:38

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

oleg

danes okoli14 ure je bilo pa tako potem ko se je skuhalo je padlo v pol ure50 litrov dežja, trenutna teparatura pa 10 celzija
http://www.Slikomat.com/slika/1346323.htm
oleg

TWISTER

uf to je morala biti pa dobra porcija :icon_eek:

super :icon_wink:

oleg

ja kar dobro je šlo pol ure kar 50 mm dežja
oleg

Gorazd

Malo severneje od tebe (pri meni) pa je do 16h padlo 100mm. Kasneje še nekaj, vsega skupaj se je nabralo 118mm.

Lep dan,
Gorazd

Mejte se radi

Pihe

Citat od: Gorazd dne 05. Julij 2007, 07:50:32
Malo severneje od tebe (pri meni) pa je do 16h padlo 100mm. Kasneje še nekaj, vsega skupaj se je nabralo 118mm.

Lep dan,
Gorazd
[/quote

Že na podlagi radarske slike se je videlo, da boste tam pri tebi imeli večji porcijio, kot tu pri meni.Jaz sem namreč vknjižil skromnih 43 litrov včeraj. :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Cumulonimbus

to je moralo vlivati ko zmešano :icon_eek: :icon_eek: ste meli kaj trdih dodatkov umes :icon_arrow:

lp
Član ZEVS :)

oleg

zaenkrat ni bilo še nič dodatkov :icon_eek:
oleg

jože

Pri nas pa so žal bili tudi dodatki :icon_sad: V treh urah je padlo 124 mm dežja

oleg

dne 09 06 2007 žal smo imeli tudi mi točo oklestila je prav vse debela je bila kot jajce padala pa je 7 minut avtem je razbijala šipe in strehe kjer so krite s salonitko meni je kar tri plošče uničla slike bomdal gor v teh dneh :icon_eek: :icon_question:
oleg

Gorazd

Citat od: jože dne 07. Julij 2007, 19:25:51
Pri nas pa so žal bili tudi dodatki :icon_sad: V treh urah je padlo 124 mm dežja
WOW,  :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:
Se mi je zdelo, da pri vas bolj nažiga. Ali je veliko škode?

Kako je bilo pa 9.7.? Koliko si nameril?

Radarska animacija:
http://shrani.si/files/2007070913vek.mpg

Lep dan,
Gorazd

Mejte se radi

oleg

tko bom povedal vse skupaj je bilo 100 mm v času toče pa kar v 10 minutah ga je padlo pa 20 mm  :icon_eek:
oleg

oleg

danes sem dal gor nekaj slikic od toče
oleg

oleg

oleg

oleg

oleg

oleg

oleg