ZEVS Forum

Snow chase; Podljubelj-Korensko Sedlo-Ljubelj

Začel/a snowflake, 19. December 2009, 21:31:35

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

snowflake

Glede na vreme, ki sledi drug teden, sva se spet odpravila na en krog pa naši in njihovi lepi pokrajini :icon_wink:

Kljub razočaranju, ker je v naših koncih padlo le 5 cm snega, kljub sneženju čez cel dan in vetru, ki je vse samo poslabšal, se mi je ob vožnji po začrtani poti le povrnil nasmešek na obraz...do odjuge bo že v redu, ne?

Največ snega na Korenskem Sedlu in Ljubelju cca. 20 cm, temperatura od - 7 pa do -12

Ob odhodu je v Podljubelju snežilo in pihal je veter, ki je delal zamete, potem je bilo vse do Bleda suho in nankrat je začelo spet snežiti na koncu Jesenic, tako je bilo vse do Kranjske Gore (slike so slabše, ker je vse slikano iz avta);

glede na razmere, je delal le levi del smučišča :o

nabralo se je tudi nekaj snega na cesti

cestarji so se trudili, ampak je bilo vse samo slabše, ker je s plugom sneg potlačil, sol pa pri takih temperatur ni imela učinka...drselo je...zelo :icon_confused:

potem pa :o, najprej ostanki vojne vihre :icon_arrow:

potem pa klanec....WTF kolk je pa to strmo :praise: baje 18 %, pa spet čudno splužen oz. naj rečem poteptan

na nevarnost opozarja tudi ta znak, malo naprej je pa izletna cone, če ti slučajno ne znese...

res je strmo...ker sem se peljal prvič je bilo zaradi snega še bolj  :o

skozi vasico Hart...malo je snežilo

proti Ferlachu...

sledile so si lepe vasice, avtomobili :icon_wink:

koliko soli...

kratek postanek; majhno smučišče v Svetem Jakobu, zanimivo koliko ljudi je bilo na zraku

ko sva se vračala proti Ferlachu in Ljubelju je bila cesta vedno bolj bela...jupiii :icon_biggrin:

opa, tukaj pa cesto že poznam...pa pojdimo malo hitreje

cesta je bila super, veliko drsenja...srečal nisem nikogar....pa smo doma; še delovno vozilo

navdušen nad pokrajino, pa čeprav ste južnaki dobili veliko več snega, se da zadovoljiti tudi z majhnim :icon_wink:

do naslednjič, go with the snow!

Snow4All!

chris93

Ekolog

Enkratne fotografije, super izlet :clap: :bouncy: :icon_wink:, i love Kärnten :love: :drool:, sam naj mi še kdo kdaj reče za severne kolege jodlarji, bom hud postal :icon_mad: :smash:

Astra

VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

mihav

Priporočam se za testno vožnjo, če se boš kdaj izživljal na Koroških cestah :icon_mrgreen:
Global warming is a lie;)

krt

lepo, taprav uživač

Sem pa ravnokar gledal ene moje slike in ugotovil, da smo bili tudi že skupaj na racelandu. Moj in tvoj avtek drug ob drugem :icon_cool:

snowflake

ooo, sam res krt, sam tam se nisem počutil dobro :icon_haha:, preveč dežja, neznana proga pa še semi slick gume, ni ravo lepa kombinacija...na snegu pa res uživam in tudi avtu ne prizanašam ;D
Snow4All!

gradiščan

krt

Citat od: snowflake dne 20. December 2009, 13:11:15
ooo, sam res krt, sam tam se nisem počutil dobro :icon_haha:, preveč dežja, neznana proga pa še semi slick gume, ni ravo lepa kombinacija...na snegu pa res uživam in tudi avtu ne prizanašam ;D

hehe, jaz tudi takrat sploh nisem na čas potem vozil, ker sem imel ene stare gume gor in sem se več ali manj le igral

Drugače pa edino prav, da se avta ne špara, tako imaš vsaj nekaj od njega (še posebej seveda od take zverine, kot je tvoja imprezza).