ZEVS Forum

Trenutno vreme (16.12.-31.12.2009)

Začel/a Aquatic, 16. December 2009, 06:33:43

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

snowfrick

Uf kako ga meče...NORO!Blokov par 100m stran se ne vidi.
temp -7.2°C

Zdaj pa počasi na Roglo :buttrock:

edit:temp -7.6,sem prej narobe napisal

jery_slo

Pri nas sneži pri -8,9°C, moram pa iti pogledat ven zakaj mi dežemer ne topi snega, možno je da je temperatura enostavno prenizka.

Sado

V Ajdovščini imamo močno zimske razmere. Sneži pri skoraj -6°C z burjo cez 100km/h, pred 15 minutami se ročno izmeril sunek 105km/h, windchill je pod -25°C.  :buttrock:
Nemogoče je rečt, koliko je snega, ker dela burja zamete, nekateri so visoki tudi že blizu metra. Bom prilimal slike v kratkem.
VP Ajdovscina: http://ajdovscina.zevs.si

Matic_16

še vedno močno sneži
intenziteta : 6cm/h
11 cm novega na 6 cm podlage = 17 cm

T = -8 °C
vlažnost : 82%

Ekolog

Sneži, na čase ga prav noro mede, to je prava zima :buttrock: :bouncy:, temperatura: -7,6°C, vlaga: 88%, tlak: 1003 hpa, pa še trenutno stanje zunaj :icon_arrow:

Tržičan

Brezje pri Tržiču

Takega zimskega dne pa že dolgo ne pomnim, konkretno sneženje ob konkretnem mrazu, sanjsko :bouncy:

Trenutno sneži, T = - 8,8°C.

Danes je padlo že okoli 5-6cm novega snega, skupno pa sem ga ob 9h nameril 10cm.

Snežinke so bolj majhne, vendar zelo na gosto.

Lep zimski dan vam želim :icon_wink:

Nejc

bbenci2

Pri nas rahlo sneži (goste in drobne snežinke), temperatura je -7,7°C, minimum ob 1:58, ko je bilo -13,3°C. Piha severni veter do 11km/h. Lepo zimsko vreme torej: seveni veter, globoko pod ničlo, itd.
Vidim da po nekaterih delih Slovenije nenormalno sneži, vendar meni je vseeno in vam nisem prav nič nevoščljiv, ker ga bo itak v torek vse pobralo. Vseeno mi je, če bo pri nas v tem trenutku prenehalo snežiti ali pa bo morebiti začelo konkretneje snežiti. Niti ga ne bom kidal, ker je brezveze  :icon_kava: :icon_kava: :icon_kava:
20.12.2009 >> -21,0°C
Davis Vantage Pro2

dominikb

Piha burja ter sneži in izgleda kot snežna nevihta. Več snega je v zametih , ponekod pa je čistina , kjer veter sproti odnaša sneg. Ob 9h je :
temp : -4°C
vlaga : 80%
rosišče : -8°C
tlak : 997 mb - močno pada
veter ; 10 m/s ( burja ) , sunki do okoli 20 m/s
vreme in oblaki : sneži , oblaki pa so ; nimbostratus , altostratus 8/8

Aquatic

Trnje, Škofja Loka

Podatki ob 09:10 uri
- oblačno, sneži
- temperatura: -7,7°C
- Tmin: -9,7°C ob 00:10 uri
- temperatura rosišča: -8,7°C
- tlak: 1001,9 hPa, rahlo pada
- relativna vlažnost: 93%
- brez vetra
- do sedaj je zapadlo 12 cm snega na 4 do 5 cm podlage
Davis Vantage Pro2

stajercx

trenutno stanje: sneži

temperatura: -6,7°C

stanje ceste pa je slabo :suspicious:

gregach

Pri nas kakšne pol ure močno sneži8vidljivost cca 150m), vendar mislim da malo slabi, je pa novega snega ob 9:00 4 cm, pa to je res nenormalno kako malo :banghead:
T=-8.5°C
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

black_rider

Temp: -8.3

Zapadlo je 10cm+ (izmeril na avtu, drugod vec)

gradiščan

Gradišče - pa naj še kdo jamra čez zimo, ga povabim v tale snežni metež ob zvokih burje  :icon_exclaim:
Sneži - 5 cm novega - skupaj 8 cm
Temperatura   -9,2°C, občutek mraza pa kar -23,7°C
Veter v sunkih do 32,4km/h E-NE

ribncan

Močno sneži. Višina snežne odeje je verjetno že presegla 30 cm. Temperatura je pa še vedno -10,1 stopinja C. Padavine na radarju se na našem območju znova in znova obnavljajo. Ceste na našem koncu danes še niso bile splužene, tako, da je na njih kar 15-20 cm snega.

Gorazd

Pretekle 3 dni smo imeli ledene dneve, pa tudi danes bo še eden, saj je temperatura zasidrana okoli -5,6°C. Sneži z burjo, snega malo, do 5 cm. Tlak pa res strmo pada, sedaj je 998,5 hPa.

Mejte se radi