ZEVS Forum

Napoved vremena [16.6. - 30.6.2007]

Začel/a Trocki, 16. Junij 2007, 09:17:16

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Trocki

Arso napoveduje: V ponedeljek in torek bo sončno in vroče, pihal bo jugozahodni veter.
Zakaj se meni zdi, da to ne bo tako in bi zraven morali pripisati še nevihte. Ah, saj jih bodo jutri oz. pojutr. sigurno, tako kot ponavadi.  :icon_question:  :icon_lol:

Nikol konca, ups... bodimo optimisti!  :icon_rolleyes:

LP
Vreme bo! :)

Pihe

Citat od: Trocki dne 16. Junij 2007, 09:17:16

Arso napoveduje: V ponedeljek in torek bo sončno in vroče, pihal bo jugozahodni veter.
Zakaj se meni zdi, da to ne bo tako in bi zraven morali pripisati še nevihte. Ah, saj jih bodo jutri oz. pojutr. sigurno, tako kot ponavadi.  :icon_question:  :icon_lol:

Nikol konca, ups... bodimo optimisti!  :icon_rolleyes:

LP

Saj so že. :icon_haha: :icon_lol:
Moje mnenje je enako tvojemu.Sicer bo prihajajoči teden bistveno lepši od preteklega, vendar je praktično res vsak dan možen nastanek ploh ali neviht v pasu od Severne Primorske(Julijci), Karavank,Kamniških Alp do Zahodnega Pohorja.Pa vroče bo tudi vsak dan bolj. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Serpentinšek

Citat od: ARSOV torek bo povečini sončno, popoldne so možne posamezne vročinske nevihte.  :icon_kava:
V sredo bo sončno in zelo vroče

:clap:  :clap:  :clap:  :clap:

Dopust, prosim  :icon_cool:
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

jest24

Če bo tole jutri res, potem bi lahko bilo v Beli krajni zelo zanimivo. Jasno ne za vinogradnike...

blazek

Tudi Estofex je danes izdal opozorilo pred močnimi nevihtami s točo za vzhodni del Slovenie in pa Balkan.

pero

nič kaj presenetljivega bi jaz rekel... če se bo kaj skuhalo, po mojem mnenju zna orng treskat in tolčt...bomo vidli...
pa lep pozdav

milan

Saj bi že bil čas za eno pravo nevihto, kajti jaz še je letos nisem videl, samo neke 5- min plohe.

indijanc

samo če ti v teh pasje vročih dneh nastane kakšna močna nevihta, veš kaj sled...pridelek adijo...

potrebno bo potrpeti tole vročino vsaj do petka, ko naj bi pogostejše nevihte vendarle malo ohladile ozračje...ampak mislim, da bo tudi sobota še precej podobna petku...

milan

Pa če odnese pridelek, pa kaj?
Ne bo treba več tolko delat. Pa okopavat, pa presajat, bi pa bilo kaj za videt, pa fotografirat :icon_haha:

blazek

To že, sam bi te tudi fino po žepu udarlo. :icon_haha:

indijanc

Citat od: blazek dne 19. Junij 2007, 11:56:51
To že, sam bi te tudi fino po žepu udarlo. :icon_haha:

to sem imel v mislih... :icon_wink:

paradolf

Kako se začne napoved na ORF-u za četrtek.
Unwettergefahr! Se pravi nevarnost neurij!!!!
Energije bo res veliko. Lahko tudi koroška in štajerska pri nas kaj fašeta  :icon_exclaim:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

TWISTER

evo fantje...tole je pa zelo nevarno...če ostane pri tem je možnost za izrazita neurja na koroškem in štajerskem :icon_eek:

pri 2000cape in li -6 ter rosišče pri 21 :icon_eek: mislim da jim tudi vertikalno spuščanje zraka ne pomaga

ker pri takih pogojih bi prej ali slej en oblak prebil cap in se potem razturil po celi višini :icon_arrow:

no da vidimo kaj bojo naslednji runi kazali :icon_wink:

Pihe

Jaz bi na podlagi teh kart dirkal na zavarovalnico in poskušal pridelek zavarovat!
Ta zadeva bo DEFINITIVNO nekje pustila in naredila rastur! :icon_arrow:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

paradolf

Zanimivo je da ARSO ni izdal nobenega opozorila ali vsaj omenil da se lahko skuha kakšna močnejša nevihta.
Ravnokar sem gledal vreme na TV in vremenko je omenil da lahko na severni meji nastane kakšna nevihta. Za hribe pa da lahko tudi zagrmi  :icon_rolleyes:
Ko bo pa prva močnejša nevihta s točo bodo pa kuj nalimal opozorila.

No saj mogoče pa ne bo tako hudo in bodo imeli prav, jaz pa se bom posul s pepelom.
Bom pa rekel da je za močnejše nevihte dovolj pogojev :wise:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2