ZEVS Forum

Odpoved strežnika 14.9.2009

Začel/a piskec, 15. September 2009, 06:18:41

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

piskec

Odgovor, s katerim nimam kaj počet...

---------------------------
Pozdravljeni,

vse storitve in servisi bodo omogočeni takoj, ko bomo lahko zagotovili
stabilno delovanje celotnega sistema.

V primeru, da je karkoli nujnega, sporočite, da bomo opravili mi.

Za vse nadaljnje informacije sem vam na voljo na 04 583 50 48 med delavnikom
od 9:00 do 17:00 ure ali preko e-pošte.

Z lepimi pozdravi,
Gregor
------------------------------------------------
HITROST.COM d.o.o.
Cesta železarjev 8b
4270 Jesenice

Aquatic

@Piskec dobil si univerzalen odgovor, ni kaj. :icon_question:
Davis Vantage Pro2

max

Zdaj se še na strežnik ne da pridit :clap: :clap: :praise: GUMPCI  :banghead:

joze

Žalostno, da se vse to dogaja :banghead: :banghead:

Zgleda da se bomo morali res zopet seliti, vendar bi ob naslednji izbiri ponudnika
storitev opozoril, da ne gledati samo na ceno!!!

Malo denarja, malo muzike!! Na žalost je tako.

LP
Jože

Ciril

Končno nazaj. Piskec, drugič pa lahko IPje objaviš tudi na krtini, pa na portalu, ker jaz jih nisem imel kje pobrat...

LP Ciril

piskec

Ciril, na portalu tudi nič ne nuca... :)

Sicer pa sem jih. Na facebooku.

joze

Sedaj se nam pa res že dela velika škoda, ko VP ne delajo.

Jaz lahko povem moj primer, mojo stran redno obiskuje elektro Kanal, da
naredijo plan dela. Takšnih primerov je drugje gotovo še več, ko izgubiš
zaupanje ga težko pridobiš nazaj... :(

max

Citat od: joze dne 18. September 2009, 10:06:51

Tudi mene že sprašujejo, kaj je sedaj(najmanj 10mailov). Sem pa v custom.txt napisal obvestilo, tako da bo takoj na spletni strani, ko bojo ponoči odprli pipco za ftp :icon_mrgreen:

EDIT: ohohoo... saj je že  :clap:

Pihe

Citat od: joze dne 18. September 2009, 10:06:51

To pa zame sploh niso več tako nedolžne zadeve! V kolikor bi bil nekdo od nas pogodbeno vezan za objavljanje takih podatkov(se pravi,da bi ekskluzivno skrbel za to,da ima nek njegov partner na "mizi" vedno sveže podatke o vremenu z neke lokacije in s tem, ko tega zaradi šlamparije nekoga tretjega,(ki je dolžan to zagotavljat,saj se mu zato plačuje!) ne more zagotavljat, potem se v normalnem svetu pogovarjajo o penalih!!!
No,Slovenija še ni normalni svet zaenkrat. :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

UKC

Nobeno jajcanje ne pomaga.Če ste s hitrost.com sklenili pogodbo za gostovanje,ste bili dolžni prebrati njihove pogoje.Tam pa lepo piše,da oni ne odgovarjajo za NIČ :shrug:

Citat9. Člen: Odgovornosti in dolžnosti ponudnika

1. Ponudnik se obvezuje, da bo skrbel za:
          * nemoteno delovanje strežnika/strežnikov,
          * smotrno in pravočasno posodabljal programsko opremo strežnika/strežnikov,
          * naročnika obvestil o pomembnih posodobitvah,
          * v najkrajšem možnem času odpravil nastale napake,
          * varnost podatkov.
   2. Ponudnik zagotavlja gostovanje paketov Hitrost plus (+) zgolj in samo na določenih strežnikih.
   3. Ponudnik ne odgovarjamo za pravilnost podatkov, ki jih kdorkoli pošlje na/iz strežnika.
   4. Ponudnik ne odgovarja za noben izgubljen ali poškodovan podatek na strežniku.
   5. Ponudnik ne odgovarja za posredno ali nepostredno nastalo škodo z uporabo naših storitev.
   6. Ponudnik zanika vsako odgovornost za škodo povzročeno vendar ne omejeno na:
          * škodo ali odgovornost nastalo zaradi izpada strežnika/strežnikov,
          * škodo ali odgovornost nastalo zaradi povečanja odzivnega časa,
          * škodo ali odgovornost nastalo pri neprenosu ali napačnem prenosu podatkov,
          * škodo ali odgovornost nastalo zaradi nepooblaščenega posega,
          * škodo ali odgovornost nastalo zaradi kakršnegakoli (hekerskega) napada,
          * škodo ali odgovornost nastalo zaradi nesprejete elektronske pošte ali napake e-poštnega strežnika,
          * škodo ali odgovornost nastalo zaradi naravnih in višjih dejavnikov.
   7. Ponudnik ne daje garancije, da bodo naše storitve:
          * ustrezale naročnikovim zahtevam in potrebam,
          * neprestano delovale 24/7 (24 ur na dan, 7 dni na teden),
   8. Ponudnik storitev ne bo odgovoren za nobeno škodo, ki bi jo uporabnik utrpel.
   9. Ponudnik storitev ne bo odgovoren za izgubo podatkov, prekinitve v delovanju storitev ter kakršenkoli izpad ali izgubo podatkov, do katere je prišlo po krivdi tretje osebe, ponudnika storitev, njegovih strank ali zaposlenih. Ponudnik storitev si pridržuje pravico do spremembe teh pogojev uporabe.

Pihe

@UKC.Jaz ti pa povem,da bi z enim dobrim odvetnikom vso to njihovo solato o neodgovornosti za praktično ničesar, zelo hitro lahko spremenil v tako odgovornost,da bi jih ornk glava bolela. :icon_arrow:
Ampak, ker se ostali ne sekirajo ravno kaj dosti(razen mogoče Jožeta), se tudi jaz,ki gostujem pri bolj zanesljivem ponudniku, ne bom. :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Aquatic

Enkratno! Za ponudnika internetnih storitev je zgolj in edino pomembno,da pobere denar. Za ostalo mu pa tako ali tako ni mar saj do kupcev nima nobene odgovornosti. :icon_question: :icon_haha:
Davis Vantage Pro2

MaRkUš

@UKC- 10 postov, ki si jih zmogel napisati, sta 2 o vremenu, ostalih 8 postov pa je samo pametovanje in v škodo društva, tako da :smash:

Pa oprostite za offtopic.

polo

Citat od: MaRkUš dne 18. September 2009, 12:52:20
@UKC- 10 postov, ki si jih zmogel napisati, sta 2 o vremenu, ostalih 8 postov pa je samo pametovanje in v škodo društva, tako da :smash:

Pa oprostite za offtopic.

In ko bo naslednjič spet pametoval proti ZEVSU ga bom javno razkril kdo se skriva pod nickom @UKC
Jast vem kdo si @UKC !
Pa pozdrav na Gorenjsko.

piskec

Pustimo to, fantje. UKC je pač UKC, oglasi se takrat, ko nam gre slabo. Na žalost spada med ljudi, ki nič NE pripomorejo k izboljšanju tega sveta. Pravico do tega vsekakor ima.

Pihe, z odvetniki se ne bomo bodli. Preprosto je 180€ letnega gostovanja premalo, da bi se šel človek borit z mlini na veter.

Lahko naredimo tisto, kar pač lahko naredi jezen potrošnik, s katerim ravnajo grdo: zapišemo, kaj se je dogajalo, morda pa koga kdaj odvrnemo. In da, jasno, gremo sami nekam drugam.

Dobil sem že precej dobro ponudbo...  :)

Na koncu ima UKC prav in če ste pazljivo brali moja izvajanja, sem se največ pritoževal čez nekaj drugega - čez odnos, ki ga ima tisti, ki nekaj ponuja. Ta odnos je tisti, ki boli in ki nikakor ni človeški Seveda si je firma zavarovala lastno rit, vendar za dobro uspevanje neke firme to najbrž ni dovolj, kajne? Vse skupaj pa je zelo preprosto - gostovanja, ki ne crkuje preprosto ni! Le od firme je odvisno, kako se bo v kriznih primerih obnašala. Le tega pa ne moreš (iz)vedeti drugače, kot da tebi samemu gostovanje crkne... Pa smo tam.  :'(