ZEVS Forum

Trenutno vreme [16.6. - 30.6. 2007]

Začel/a ŠTROMAR, 16. Junij 2007, 08:18:31

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

milan

Zmerno oblačno in 26,7°C, pred dobro uro pa nas je spet, tako kot vedno spet zgrešila nevihta "za malo". :icon_cry:

paradolf

Z nekaj sreče pa bi lahko nevihta na avstrijskem koroškem dosegla prekmurje če se bo še kaj obnavljala.
Pri meni pa na nebu kar nekaj srednje oblačnosti in +22.9°C
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Pihe

Za moje kraje so ARSO-ti definitivno zgrešili napovedi že drugi dan.Najprej niso napovedali celonočnega dežja, ni bilo tako vroče,kot v centru,saj smo prilezli do "komaj" +26,1, skoraj ves dan bolj oblačno,kot jasno in predvsem več kot polovico dneva zamegljeno in predvsem obupno vlažno( 90%).Megla tudi zdaj. A smo se za to borili!?  :icon_lol:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

blazek

Sedaj je akr nekaj visoke oblačnosti, veter še veno pihlja do 3m/s. Današnji najmočnejši sunek je bil 28,1km/h. Temperatura je šla po več kot 14 dneh ponovno na 30°C in je znašala 30,1C. ČE veter ne bo ponehal, bo vrjertno še tropska noč. Ta teden računam vsaj 35C, če ne več. :icon_wink:

ŠTROMAR

Citat od: blazek dne 18. Junij 2007, 21:57:26
Sedaj je akr nekaj visoke oblačnosti, veter še veno pihlja do 3m/s. Današnji najmočnejši sunek je bil 28,1km/h. Temperatura je šla po več kot 14 dneh ponovno na 30°C in je znašala 30,1C. ČE veter ne bo ponehal, bo vrjertno še tropska noč. Ta teden računam vsaj 35C, če ne več. :icon_wink:
Blažek zanima me na katero lokacijo se nanašajo podatki, ki jih navajaš v svojih postih. Malo je namreč nekomaptibilen napis  Družinska vas, Ljubljana-Center.
Pri meni pa trenutno 21,3 stopinj Celzija.

blazek

Kadar so omenjeni vsi vremesnki parametri, takrat sem doma. Sicer pa sem v Ljubljani.Ker pa sem s faksom večinoma zaključil, so skoraj vsa javljanja od doma. Temperatura pa še kar stagnira na 22°C.

Mamut

Vreme v Nevljah

delno oblačno, drugače tudi cel dan bolj pod pokrovom oblakov :icon_eek:

temp. + 18,5 C  max. + 28,8 C  :beerchug:

1014,7 hPa raste :icon_wink:

78 % vlage

veter SV 3,6 km/h  danes max. 33,8 km/h :icon_wink:

pa zjutraj je  malo namočilo asfalt 0,5mm dežeka

Napoved je bila pa za danes čisto mem, bo pa jutri boljše. :icon_wink: :drool:

gregaM

Poglejte na radar, po avstriji so bombardiranja in to v velikem obsegu  :icon_arrow:

ŠTROMAR

Citat od: blazek dne 18. Junij 2007, 22:15:26
Kadar so omenjeni vsi vremesnki parametri, takrat sem doma. Sicer pa sem v Ljubljani.Ker pa sem s faksom večinoma zaključil, so skoraj vsa javljanja od doma. Temperatura pa še kar stagnira na 22°C.
Hvala za pojasnilo blazek, bom v prihodnje točno vedel na kaj se nanašajo podatki.
Drugače pa tukaj še 20,8 stopinj Celzija ob delno jasnem vremenu in zmernem JZ, vlaga pa kar visokih 73%.

Pihe

Ma meni je zadost! Vsi se nekaj hvalite s prijetno poletno nočjo, pri meni pa dežuje!!!!! :icon_cry: :icon_cry:
Pa saj kaj drugega pri taki visoki vlagi tudi za pričakovat ni bilo. :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

ŠTROMAR

Dan gre počasi h koncu, zunaj je prijetna, jasna, topla poletna noč. Današnja Tmin=16,6 stopinj Celzija, Tmax=28,7 stopinj Celzija. Padavin ni bilo, je pa bilo kar precej vetrovno preko celega dneva. :icon_biggrin:

CROMETEO

Vedro kod mene, takt 19,6°C.

Za vikend sam bio u Sloveniji reportažu možete vidjeti tu:

http://www.crometeo.net/phpbb/viewtopic.php?t=3156

Mamut

Vreme v Nevljah

jasno :icon_biggrin:

temp. + 14,9 C

1015,9 hPa

87 % vlage

veter SV 0,7 km/h

vidljivost odlična :icon_wink:

Crometeo odlična fotoreportaža. :clap: :icon_wink:

MINIMAX

Lj-Polje
5:45
delno jasno z nekaj ovčkami
+15,5°C
MINIMAX
Lj-Polje

paradolf

Pravkar sem prišel iz Postojne v Lj in je v Postojni nekaj kapljalo. Klical pa me je Mamut ki je bil v Cerknem in pravi da se je tam zjutraj kar pošteno usulo.
Sedaj pa je zadeva že pošteno razpadla.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2