ZEVS Forum

Vremenska postaja Ljubljana Koseze

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 11:40:45

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 3 Gosti gledajo to temo.

ŠTROMAR

Citat od: Amon-Ra dne 18. Avgust 2011, 21:57:47
Brez zamere, toda ko kdo komentira vaše podatke, vedno odgovorite s tem istim stavkom, brez da bi podali odgovor na dejansko vprašanje.

Halo?  :banghead:
In kakšno je bilo vprašanje, ki je bojda ostalo neodgovorjeno?

Amon-Ra

Mislim da je bilo nekaj okoli domnevno previsoke temperature. Ne vem več, ker je bilo to nekaj časa nazaj v smetišču.
Slabega vremena ni. :)

ŠTROMAR

Citat od: Amon-Ra dne 18. Avgust 2011, 22:21:56
Mislim da je bilo nekaj okoli domnevno previsoke temperature. Ne vem več, ker je bilo to nekaj časa nazaj v smetišču.

Mislim, domnevno,  ne vem ... - vse skupaj v stilu "rekla kazala".

Amon-Ra

Sej je prav da se ofenzivno branite. Tako ali tako ni bilo moje vprašanje, in mi je zato prav malo mar za odgovor.  :icon_lol:
Slabega vremena ni. :)

ŠTROMAR

Citat od: Robert.R dne 18. Avgust 2011, 22:36:34
Realnost je pač realnost, a eni jo nočete sprejeti  :shrug:
Škoda besed.

L.p

Res je, realnost je da so/ste med nami posamezniki, ki ne znate nič drugega kot provocirati in delati zgago tule na forumu. Prispevate pa itak nič za to, da lahko mlatite prazno slamo.

TgT

Pa kakšne so to razlike, koliko +/- ? da zganjate tako galamo. Ljubljana je veliko mesto, itak da lahko pride do razlik. Kolega iz Bezine je imel danes 32,1°C jaz pa 30,9°C - zracna razdalja? manj kot 1km ~800m

Itak pa ima vsak, ki ima postajo še dodatne senzorje s katerimi preverja če so podatki realni, osebno sem poskusil že z štirimi  termometri in vsi so bili v rangu +/-0,2°C

Tako pač je.

ŠTROMAR

Danes je bila izmerjena Tmax= 33,8 stopinj C, kar je najvišja dosedaj izmerjena Tmax v mesecu avgustu od leta 2006, ko potekajo meritve na vremenski postaji Ljubljana Koseze.

ŠTROMAR

Tile poletni dnevi so kot naročeni za barvanje in tako sem danes trikrat prebarval obnovljeno vremensko hiško. Narejena je tudi že druga streha in pravzaprav je potrebno le sestaviti in postaviti hiško na merilno mesto. Bo pa potrebno malo prilagoditi nosilec oziroma dodati še enega. Vse to pa bomo urejali po dopustu enkrat sredi septembra.

ŠTROMAR

Danes je bila izmerjena Tmax= 35,6 stopinj C, kar je najvišja dosedaj izmerjena Tmax v mesecu avgustu od leta 2006, ko potekajo meritve na vremenski postaji Ljubljana Koseze.

ŠTROMAR

Danes je bila izmerjena Tmax= 36,3 stopinj C, kar je najvišja dosedaj izmerjena Tmax v mesecu avgustu od leta 2006, ko potekajo meritve na vremenski postaji Ljubljana Koseze.

ŠTROMAR

Četrtega septembra 2011 je bila izmerjena Tmax= 32,8 stopinj C, kar je najvišja dosedaj izmerjena Tmax v mesecu septembru od leta 2006, ko potekajo meritve na vremenski postaji Ljubljana Koseze.

ŠTROMAR

ŠTROMAR

Pa še primerjalna statistika preteklih meteoroloških poletij za VP Ljubljana Koseze:

ŠTROMAR

Danes popoldne nekaj časa ne bodo dosegljivi podatki iz VP Ljubljana Koseze. Razlog - menjava vremenske hišice.