ZEVS Forum

Videoposnetki

Začel/a MaRkUš, 20. Junij 2009, 19:44:04

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

MaRkUš

Na misel mi je prišla ideja, da bi se odprla recimo tema, kjer bi bili zbrani vsi dobri posnetki neviht, neurij, vsega, kar se tiče v vremenom, ampak izključno, da je posneto v Sloveniji. Skratka, da bi se v temo dajali videoposnetki vremena, kateri so bili posneti v Sloveniji.

Na YouTube je polno odličnih posnetkov.

krokodil

S vrha katedrale bacat ču banane :)

paradolf

Citat od: MaRkUš dne 20. Junij 2009, 19:44:04
Na misel mi je prišla ideja, da bi se odprla recimo tema, kjer bi bili zbrani vsi dobri posnetki neviht, neurij, vsega, kar se tiče v vremenom, ampak izključno, da je posneto v Sloveniji. Skratka, da bi se v temo dajali videoposnetki vremena, kateri so bili posneti v Sloveniji.

Na YouTube je polno odličnih posnetkov.

Si misli tudi za nazaj ali od sedaj naprej.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

MaRkUš

Citat od: paradolf dne 23. Junij 2009, 23:02:31
Si misli tudi za nazaj ali od sedaj naprej.

Vse posnetke, da bi zbrali na kup, tudi starejše. :icon_smile:

Gorazd

Podpiram idejo, vendar bo treba nekako urediti, da ne bo postala stvar nepregledna. Npr, da se odpre teme: zima 2009, pomlad 2009, poletje 2009, jesen 2009, (ali pa po mesecih, če se vam zdi bolj primerno), za obsežnejše dogodke, kakor zadnja neurja, pa se odpre svojo temo.
Moje mnenje je, da če vsak odpre za svoj video svojo temo, bo takoj 50 tem in čez dve leti že 200 tem, kar bo vsekakor nepregledno (potem pa najdi en video za nazaj, če moreš).

:icon_wink:

Mejte se radi

MaRkUš

Najprej je pa potrebno, da moderatorji odprejo novo temo.

Moje mnenje je, da bi bilo videe potrebno razdeliti vsaj po letih nastanka.