ZEVS Forum

Vremenska postaja-Sladki Vrh

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 11:37:56

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŠTROMAR

Rajko čestitam za novo postajo in vse pohvale za novo oblikovano stran tvoje vremenske postaje  :clap:

Tminc

Bravo, lepo stran si pripravil.
 Je pa seveda možno še naprej uporabljat weewx, če bi želel. Jaz tako zbiram podatke z dveh remote postaj v istem PCju in z dvema instancama weewxa. Če te zanima, kar povej.

Vreme

Citat od: Tminc dne 16. Junij 2025, 21:23:04Bravo, lepo stran si pripravil.
 Je pa seveda možno še naprej uporabljat weewx, če bi želel. Jaz tako zbiram podatke z dveh remote postaj v istem PCju in z dvema instancama weewxa. Če te zanima, kar povej.

Hvala, če bi to prej vedel, bi seveda ostal na weewxu, sedaj pa to nima smisla.

Vreme

Ja včasih se zarečenega kruha največ poje in tako sem se lotil še zgodovine meritev preteklih let, tako, da imam sedaj podatke od leta 2013 naprej. Je kar trajalo, ker sem moral sdb datoteke spremeniti v csv datoteke, pa počisti "čudne" podatke, ki mi jih je včasih kazala ws2300. Skratka rešil sem podatke od leta 2013, meritve katere sem sicer začel izvajati leta 2005 do 2013 pa žal nimam. :banghead:

Se pa počasi bliža eno leto delovanja moje Ecowitt postaje, deluje brezhibno brez vsakršnih problemov, če odvzamem, da je zadnje dneve pri nas takšna megla, da mi postaja kaže padavine. Ampak ker podatke shranjujem v csv datoteke, to seda sploh ni problem popravit  :clap:

https://sladkivrh.zevs.si/