ZEVS Forum

Trenutno vreme - 16.05. - 31.05.2009

Začel/a gradiščan, 17. Maj 2009, 08:04:48

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 3 Gosti gledajo to temo.

zigarrdo

na severu in vzhodu zabito in zelo temno, sliši se grmenje....upajmo na padavine!

Temp. +30,6°C
vlaga = 45%
Everywhere you go you always take the weather with you

gogi

prešla nas je nevihta z manjšo točo...temperature 28 stopinj
LP

Elessar

zamolko grmi pri 29C se pa bliža rdeč flek proti Ljubljani in mislm da bi kar znal zadeti v polno  :buttrock:

EDIT:kaj kej pravte na tale flek k gre proti Ljubljani ne izgleda tok nedolžno  :icon_arrow: :icon_arrow:
Lp, Tilen

gergo

Danes spet pušiona. :icon_evil: Ne morem verjeti kako se nas vsaka celica izogne.
Vse kar je bilo je bilo par kapelj dežja in nekaj zamolklega grmenja. Zdaj pa je neznosno sparno pri 26°C.
Tu pa ena slika oblaka iz celice ki gre južno mimo mene.

Veter ga je mraz!

ŠTROMAR

Na VP Ljubljana Koseze danes dosežena maksimalna vrednost temperature za mesec maj in sicer 33,7 stopinj.

V Rogaški pa že kakšni dve uri oblačno, temperatura se giblje med 27 in 28 stopinjami.

blazek

Ljubljani pa se približuje kar lepa mrcina. Občasno zagrmi. :bouncy:

hrošč

Uff, lepa velika celica S od Lj. Pri meni na Vicu oz. v Rozni dolini samo grmi, smo nekako na robu Cb-ja. Verjetno pa bi znal S del Lj kaj fasat.

beowulf

Ja lubljančani aparate ven da boste kaj poslikal zadeva ima 55-60 dBZ

Jovi

Mi smo krivi ravno nad nami se je odtrga črn oblak in se okrepilo začelo padati in padala tudi sodra. Sedaj rahlo dežuje gmota se je zelo okrepila in gre naprej kamnik ljubljana. :icon_wink: :icon_wink:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

bbator

Se vidi da se krepi ja. Jaz imam ravno pogled iz 12 nadstropja proti s in z. Glede na to kakšen je radar moram reči, da ne zgleda tako močno vse skupaj. Bomo pa videli ko bo zadelo Ljubljano. Bom poiskusil narediti par slikc. sicer pa še vedno preko 30 stopinj in soparno.
Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

Ciklon

POZOR!

Iz smeri Kranja proti JV divja nevihta s točo povprečnega premera 1,5cm. Jaz sem pri nas izmeril največje zrne premera 4,5cm.

Tako da tisti ki ste na poti nevihte avte in vse drugo kar se da, dajte hitro pod streho!

Slike in morda tudi filmi sledijo.

Raj je v naravi :buttrock:

lukamarti

Uf kar na enkrat je začel močnej deževat vmes pa vse skoz malo sodre...upam da bo še par minut zalivalo brez večjih dodatkov...

Neurje kaj pa je blo na brnk tole? Na letališki kameri se je prav vidla toča Jst pa vidu sam do Cerkl naprej pa samo...temno sivo...

Lazic

Ja v Stranjah pri Kamniku močna nevihta s točo...velikost zrn ni prehuda tako da kake škode na plehu ne bo.

jaka

Vidim da je prejšnji teden kar dogajalo tukaj...js sem bil na Velebitu in v okolici Starigrada, kjer smo meli večinoma sončno in vroče vreme.

Sedajle pa po sestrinih besedah v Medvodah menda kar konkretno pada toča. Kaj se dogaja pri nas doma pa ne vem točno , ker me postaja nekaj j***, bom videl konec tedna kaj je narobe...

Duzek

Prvi vroč dan letos. Kar 32,5°C je bil maksimum
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si