ZEVS Forum

pomoč pri nakupu

Začel/a zigy, 03. Junij 2007, 17:18:08

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Gorazd

Citat od: tesovnik dne 27. Oktober 2007, 23:07:29

mene pa zanima kako bi najceneje dobil vremensko postajo in zunanji senzor se pravi komplet?
:icon_question:
Prav potiho se priplaziš do željene postaje, počakaš, da lastnika ni doma (srečanje forumašev) in z obvezno opremo (gedore 10, 13, 17, pajser) najceneje dobiš vremensko postajo in zunanji senzor. Ostalo so vse dražje variante. :icon_lol:

Mejte se radi

ŠTROMAR

Citat od: Gorazd dne 29. Oktober 2007, 08:53:44

mene pa zanima kako bi najceneje dobil vremensko postajo in zunanji senzor se pravi komplet?
Prav potiho se priplaziš do željene postaje, počakaš, da lastnika ni doma (srečanje forumašev) in z obvezno opremo (gedore 10, 13, 17, pajser) najceneje dobiš vremensko postajo in zunanji senzor. Ostalo so vse dražje variante. :icon_lol:
Gorazd, a ti greš na srečanje v Trebnje? :icon_haha:

tesovnik

Citat od: Gorazd dne 29. Oktober 2007, 08:53:44

hahahahaha :icon_lol:

Ciklon

Raj je v naravi :buttrock:

Pihe

Citat od: cumulonibus dne 30. Oktober 2007, 16:41:31
http://www.school-tech.com/weather7.html

samo manjše opozorilo, ki je bilo tu že velikokrat napisano: daviska iz zgornjega linka se nahaja v ZDA.Kar pomeni, da bo tisti, ki bi to postajo kupil tam, moral k vsemu prišteti še stroške poštnine, na seštevek vrednosti postaje in poštnine še carino oz. cca 22% DDV in seveda nakup adapterja iz 110 V na 220 V. Pa to še ni vse! Čaka ga še vesela zajebancija kalibriranja dežemera. :icon_exclaim: :icon_arrow:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

tesovnik

Mene pa zanima kje bi lahko naročil kakšno knjigo o vremenu po možnosti bolj podrobna razlaga vremenskih pojavov v knjigi in barvne ilustracije :icon_smile:

Serpentinšek

Mal poglej po internetu, je verjetno velik tega gor :icon_arrow:

...za knjige pa ne bi vedu. Pa me tud ne zanimajo, dokler so tak drage  :icon_rolleyes:
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

grizli

Citat od: tesovnik dne 09. November 2007, 18:17:16
Mene pa zanima kje bi lahko naročil kakšno knjigo o vremenu po možnosti bolj podrobna razlaga vremenskih pojavov v knjigi in barvne ilustracije :icon_smile:

Glej, lepa tema o tem na forumu... :icon_wink:

http://forum.zevs.si/index.php?topic=270.0

lpP

grizli ma vas rad

klop

Pozdravljeni! Ker sem velik ljubitelj vremena kot vi sem se odločil za nakup vremenske postaje.
Vendar nisem velik poznavalec in bi prosu za nasvete za nakup.
Se vam zahvaljujem že v naprej za pomoč.

paradolf

Pozdravljen klop :wavey:
Fantje ti bodo z veseljem odgovorili, le to moraš še povedati kje imaš zgornjo mejo kar se financ tiče.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

gradiščan

Citat od: paradolf dne 03. December 2007, 20:27:25
Pozdravljen klop :wavey:
Fantje ti bodo z veseljem odgovorili, le to moraš še povedati kje imaš zgornjo mejo kar se financ tiče.

Pa še to povej iz katerga konca Istre si :icon_arrow:..ta je velika....

klop

Ja tam do 300eur lahko dosežem.

Pihe

Citat od: klop dne 04. December 2007, 16:50:17
Ja tam do 300eur lahko dosežem.

Za 300 € se pa lahko že o Oregon WMR 928 NX pogovarjaš. :icon_wink: Ampak zadeva je brez data loggerja(že milijonkrat napisano tu :icon_exclaim:).
Če bi rad nekaj zanesljivega, tako za začetek( da boš vedel, če te zadeva sploh zanima in v primeru, da te slučajno ne bi povleklo, da ti ni preveč škoda denarja), bi ti svetoval začetniško klasiko WS 2300 za cca 120 €. S to postajo preprosto ne moreš falit.
Če bi želel malce več, ti lahko pa prodam mojo skoraj novo postajo Mebus, ki ima dodatno še senzor za UV žarčenje ter tudi bolj občutljive senzorje(predvsem vetromer, ki je bolj šibka točka pri WS 2300) in sicer za 140 €. Obe zadnji dve postaji imata logger.
Če te zanima kaj več in če misliš, da bi zanimalo še ostale, vprašaj tu, drugače pa na ZS. :icon_wink:
www.bovec-vreme.si

Pihe

Citat od: TgT dne 06. December 2007, 20:44:15
En zanimiv nakup ~190€

TgT. Pozabil si poudariti tole, kar je sicer z malo majhnimi črkami napisano v tej dražbi: 12.12.07 19:16:31 MEZ (5 Tage 22 Stunden) :icon_arrow:
Do konca dražbe je še skoraj šest(6) dni!!!!! In prilepi kako urco pred koncem avkcije spet sem ta oglas, pa da vidimo končno ceno takrat. :icon_arrow:
Sploh pa je igračka malce preveč oskubena.Osnovna izvedba ima samo termohigrometer in vetromer.Premalo muzike za tak denar(četudi ostane ista cena do konca!). :icon_exclaim:
www.bovec-vreme.si