ZEVS Forum

Vremenska hiška + WMR 928NX

Začel/a t-storm, 17. April 2009, 20:21:11

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

gradiščan

Odlično narejeno..zdaj pa še vremensko postajo..
Glede zaklepanja  :icon_mrgreen:, nisem še slišal, da bi kdo kaj takega ukradel..prej je nevarnost kakšnega vandalizma, če si kje na kakem posebnem mestu.. Siccer pa bodo vsi okoli tebe veseli, da imajo sveže vremenske podatke iz svojega kraja.. :icon_arrow: :clap:

max

Res super si naredil :icon_wink: :clap:
Kot ti je že @Gradiščan povedal, glede kraj, se nimaš kaj bati, verjetno pa že tudi vsi okoli tebe vedo kaj delaš in nestrpno čakajo na podatke, tako da boš imel tudi "policijo" okoli sebe :icon_mrgreen:

t-storm

Zdravo!
Pa se je našel čas še za postavitev inštrumentov (razen dežemer še ni postavljen)  :bouncy: Podatki se lepo merijo, s senzorji nisem imel nikakršnih problemov, da se ne bi prepoznali z bazo in oddajali podatkov  :icon_biggrin: Evo takole izgleda vetromer + senzorčki (za temperaturo+vlago, kateri je v hiški) in en za dežemer, ki sledi v prihodnjem tednu.

Zraven WMR928NX pa sem dobil vremenski program Virtual Weather s katerim imam pa nekaj problemov...in sicer če povežem bazo z računalnikom se mi podatki nikakor nočejo zapisovati v ta program in prikazovati grafično  :-\ Ima morda kdo kaj izkušenj s tem? Sicer bom pa zamenjal program... :icon_acro: Ker sem šel čisto po navodilih (katera moram priznati niso podrobnejša) vendar ni šlo. Če kdo mogoče ve zakaj mu bom zelo hvaležen. Se tipkamo.

Imejte se pomladno lepo!