ZEVS Forum

Vabilo

Začel/a Vreme, 14. April 2009, 19:37:56

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Vreme

Ker obljuba dela dolg je skrajni čas, da začnemo z organizacijo novega srečanja vremenskih navdušencev, tokrat v Sladkem Vrhu, no ja bolje rečeno na Muri.

Tokrat bi srečanje naredili malce drugačno in sicer bi se podali na samo reko Muro. Ne ne boste plavali, ampak se boste po njej peljali z čolnom in to v soboto, dne 13.06.2009. Reka Mura je zelo mirna in počasna reka, tako da na brzice kar pozabite. Takšno potovanje je  zgolj turistično in je lahko zelo zabavno, seveda odvisno od družbe, v kar pa tako ali tako ni dvomiti.
Program
- Zbirališče ob Brodu na Muri v Sladkem Vrhu
- Vožnja s čolnom po Muri od Sladkega Vrha do Veržeja (ob predpostavki, da bo v Muri vsaj 150 cm vode)
- Bograč pri Babičevem mlinu
- Vožnja s kombijem Veržej-Sladki Vrh
- Rdeče domače eko vino na čolnu

Stroški so 30 EUR po oseb

Udeležba najmanj 8 oseb. ...

Torej v prvi fazi gre sploh za to, da vidimo, koliko je interesentov za takšno obliko srečanja, zato pričakujem vaše predprijave do 30.04.2009, ko bomo lahko dokončno rekli kako in kaj!

Lluka

Em.. je kakšna varjanta da prnesemo s sabo kajak?(informativno)

Vreme

Citat od: Lluka dne 14. April 2009, 19:41:38
Em.. je kakšna varjanta da prnesemo s sabo kajak?(informativno)

Kljub vsemu ima reka nekaj pasti, če jih ne poznaš ne priporočam. Seveda v našem primeru gre za organiziran in voden ogled reke Mure!

max

Jaoo, ta datum imam pa že zaseden  :banghead: :icon_cry:
Sem čisto na drugem koncu, v Kopru :shrug:

gradiščan

Jap...tale datum mi ne odgovarja.. :icon_sad: :banghead:

Vremenko

Datum mi ni problem
edino prevoz,ampak mislim da se bo le našek kakšen junak in pustil 1 sedež frej

Mene lahko šteješ zraven :icon_wink:

Dejan

Načeloma mi ta datum ustreza, prevoz bom imel (upam, da ne bo kakega zimskega prodora s severa ::) ), če bi se pa slučajno datum spreminjal, bi pa najrajši videl, da bi se pomaknil za kak teden naprej.

Se še pišemo :icon_wink:
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

maestro

Hehe, z Duzekom sva te 2h nazaj opravlala, le kdaj nameravaš pripravit srečanje  :icon_lol:...
Mojo udeležbo pa lahko potrdim šele kak tedn-14. dni prej zaradi službe. Drugače pa sem za seveda!
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Ciril

Ha, tole je pa skoraj pred domačim pragom. Upam da mi bo tokrat le uspelo.

LP Ciril

piskec

zoki16

Mislim, da bi tudi meni uspelo priti na to srečanje ali pa se vsaj pridružiti v Veržeju.

@Ciril, lahko greva skupaj.
Vremenska postaja Cven

www.vreme.tikve.com

Jovi

Meni ustreza datum samo če ostalim ne potem raje naredi tako da nas bo čimveč.
Se že veselim :beerchug: :beerchug: :icon_wink:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

Vreme

Žal moram razočarati vse tiste, ki niso zadovoljni s tem datumom. Datum je namreč fiksen iz preprostega razloga, sem prezaseden ob vikendih tako pred, kot po določenem datumom.  ;D

ŠTROMAR

Zelo zanimiv program si pripravil, a sem ta dan v Celovcu na razstavi kluba železniških modelarjev. Termin za njihovo razstavo so določil že pred novim letom, tako da je tole tvoje obvestilo za mene žal malce pozno.
Imejte se fajn na in ob Muri.  :icon_wink:

Jovi

Vreme kaj res ne moraš vsaj za dva ali tri teden prestaviti oziroma da se pozanimaš koliko jih bo tu na forumu? :surprised:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi