ZEVS Forum

KRKA – POPLAVE 3.4.2009

Začel/a Nartabulš, 03. April 2009, 23:11:31

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Nartabulš

KRKA POPLAVE - 3. aprila 2009
Dežela cvička v vodi.
Cerkev Sv.Miklavž – začasno na otoku.
V ozadju vas Drama.

KRKA POPLAVE - 3. aprila 2009
Veletok pri Kronovem.

KRKA POPLAVE - 3. aprila 2009.
Cerkev Sv.Miklavž – začasno na otoku.

Most pri Mršeči vasi.

Kostanjevica – pot na tercijalski most.

Kostanjevica – odstranjanje naplavin pri mostu.

gradiščan

Ekolog

blazek

Res se je dobro razlila Krka. Nazadnje je bilo podobno oz še malo več vode 31.5.2005.

Ob keri uri si pa slikal v Kronovem oz v mojmu koncu. K se mi zdi da sem tud jaz takrat enkrat okol hodil?

Ledeni

Citat od: blazek dne 04. April 2009, 11:02:47
Res se je dobro razlila Krka. Nazadnje je bilo podobno oz še malo več vode 31.5.2005.

Ob keri uri si pa slikal v Kronovem oz v mojmu koncu. K se mi zdi da sem tud jaz takrat enkrat okol hodil?

Krka Podbočje 31.5. 2006: max višina 363 cm, pretok 315 m3/s. Takrat so moji sorodniki v Kronovem imeli cel vrt pod vodo.

Krka je danes ponoči dosegla najvišji nivo 338 cm in pretok 288 m3/s, sedaj že počasi upada.

blazek

Vem da sem dopoldne pisal maturo, popoldne sem jo pa mahnil na fotsešn. Bilo je ja 2006, takrat je v dveh dnevih padlo 95mm dežja, v sedmih pa 139mm.

blazek

Bom tu dodal še nekaj mojih slik. Ko bom pa še ostale obdelal, bom dal pa v svojo temo, ker imam slik res veliko.

jezero poleg novega mostu Bela Cerkev- Družinska vas

znameniti blejski otok, upsss.. Cerkev v Dobrovi pri Šentjerneju, ki jo v celoti obdaja voda.

Otok Tržič pod vodo, sicer okolica Kronovega. Iz ptičje perspektive- (Vinji Vrh)

Dobrova.

Pihe

-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

gradiščan

Tale cerkev je kot nasedla ladja sredi čeri... Super fotke..  :icon_wink:

kripelj

najbrž bi blo tut za surfanje :icon_wink: