ZEVS Forum

Trenutno vreme [1.6. - 15.6. 2007]

Začel/a Serpentinšek, 01. Junij 2007, 09:54:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

MaRkUš

blazek

Označena večja mesta. Drugače je pa v Mirni peči mogla biti toča, vsaj po radarju sodeć. Pri meni je padlo 7mm dežja. Grmelo je pa res zelo močno.

So pa trenutno kar močne celice na avstrijskem Koroškem.

maestro

pri meni le nekaj simboličnega dežja, manj kot 0,5mm. trenutno pa oblačno
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

MaRkUš

zakaj gre ta radar samo še na slabše???
učasih je biv najboljši,k je biv najnatančnejši??? :icon_cry:

Ledeni

Citat od: Ledeni dne 14. Junij 2007, 17:19:38
Trenutno 27,9°C, vlaga 63%. Od zahoda se nam bliža nevihtna celica, ki se je pravkar aktivirala in bo v kratkem pri meni. Strele že švigajo.

edit: uf madona, radar kaže rdečo piko  :icon_eek:

Sem se moral takoj zatem hitro izklopiti, ker je enkrat usekalo čisto blizu, tako da je še nekaj sekund potem žvižgalo.
Kmalu zatem je začel naliv, najprej počasi, nato pa vedno močneje. Potem pa je sledil nekajminutni whiteout, ko je lilo kot iz škafa, pihalo in pošteno namočilo zahodne fasade. Voda je drla v potokih, vidljivost pod 100 metrov, veter pa tja v sunkih do kakšnih 70 km/h. Tudi ko se je nevihta premaknila proti vzhodu in je posijalo sonce, je še vedno lilo kot iz škafa. Vmes je padlo tudi nekaj drobnih zrn toče.

Končno ena poštena nevihta, ki nam je dala 14 mm dežja. Temperatura je padla iz 27 na 21°C, sedaj pa ko sije sonce, se spet vzpenja.

Mamut

Vreme v Nevljah

pretežno jasno :icon_biggrin:

temp. +24,6 C  :beerchug:

1009,4 hPa pada  :icon_eek:

55 % vlage

veter SZ 10,7 km/h

Zjutraj ni bilo internetne povezave zato ni bilo podatkov. :icon_redface: :shrug:

pero

maverick... saj veš da v naših krajih nevihte niso tako pogoste.. je že lahko takšno kot sodni dan, pa se bo vse razkadilo... zato sovražim velenje... ko je zmeraj soparno pa vroče, neviht pa ploh pa od nikoder..
pa lep pozdav

polo

Jasno,piha pa okrepljen JZ.
Temperatura  znaša 23,5°C

Ob cca 14.uri nas je za las zgrešila močna nevihta,ki je potovala naprej proti Gorjancem.

fredek

Nad nami je pa cel popoldan viselo tole in se ni premaknilo nikamor. MIslim da še sedaj visi tam.

Pa še današnji zahod. Mi je zelo žal, da nisem mogel ostati do konca, vendar sem imel v avtu sladoled, ki mu čakanje gotovo ne bi bilo všeč.

Pihe

Super fotke Fredek!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap:
Pri nas pa trenutno čisto drug tip vremena z meglicami,visoko vlago(88%) in brezvetrjem.TrenT: +19,7.
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

paradolf

V mojem koncu danes ni bila niti blizu kaka nevihta.
Trenutno na nebu še nekaj malega kopren.
+18.8°C
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

blazek

Danes je menda padala toča v Semiču, tako sem enega slišal. Mislim da je klestilo tudi v okolici Krškega, ker je tudi tam radar kazal kar velik odboj.

nakovalo od prve nevihte

in od druge nevihte

pogled proti mojim krajem

Lp Blaž

ŠTROMAR

Mineva dan brez mokrote, Tmin=14,6 stopinj Celzija in Tmax=28,6 stopinj Celzija. Trenutna T=17,9 stopinj Celzija, pritisk 1012,3 in pada.
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

Astra

Blažek, Fredek, lepe fotke  :icon_wink:

Ja, verjamem, da je kje klestila toča. Kjer so bile celice, so se kar lepo kazale rdečice  :icon_smile:

No, mislim pa, da bo jutri popoldne veselo le na skrajnem JZ in Z Slovenije, drugje bomo pa čutili rahel JZ veter. No, ponoči se zna pa zadeva malce oplemenititi zaradi bližine hladne fronte in v soboto dopoldne bo zadeva po mojem že več ali manj mimo nas. Imam en občutek, da bo v soboto popoldne bolj ko ne zmerno oblačno in kar žev glavnem suho vreme ...

Trenutno imamo pa po soparnem in koprenastem dnevu 19°C.

Lahko noč oz. dobro jutro.  :icon_haha:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

Mamut

Vreme v Nevljah

pretežno oblačno :icon_eek:

temp. + 14,9 C

1010,1 hPa

88 % vlage

veter SV 1,4 km/h

vidljivost 15 km  :icon_eek: