ZEVS Forum

Trenutno vreme [1.6. - 15.6. 2007]

Začel/a Serpentinšek, 01. Junij 2007, 09:54:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Spc

V Mariboru pa rahli dežek (brez nevihte).
:icon_smile:

Mamut

Ravnokar ena majhna in hitra ploha. Samo toliko da se je zmočil asfalt. :icon_lol:

ŽUPMART

Jaz nisem več pričakoval padavin (po tem, ko nas je pred nekaj urami v Domžalah lepo zalilo), vendar pa se krepijo ravno nad nami in zato se nalivi nad Domžalami in njihovo okolico ponavljajo zbnova in znova.

TWISTER

evo oznanjam zaključek s ST 47mm...ma nije loše :wise:

ŠTROMAR

Pridem po šestih urah domov in kaj vidim-skoraj vesoljni potop. Padel urni rekord z 28 litri v nevihti, skupaj pa danes padlo že 51,3 litra dežja.

MINIMAX

LJ-Polje
po nevihti s 13mm padavin se počasi jasni.

LP
MINIMAX
MINIMAX
Lj-Polje

stog

18,6mm. Vzhodno od mene, pa kar zgledno "čokoladni" in deroči potočki.
Ta mesec 53mm.

ŠTROMAR

Kaže se sonček pri osvežujočih  T=17,0 stopinj Celzija.

Smučar

Hehe, zgleda da sm zmagovalec - 57 mm v današnji nevihti!  :icon_arrow: :bouncy: :buttrock:
Sam škoda da me ni bilo doma. Sem imel pa res lep razgled na tole nevihtico iz Janč nad Lj. Enkratno, kot bi meu na dlani vse. Najprej se je dežna zavesa spustila na Polhograjske hribe, potem pa zajela celo LJ od Šmarne gore do Barja, skoznjo so pa bliski sekal v tla  :icon_eek:.  Žal nisem imel fotoaparata s sabo.
Končno je tud LJ na račun pršla. Tolk padavin še zadnjih nekaj ciklonov ni prineslo (hočm rečt vsak posebej).

lp

zimazakon

A je kdo iz Prlekije na on line? Po radarju sodeč je kar pestro na totem konci :icon_question:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

matej

CitatA je kdo iz Prlekije na on line? Po radarju sodeč je kar pestro na totem konci

Pri meni je kar lepo pokalo, za 10 min se ornk vlilo in to je to. Zgledalo je da bo huje. Aja, pa letala so letala proti toči..očitno je pomagalo. :icon_smile:

zimazakon

Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

paradolf

No iz tistega rahlega dežka  ki se je nato malo okrepil ,se je na koncu nakapljal 1.5mm.
Po dveh dneh zapored z 0.5mm kar velik preskok  :icon_lol:
Ta mesec skupaj 38.5mm.
Trenutno pa delno oblačno in +17.5°C
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Pihe

Ej,Koseze so pa razturale danes! To je pa cifra, ki jo še moja kurja rit doseže poredkoma. :icon_haha: :clap:
Tu se je skoraj popolnoma zjasnilo, od nevihte se je malce megla v pasovih naredila, vlaga je seveda poskočila na 84%, Temp pa +17,1.
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

fredek

Citat od: zimazakon dne 10. Junij 2007, 21:02:54
A je kdo iz Prlekije na on line? Po radarju sodeč je kar pestro na totem konci :icon_question:

Al radar narobe kaže, al pa sem jaz gluh in slep.

Nič, samo malo oblačno, megleno in sparno.