ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.02. - 15.02. 2009)

Začel/a Aquatic, 01. Februar 2009, 07:59:40

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

bbator

Citat od: TWISTER dne 03. Februar 2009, 06:40:07
Ja v tej bombi bomo dobili več kot prej celo noč :icon_mrgreen:

evo zdaj lahko rečem da nas je doseglo sneženje iz te bombe(beri padlo do tal :icon_biggrin:) upam da bo vsaj nekje do 10h snežilo. Aladin daje = izotermo ob 9utc ravno nekje čez LJ kotlino :shrug:

ja samo od 3 že mede n V lj in ga je že do zdej več k 10 novga. Ne vem pa kako je blo pr vs zjutri. Mislm da ni šlo tok padavin čez vas.
Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

hunter

Lj- zahod siplje ga noro  :beerchug: naj ga takole sipa do ene 10h potem pa vse skupaj oslabi pa smo zmagal  ;D drugače pa -0,6°C Ponoči ga pa ni padlo kaj dosti, največ v zgodnjih jutranjih urah in sedaj
RCZ performance

gradiščan

GRADIŠČE - BRKINI

Trenutno dežuje, kot že zadnjih 20 ur  :icon_cry:, temperatura 0,7°C
Mora biti pa pri tleh bolj mrzlo, ker je ledena skorja na snežni podlagi. Prav tako je zeledenel vetromer in dežemer na vremenski postaji, zato ni teh dveh podatkov  :shrug:
Višina snežne odeje : 13 cm
:wavey:

hunter

Citat od: bbator dne 03. Februar 2009, 06:44:45
ja samo od 3 že mede n V lj in ga je že do zdej več k 10 novga. Ne vem pa kako je blo pr vs zjutri. Mislm da ni šlo tok padavin čez vas.

Ponoči je bil vaš konec LJ (vzhod) na bolšem....tu je od polnoči do 6h zjutraj padlo dobre 5cm novega
RCZ performance

MaRkUš

Močno sneži, bomba gre ravno v pravo smer, snega pa je že 31 cm. :buttrock:

rokee

Citat od: TWISTER dne 03. Februar 2009, 06:30:29
Robi škoda, ker pol boš pa verjetno res 30ko zamudil :smash:

ja sneženje se krepi, jaz samo upam da glavnina zdrži čez dopoldne v snegu pa smo zmagal...kot ga lahko še 10cm rukne v teh par urcah...je treba zalogo nares :buttrock:

od mojega sodelavca oče je lastnik ali upravljalec smučišča Sviščaki, rekel je da gor pokliče za info, bom pa jaz danes vprašal kako je tam stanje :icon_wink:

OT: če se ti bo dal pa če zveš, pošli mi pm, ker me neverjetno zanima kako je tm  :buttrock:

dajnar

Škofja Loka (Podlubnik)   03.02.2009 ob 6:50

Temp:-0,3°C
Vlaga:98%
Tlak:1008 mbar pada
Veter trenutno: brez vetra

Ta trenutek močno sneži, ponoči zapadlo še 8 cm snega.
Skupaj od nedelje zjutraj 40 cm.
za začetek WMR928NX

http://skofja-loka.zevs.si

ANDONE

sem peljal punco na job ob 6ih in je noro močno snežilo, na vsake toliko časa samo sneži pa še to za kakšno minutko nato ga pa ponovno začne metat...in trenutno noro močno sneži...ha :icon_haha:

pada pa že ene tri urce tako...od včeraj, ob 17ih, pa do danes, ob 6ih, sem ga imel 16cm na avtu. od tega 10cm zapadlo od treh do 6ih.

grem malo čez okno gledat, ker se bomo mogli počasi zbuditi iz sanj in prišla bo realnost, tisto kar največkrat pada v naši deželi ...dež.

lp

goldhorn

Pri nas je bilo ob 6h -0,3 stopinje. Med snegom se že pojavljajo dežne kaplje. Čisti dež nekje na 550 mnv.

Stormchaser

Takole nekako zgleda to sedanje sneženje v Lj. center

EDIT:Ki pa se je v zadnjih 5 minutah malenkost pojačalo!

TWISTER

dogaja se zelo nenavadna stvar, nov sneg počasi lovi skupnega :icon_lol: nisem sicer še meril a na uč ko sem pogledal je razlika med novim snegom in skupnim mogoče le še malo več kot 5cm :icon_lol:

Glih je Brane rekel da v osrednji in SZ SLO še od 5 do 10cm :buttrock: pol pa slabljenje in prehod v dež :icon_mrgreen:

tako to zimo še ni padalo, sipa ga okoli 4-5cm/h

Trocki

Ob 6.15h je pri nas že padal zmznjen dež pri temp -1,3°C. Imamo pa 47cm snega.  :buttrock:
Zakaj odjuga!  :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
Vreme bo! :)

snowman

TWISTER

georges

Citat od: TWISTER dne 03. Februar 2009, 06:59:09
dogaja se zelo nenavadna stvar, nov sneg počasi lovi skupnega :icon_lol: nisem sicer še meril a na uč ko sem pogledal je razlika med novim snegom in skupnim mogoče le še malo več kot 5cm :icon_lol:

Glih je Brane rekel da v osrednji in SZ SLO še od 5 do 10cm :buttrock: pol pa slabljenje in prehod v dež :icon_mrgreen:

tako to zimo še ni padalo, sipa ga okoli 4-5cm/h

Heh..sm vam fovš :-[ :-[