ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.02. - 15.02. 2009)

Začel/a Aquatic, 01. Februar 2009, 07:59:40

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Ciklon

:icon_kavabanga: smo ga že skidal...

Sneži
T = -1°C
RH =98%

Ponoči zapadlo še okoli 15 cm novega, na travnati površini je bilo ob 5. uri 32 cm snega.

Edit:

sneženje je prehodno ponehalo, le še posamezne snežinke...

Lp

Raj je v naravi :buttrock:

rokee

Citat od: bbator dne 03. Februar 2009, 02:47:10
že pred polnočjo so u LJ padavine ponehale sedaj pa zmerno sneži in se že nabira. Tokrat bi lahko glede na radar V LJ dobil nekaj več.

edit 3 10: močno sneži.

edit 4 05: tisto močno sneženje je hitro oslabelo in od takrat se menjava rahlo in zmerno sneženje.

edit 4 45: ponovno začelo močno snežiti.

edit 5 05: Že 20 minut močno sneži.

edit 5 15: še vedno močno sneži, je pa sneg zmeraj bolj moker in hitreje pada. Vsak čas zna biti dež...

edit 5 25: močno sneženje prešlo v zmerno. Na oko bi rekel da je v zadnih dveh urah in pol zapadlo skoraj 10cm snega.

edit 5 50: Še vedno zmerno sneži. Dežja na srečo še ni.

Evo to je bilo za vse Ljubljančane, ki so prespali ta metež. In pa tudi za vse druge, ki jih zanima kakšne so bile razmere...

no pr nas je blo tut nekako tako kot si ti opisal, skratka, neprespana noč...vsaj nebom trpel ko bom gledal prehod iz snega v dež  :icon_haha:

edit: 6:02, nemorem it spat ker spet močno sneži in mi je žal, da nisem zunaj ker vem, da se z vsako minuto da delat boljše slikce  :smash:

kire

Sneži,

-1,7oC

Čez noč od 21.00 ure včeraj padlo 17 cm snega.Ker se nekoliko poseda ga je sedaj skupno 74 cm.

Slike sledijo...
Vreme je bilo, je, ter vedno bo.
LP. kire

TWISTER

uf tole bo še padal :icon_eek:

glejte ta strig

Dolenje Ajdovščina   5   V   5    12
Piran-ocean. boja   12    J   6    10

drugače se je pa tukaj sneženje v jutranjih urah okkrepilo...zdaj pa pač upamo da sneg zdrži čim dlje

Roger

sneži -0.3°C 13cm novega na 22cm podlage.Skupaj 35cm snega :)

paradolf

Erik, ga vam je pa nametalo  :icon_eek:

V Podgorju je trenutno oblačno in še rahlo sneži. Občasno tudi zmerno.
-0.8°C
Zadnjih 24 ur je padlo 14 cm snega ki se je seveda tudi posedel. Skupna višina snega pa znaša 28 cm. Nismo sicer dosegli 30cm a sem z izkupiškom zelo zadovoljen. Imeli smo praktično 48 urno sneženje  :clap:

Še nekaj fotk takoj po kidanju:

Sosed je že oral našo dovozno pot ki izgleda kot bob steza  :icon_wink:

Skupna višina snega

Ena z vrta

Novozapadli sneg v 24 urah.

Sedaj na na šiht. :shrug:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

paradolf

Twister po radarju sodeč prihaja nad zahodni del Lj prava bomba. Ljubljančani poročajte.
Jaz pa sedaj res grem v smer Lj.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

rokee

eno vprašanje, se bi dalo kje dobit podatke za snežnik oz. snežniško pogorje, ker mam občutek, da je tam dnes padla neverjetna količina snega, ker je po radarju se videlo kako se najobilnejše padavine zabijajo direktno v hrib....

sicer pa kle spet nenormalno sneži....snega je pa 18cm novega....od včeraj okol 16e ure...skupaj pa 25cm

TWISTER

Robi škoda, ker pol boš pa verjetno res 30ko zamudil :smash:

ja sneženje se krepi, jaz samo upam da glavnina zdrži čez dopoldne v snegu pa smo zmagal...kot ga lahko še 10cm rukne v teh par urcah...je treba zalogo nares :buttrock:

Citat od: rokee dne 03. Februar 2009, 06:27:49
eno vprašanje, se bi dalo kje dobit podatke za snežnik oz. snežniško pogorje, ker mam občutek, da je tam dnes padla neverjetna količina snega, ker je po radarju se videlo kako se najobilnejše padavine zabijajo direktno v hrib....

sicer pa kle spet nenormalno sneži....snega je pa 18cm novega....od včeraj okol 16e ure...skupaj pa 25cm

od mojega sodelavca oče je lastnik ali upravljalec smučišča Sviščaki, rekel je da gor pokliče za info, bom pa jaz danes vprašal kako je tam stanje :icon_wink:

kire

Jaz si bom pa vzel prost dan šole, da bom videl kolikšna bo najvišja višina snežne odeje.  :icon_wink: ;D
Vreme je bilo, je, ter vedno bo.
LP. kire

georges

Pri nas pa včeraj od 21:00 ure 1 cm snega. Heh..tokrat smo izviseli, kot je značilno za nas pri tej sitaciji. Čakajmo na kako drugo bolj zanimivo varijanto tudi pri nas.

urbang

oblačno
v 24 urah ga je zapadlo 15cm, vendar se je malo sesedel
skupaj ga je 32 cm  :drool:
T= -0,5°c  :wavey:

pa zakaj zmeraj tedaj pride odjuga ko nam ga namede  :icon_cry:

stog

Jap, ta padavinska bomba je super. Noro ga meče.

TWISTER

Ja v tej bombi bomo dobili več kot prej celo noč :icon_mrgreen:

evo zdaj lahko rečem da nas je doseglo sneženje iz te bombe(beri padlo do tal :icon_biggrin:) upam da bo vsaj nekje do 10h snežilo. Aladin daje = izotermo ob 9utc ravno nekje čez LJ kotlino :shrug:

Stormchaser

Ja ko sem se zbudil vmes nekje ob 2:30 pogledam ven čez oken pa šok.Kopne ceste malo sneženja, ampak zdaj, ko sem se zbudil pa ga meče kot je treba  :buttrock:!Ga zna še ene 10cm zapast če bo takole padalo! :icon_wink: