ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.02. - 15.02. 2009)

Začel/a Aquatic, 01. Februar 2009, 07:59:40

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

nejck

Končno smo dobili štrom :bouncy:
Okrog 9h, ko se je sneženje umirilo sem nameril 43cm :buttrock: Ni čudno da smo ostali brez elektrike, smo jo še hitro nazaj dobili.
Ob 11h je začelo rahlo deževati pri +1°C
To je to, res lepa zimska idila, upam da jo dež ne pokvari preveč :icon_wink:
V hribih je sneg doma...

Halda

-0.3°C
rahlo sneži, na trenutke se pojača...
snega je čez noč zapadlo 25cm, včeraj zvečer ob 20h je bilo 50cm, sedaj pa 67cm se poseda, ampak sem zadovoljen. :bouncy:

krokodil

Citat od: blazek dne 03. Februar 2009, 11:49:03
Po avtocestnih kamerah sodeč dežuje. V višinah je že pribrzrl toplejši zrak.

Ja Blažek, uživaj dokler si v LJ, ker tukaj nas že lepo pere, sneg pa vidno izginja... škoda ker to današnje sneženje ni prišlo 2 tedna nazaj, ko sem bil še gor :icon_mrgreen:
S vrha katedrale bacat ču banane :)

Pihe

Oblaki se trgajo, temperatura pa turbo navzgor. +1,4 in še raste.Malce je tudi JV pocuknil, do 5 km/h.
Sneg se pospešeno poseda.kakih 15 cm bo moral zlest vase, potem bi bilo dobro, da pa malo primrzne čez noč(pobožna želja).
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Georgje

Lj. center rahlo dežuje, Prešerca so pa že skidal ;D bi lahko en ornk iglu nardil.

Koćjanc

Živijo! ;D
Na tem forumu sem nov a ga že lep čas redno prebiram! Super ste :icon_wink:

Trenutno dežuje pri 1 C°. Zliva nam ga že celo jutro, tako da Reka reka pod vasjo že poplalja!

Za vse tiste, ki ste hoteli info. kakšno je stanje na Sviščakih. No naj vam povem (zame žalostno novico)  :icon_cry:. Namreč padlo je 20 cm snega nato pa samo še dežek zliva! In to na 1240 metrih nad morjem!!!  :banghead:

Informacijo sem dobil od šefa na ilirsko bistriški izpostavi Cestnega podjetja Koper, namreč danes zjutraj so plužili tistih 20 cm brozge!

blazek

TAko je bilo v Ljubljani okrog 9-ih dopoldne. MArela je vsakih 5min kar krivila pod težo napadlega snega.

Kolodvorska

okolica filofaksa

Resljeva

Kakšna sreča, da sem ostal v Ljubljani. :icon_razz: :beerchug:

lukamarti

pri nas od včeraj zvečer do ene pol ure nazaj je padlo 14cm novega snega, vsega skupaj pa je 40cm...+- 1-3cm na kakšnem mestu...škoda ker se tako poseda...k da bi se sam sešteval bi ga blo pa zihr tretino več...

trenutno pa ne sneži ampak je samo oblačno-megleno in 0°C...

oleg

no tako bom začel eni imajo sneg jst sem imel večinoma dež
padavine učiraj 30 litrov
danes 15 litrov
podatki naslednji
oblačno in zaenkrat ne dežuje
+ 4 celzija vlaga 80%
kar vetrovno dopoldne v sunkih tam do 30 km na uro
tlak 1008 milibarov pada  :icon_wink:
oleg

Dejan

Pri nas je čez noč padlo borih 7cm snega. Ob 7h zjutraj je bilo tako okroglih 30cm snega, ki pa se že seseda in tali, kajti T= +1.7°C
sneg leti z vseh strani. Sedaj pa upam na nič dežja.

lp
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

robir

Pozdrav!

Prejšni teden je mene tak zasipalo zaj pa je še center slo dobil odlično zimsko idilo.
Čez noč sem dobil 5cm snega in 1cm zmrznjenega dežja.
Skopna moja snežna odeja je 43cm.
Temperatura +1,3°C.
V pričakuvanju deža.

lp    robi :icon_question:
Bo še kdaj čez meter snega v nižinah?

ice

rahlo sneži..
t 0.3°C
sneg se poseda 55-60cm.
če se nebi posedav bi ga bilo 80+cm
slike pa zvečer

Gorazd

Citat od: Koćjanc dne 03. Februar 2009, 12:14:02
Živijo! ;D
Na tem forumu sem nov a ga že lep čas redno prebiram! Super ste :icon_wink:

Trenutno dežuje pri 1 C°. Zliva nam ga že celo jutro, tako da Reka reka pod vasjo že poplalja!

Za vse tiste, ki ste hoteli info. kakšno je stanje na Sviščakih. No naj vam povem (zame žalostno novico)  :icon_cry:. Namreč padlo je 20 cm snega nato pa samo še dežek zliva! In to na 1240 metrih nad morjem!!!  :banghead:

Informacijo sem dobil od šefa na ilirsko bistriški izpostavi Cestnega podjetja Koper, namreč danes zjutraj so plužili tistih 20 cm brozge!
:wavey:
Pozdravljen na forumu. Boš še poročal glede poplavljanja Reke, pa kakšno slikco, če lahko.
A tako visoko so že pozitivne temperature  :icon_eek:

Mejte se radi

robertli

No zgleda, da se bomo tudi vsi Bistričani oglasili  no nekaj slik našega potočka

most pri lesonitu...

tako se pa v Ilirski Bistrici zaliva vrtičke :)

Imam pa tudi vremensko postajo sicer še čakam kolega, da mi da kaj placa na strežniku:

trenutno stanje

1,1°C
v zadnjih 24h je padlo 118,6 mm padavin
vlaga 97%
tlak 1005,0 hPa

stog

Zares zanimive slike robertli.
Noro koliko dežja ste dobili.  :icon_eek:

V zadnjih 6 urah je v Ljubljani padlo 23mm, Brniku 9mm, Kredarici 6mm, Postojni 22mm.