ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.02. - 15.02. 2009)

Začel/a Aquatic, 01. Februar 2009, 07:59:40

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Ciklon

Sneži pri -1°C.

Ob 7. uri pa na travi toliko snega:   :icon_arrow:

Raj je v naravi :buttrock:

TWISTER

novi sneg 14cm, skupaj 26cm :buttrock:

noro sneženje...tako pa res vidiš le 1-2krat na leto v osrednji SLO :beerchug:

bbator

Močno sneži in 0°C. Snega verjetno že preko 30cm pri meni. Nastajajo pa nove in nove padavine. Če nebi šlo v dež bi ga bilo sigurno čez 40 mislim da celo 50cm v Ljubljani. Bomo videli koliko časa bo snežilo še. Na notranjskem že dežuje to ni dobr znak...
Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

TWISTER

Citat od: Cumulonimbus dne 03. Februar 2009, 07:29:09
nevem ce ste lahk veseli ker padajo velike krpe, saj je to znak, da bo zadeva kmalu presla na dez ob oslabitvi padavin...jaz se peljem v avstrijo na smucanje...spet

snega od 35cm. dalje  :buttrock:

lp

pa sej to že dva dni vemo da bo v dež prešlo... kaj naj se jokamo ker kepe padajo :icon_rolleyes:

Ekolog

Višina snežne odeje ob 07.00: 4 cm novozapadlega snega na do 17 cm podlage= 21 cm snega.

Temperatura: -0,4°C
vlaga: 95%
tlak: 1008,5 hpa
padavine: 2,6 l/m2
vreme: oblačno, brez padavin

Stormchaser

Men je čist vseen, ker mislim, če bodo tako močne padavine bodo vse u snegu za ostalo pršenje, ki nam potem sledi mi je pa vseen, ker ne bo nobene škode, pa še cestarjem bo mal pomagal.Takole zgleda tole sneženje  :buttrock:

Edit:Sneženje se je v zadnji minuti še okrepilo!  :icon_wink:
Edit2:Prihaja oranžen flek nad Lj. :beerchug: Če pa še to pride nad nas ga bo v Lj. več kot 30 sigurn.Res pa je, da se bo do večera sesedel!

ANDONE

auuu favel, arso je napiso ob 7ih za Lj. rahlo sneži :icon_haha:...a me hecaš, toliko pada, da komi vidim sosednji blok pa je oddaljen slabih 200metrov.!

edit: ne vidim sosednjega bloka! na milijone snežnih krp, na miljarde snežink in na triljone drobnih snežink...vglavnem tazga sneženja že dolgo ne, upam si rečti da vsaj 10 let ne.

če bo padalo do 10ih si upam trditi na 30 cm v Lj. ponekod več ponekod manj.

herkules

vrata -čepovanska dolina
snezi
cez noc v 12 urah zapadlo 28cm novega.
skupna visina tocno50cm
mogoce se kak sentimeter se odebeli ampak posedanje dela soje.
t=-0.7

Pihe

Štrom se je prikazal,jaz sem se skobalil iz pojstle in totalna idila: 54 cm ob 7:00.Še vedno pa rahlo sneži.
Sedaj pa kidat(dajte mi že enkrat tega Thunderja najt,no!!!!) :icon_haha:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

ŠTROMAR

Močno sneži-trenutno 5-6 cm/h pri 0,3 °C.
V zadnjih 24 urah zapadlo 17 cm snega, skupna višina snežne odeje = 27 cm.
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

MINIMAX

Lj-Polje
zmerno močno   :icon_haha: sneži
-0,6°C
MINIMAX
Lj-Polje

indijanc

Lisca je za Ljubljano izjemna. Oranžen flek, ki niti ni tako majhen. Torej, hitro oči napast. :buttrock:

snowman

Tu na BLEDU se je sneženje umirilo in je samo še oblačno

blazek

Uff temu se pravi sneženje. Res ga dobro siplje v Ljubljani.

Gorazd

V Zatolminu je ob 6.45 bila T= 0,4°C in je snežilo, v Tolminu pa deževalo, na razdalji 1 km in višinski razliki okoli 50 m. Ponoči okoli 3h je bil opazen dvig temperature za okoli 0,5 °C in takrat je verjetno tudi pri meni deževalo. Deževalo tudi vso pot do Nove Gorice.
Snega imamo okoli 25 cm.

Mejte se radi