ZEVS Forum

Trenutno vreme (16.1.2009 - 31.1.2009)

Začel/a dajnar, 16. Januar 2009, 06:57:24

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

JaniS

Ljubljana, Male Vižmarje, 16:10

Temperatura: +2,0 °C   (Tmin danes: +1,6 °C ob 4:53, Tmax danes: +3,3 °C ob 12:53)

Pritisk: 1003,5 hPa

Vlaga: 82 %

Rosišče: -0,6 °C

sneži . . .

Pihe

Citat od: lwzr dne 27. Januar 2009, 16:11:19
rahlo rosi,t=9°C
očitno je pri nas vsega konec še preden se je začelo

Primorci nismo bili v igri tokrat, zato je brez veze razočaranje zganjat. :icon_arrow:
rahlo naletava   dež! :icon_haha:
+4,7
fenburja pa tudi že obratuje in nas lepo greje.
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Urox26

:zaba: :zaba: :zaba: A jz prow widm al ne! :o
Pri nas se je sneženje močno okrepilo in že sneži od 15.45 in je v 15min že vse pobelilo.! :icon_wink: :zaba:
Jah kaj morš hmal bomo centimetre štel ;D
Temperetura pa počasi pada in je že 0,3.C :icon_cool:

Lp iz lepo zasneženih Domžal :clap:
Aia pa BTW snežinke so velike 5cm :o
Vreme je ZAKON!

lolcho

končno začelo snežit
malo se je ohladilo 1,5°C

lp
Lovro
Vreme je zakon :) :) !!wmr 928nx

sn0wman

Pri nas ni padal že skor cel dan nič. Mogoče kdaj rahel dež.  :banghead: Očitno bomo tokrat mi najbolj kratko stegnil. Temp. 1°C.

beowulf

tudi pri nas spet začelo lepo snežiti :beerchug:

Lazic

No temu se pa reče sneženje
V kratkem času je padlo 4cm snega in se še krepi. Sem kar malo presenečen, sem mislil da smo ob vzhodniku izgubili vse možnosti.

Serpentinšek

Citat od: Urox26 dne 27. Januar 2009, 16:14:34
Lp iz lepo zasneženih Domžal :clap:
Aia pa BTW snežinke so velike 5cm :o
ž

Mal še počakaj, no.  :icon_lol:  
Trenutno je na tleh prvi cm, sneži pa zmerno - snežinke so pa res ogromne, za pol dlani  :zaba: Zakaj so tu tako velike?  :zaba:

No, tako je vsaj pri meni.  :icon_mrgreen:
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

blazek

Pri nas so spet nekoliko večje snežnike pričele dol letet. Snega smo pridelal že 12cm, kar je dalo 13mm padavin (izmeril vodnatost snežne odeje). Skupno je padlo 25,4mm padavin. (merjeno je bilo ob 15.50h). Temperatura 0,3°c.

Perice

Še vedno rahlo dežuje!nič mi ni jasno! :icon_question: kot kaže se lahko obrišem pod nosom, za debeljo snežno odejo!
Ni nam lahko... :)

Elessar

opa opa pri nam se je začelo pred približno 1 uro z zares ampak res velikimi snežinkami rekel bi da so bile vmes tudi 5 cm dolge :bouncy:sedaj pa na gosto sneži vendar manjše snežinke seveda je u eni uri dobro poblelilo.
p.s ima kdo podatke do kdaj naj bi snežilo?oz kooliko je še kaj zaloge "zadaj" ?

lep pozdrav :wavey: :wavey:
Lp, Tilen

wannabe

še kar zmerno do močno sneži, snega do 15cm ;D drevje se je začelo upogibati, cestarji so se pa tudi ravnokar zbudli :icon_question:

Trocki

Tukaj smo že pri 12cm zelo južnega snega. V gozdu so začele pokati veje.  :icon_exclaim:
Temp. je 0,4°C.

Slikano z mobitelom.

Vreme bo! :)

jaka

Tole dans mi pa ni čist jasno...ves čas smo pod rumenim flekom, a tu že kake pol ure rahlo dežuje :banghead: Snega oz. plundre je okoli 5 cm. Sedaj zaradi dežja spet teče od povsod...

gregach

pa ne no, kmal bom ostal povesm brez padavin, čist na zahod so odbrzele
drugače še sneži pri 0.9°C
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."