ZEVS Forum

Forni di Sopra 07.01.-12.01.2009

Začel/a kire, 03. Januar 2009, 20:30:31

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

kire

Prosim če mi lahko poveste kakšni so vremenski izgledi za ta termin.
Vreme je bilo, je, ter vedno bo.
LP. kire

paradolf

V grobem rečeno bo v Dolomitih za ta termin najverjetneje po večini brez posebnosti. Kakih padavin ni videti na vidiku, razen okoli 9. januarja morda nekaj snega.
Temperature vseskozi pod lediščem  :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

kire

Hvala.
Dobro potem se bom vsaj nasmučal lahko.
LP. kire

H2o

Snežne razmere morajo biti zelo dobre, saj je tam snežilo marskikdaj, ko je v naših krajih deževalo (z izjemo Gornjesavske doline seveda). Smo bili tam v Gimnaziji, v 2. letniku in je bilo precejšnje pomanjkanje snega. Letos teh težav vsekakor ne boste imeli. Pa previdno.  :icon_wink:

kire

No prišel sem nazaj. @paradolf čestitke za natančno napoved. :clap:. Vreme je bilo ves čas čudovito za smučarijo, snega v dolino okorog 120 cm na okoli 150 cm povsem pomrznjenega snega.
Je pa ta čas  višino snežne odeje in podobne svari namesto mene vpisoval brat tako, da zadeva ni zastala.Se pa opravičujem če so nastale morebitne napake, moram vse še malo preverit. :icon_haha:
LP. kire

elbarto

so še vedno samo 3 sedežnice (kot pred 15 leti)?

kire

Ja bo kar držalo.Imajo 3 štirisedežnice, ki so videti relativno nove.
Samo po mojem mnenju ne rabijo več sedežnic saj so že te med tednom precej prazne pa tudi ob vikendih ni pretirane gužve.
Na drugem manjšem smučišču v dolini pa trisedežnico in vlečnico.
LP. kire

H2o

Aja, potem so tudi na vrhu zamenjali naprave. 7 let nazaj je bila samo spodnja 4-seda, na vrhu pa sta bili 2 2-sedi. Forni je super ja. Vem, da smo bili takrat le 2 razreda in ene par Madzarov. :) Ps.: ste šli z gimnazijo Idrija?

elbarto

Ko sem bil jaz tam (uhuhuhu nazaj) so bile 3 dvosedežnice na vrh gore, v dolini pa dvojni krogeci... eni kratki (bejbika) in eni malo daljši.
Torej napredek je, one dvosedežnice so pa verjetno kje pri nas postavili - ve kdo kje imamo modre 2 sedežnice v Sloveniji  :icon_haha:, te so sigurno iz Fornija!

LP!

kire

Citat od: H2o dne 13. Januar 2009, 13:13:21
Aja, potem so tudi na vrhu zamenjali naprave. 7 let nazaj je bila samo spodnja 4-seda, na vrhu pa sta bili 2 2-sedi. Forni je super ja. Vem, da smo bili takrat le 2 razreda in ene par Madzarov. :) Ps.: ste šli z gimnazijo Idrija?
Ja smo ja :clap:.Med tednom smo bili skor sami gor. :icon_haha: Baje da smo mi bili že sedemnajsta generacija zapored, ki smo šli z Gimnazijo Idrija v ta kraj smučat.
LP. kire