ZEVS Forum

Trenutno vreme (1.1.2009 - 15.1.2009)

Začel/a ŠTROMAR, 01. Januar 2009, 00:48:39

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

beowulf

ne vem komu je tale kepa namenjena tukaj pri hrvaški obali

Ciril

V MS rahlo sneži, brez dežja. To zimo prvič.

LP Ciril

johnb

Sneži na gosto in drobno. Tokrat smo pa dolenjci malo srečnejši. Upam, da se tist rumen flek pomakne še malo višje do mene. Sicer je pa radar kar optimističen, padavine se nad Bosno še kar obnavljajo, tako da upam da se mi bo izšlo  za 10 cm. Je pa  novega snega v večernih urah zapadlo 3cm,  jutranja runda raznoraznih padavin pa je pomrznila.
Weather is full of surprises, most of them are unpleasnt!

bostjan

Tu trenutno rahlo do zmerno sneži, T je -3,7°C. Padlo je 9 cm snega na 9 cm podlage.

Lp Boštjan

polo

Sedaj ko se radar za moj konec počasi prazni je šele prav pričelo snežit  :icon_rolleyes:
T= -5°C

max

Citat od: beowulf dne 14. Januar 2009, 19:54:42
ne vem komu je tale kepa namenjena tukaj pri hrvaški obali

Jaz jo že cel čas spremljam :icon_mrgreen:

Za kratek čas je okoli 16h posnežilo sedaj pa zmerno sneži od cca 19h, imamo 6cm snega, Temp -3,6°C

zigarrdo

Končno sneži  :buttrock:

Temp. -3,7°C
T min. -5.9°C
vlaga = 90%
snega = 14 cm
Everywhere you go you always take the weather with you

gregach

jao pri nas pa sranje od sranja:
zjutraj je padlo 1-2cm ledenega dežja, sedaj že 1 uro i n pol sneži pa je 1 cm snega :banghead:
rumeni flek na radarju pa se pomika vse nižje :icon_mad:
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

Ledeni

Ob 18.45 je dež kooončno prešel v sneg in od takrat konstantno sneži. :bouncy:  :clap:
Zgleda, da smo le dočakali pravo sneženje, tudi rumeni radarski flek se je stabiliziral nad JV Slovenijo.
Sedaj pa  :beerchug: :beerchug: Odpiram šampanjec (tri leta je čakal)
Temperatura -3,5°C. 2-3 cm novega.

MIHAJLO 86

trenutno-4stopinje in rahlo sneži kar vidim da bo celo noč ta pojav najprej posamezne snežinke nato rahlo sneženje nato skoraj zmerno sneženje nato nič to je pri meni kadar je glavnina padavin na vzhodu skoda res da popoldansk padavine niso segle malo bolj zahodno če bi bi imeli sedaj 20cm snega tko pa bodo vzhodnjaki do jutra dobili od 15 do 25 cm snega se mi pa zdi da je letošnjo zimo že bilo da so bile padvine napovedane za zahodni del države pa je potem glavnina koncala na vzhodu ;)

matootam

Jovi

Pri meni skoz sedaj naletava sneg...ene 2 cm pa se je že nabralo v urci... :icon_wink:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

Elessar

No pri nas že 2 uri zmerno sneži tako da smo pri 12cm...mislim da bo do jutra še nekaj malega :buttrock: :buttrock:
Lp, Tilen

vaillant

V.L. pr G.
Še vedno zmerno sneži, v zadnji uri je padlo 2 cm snega.  :clap: Debelina snežne odeje je tako 12 cm. Temperatura (-5,1oC) in vlaga (86%) sta stabilni. Tlak v minimalnem porastu (1016,5 hPa).

:wavey:
VP aktivna od 20.2.2009

blazek

JA, kar dobro sneži pri nas. TAle avtocestna kamera je slabe 300m zračne razdalje od mojega doma.

promet.si