ZEVS Forum

Kofce - Veliki vrh 24.12.2008

Začel/a MaRkUš, 25. December 2008, 13:50:44

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

MaRkUš

Zaradi megle v dolini sem se z atijem odpravil v gore in namreč na Kofce in Veliki vrh, ki je visok 2088 m, snega je ogromno, precej več kot v Kamniških alpah. Plazov ne manjka, sonca pa tudi ni manjkalo.

Pot proti vrhu

Proti Kamniškim alpam

Kar konkreten plaz

na vrhu

Cumulonimbus

Markuš super odlične slike kot vedno, samo kritika pa pade na vaju z očkom, ko sta se v takih razmerah gor odpravila...me je kar stisnilo pri srcu, ko sem gledal slike poti, na obeh straneh dol pa območja plazišč...kaj lahko bi se pripetila kaka nesreča :shrug:

lp
Član ZEVS :)

Jovi

Temu se pa reče sneg.Drugače pa vidva sta res super v tem.Pohvala.Spremljam vajine fotke in so mi res všeč prav vse.Koliko sta dala za fotoaparat pa to....odpiši na zasebno to potem
Lp
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

mihav

uf tole je pa pomojem kar blo arenalina, na obeh straneh strmi pobočji. Drugače pa zaelo lepe fotografije :icon_wink:
Global warming is a lie;)

snowflake

uf lepo, si bil pa na ''mojem '' hribu, a sta šla čez matizovca ,a na jelendol...snega je 1,5 m , baje? zanima me pa 6 slika, je to koča na šiji?a je koča na kofcah odprta?
res mamo lepe gore okrog sebe
Snow4All!

MaRkUš

Citat od: snowflake dne 25. December 2008, 20:13:31
uf lepo, si bil pa na ''mojem '' hribu, a sta šla čez matizovca ,a na jelendol...snega je 1,5 m , baje? zanima me pa 6 slika, je to koča na šiji?a je koča na kofcah odprta?
res mamo lepe gore okrog sebe

Midva sva šla z avtom mimo gostilne Ankele do zadnje hiše.Ja snega je res veliko.Slika 6 je koča na Šiji.
Koča na Kofcah je odprta vsak vikend,in praznikih.Ja mate pa res lepe hribe  :buttrock:

.sonček.

Brez vremena ni življenja.

stog

Jao, kjere fotke.  :buttrock:

Kar dobro je Košuta v snegu.  :icon_rolleyes:

Capillatus

Zelo lepo  :clap: :clap:
Vreme vama je dobro streglo  :buttrock:

alan

Astra

Fenomenalne fotke, idealne razmere, vreme super. In pripravili ste super reportažo.  :icon_wink:  :bouncy:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si