ZEVS Forum

Trenutno vreme (16.12. - 31.12. 2008)

Začel/a maestro, 16. December 2008, 09:32:07

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

simply

Plave - spodnja soška dolina :

jasno (brez oblačka), zmerna burja, T : + 4.2 C.

Lepo je. :)

zimazakon

TREBNJE
delno oblačno z nekaj snežinkami
veter do 16 km/h - severovzhonik
+0.6 °c
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

Dejan

Ravenska vas:

oblačno, občasno naletava sneg

T=-1.0°C

lp
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

matjaz

Povečini oblačno, tu in tam se občasno pokaže malo modrega neba, temperatura trenutno -0,2 stopinji, vlaga 79%, tlak 1036 hPa. Še vedno pa je rahlo pobeljeno...
"Kakšen lep poklic biti človek na Zemlji...
Maksim Gorki"

Vremenko

Če ne bi bilo sonca bi danes zagotovo imeli temp pod ničlo cel dan
Temp. +0,9*C pada
Tmax: +1,2
Snega 2cm

Ponoči je pihal zmeren severni veter

Lluka

sonce,snežinke,veter.... to bo dan katerega bomo zabaleželi pod dnem 26.12.08
trenutna temp = -0,4°C
trenunta vlaga = 69%
veter = 15-25km/h
v sunkih 30-40km/h
vreme = sončno s snežinkami in nekaj oblaki

Urox26

Končno spet mal sonca v Domžalah :praise: :icon_cool: :bouncy:
Vreme:pretežno jasno
T=2.C (na soncu)
Tlak:1035hPa
Snega nimamo. :icon_surprised:

Lp :wavey:

Vreme je ZAKON!

markokorosec.net

Citat od: TAĐIKI dne 26. December 2008, 02:35:35
Paradolf, Twister in jaz smo se pravkar vrnili iz Nanosa. Izmerili smo 179km/h, ekipa Skywarna pa kar 199km/h  :icon_mrgreen:
Citat od: paradolf dne 26. December 2008, 12:41:29
http://www.youtube.com/watch?v=cLCycn4M0Ss
Snemano zraven oddajnika. Tam se je še dalo stati, na grebenu pa niti pod razno ni bilo varno v pokončni drži.

Fantje, tole je pa bila NORA izkušnja a :icon_mrgreen: :buttrock: Mater kaj je to delalo na grebenu, še nikol takole... žal nam tistega sunka 199km/h ni uspelo še slikati, a imam pa slike sunkov 176km/h, 180km/h in 189km/h, ki so sledili kakih 15min po tistem. Zelo zelo težko se je bilo obdržat na nogah v tistemu kanalu, ko smo se menili, tam levo od stolpa... minutni povpreček je bil tam non-stop preko 160km/h, vmes pa je nažigalo posamezne sunke. Se je prav videlo, da je prihajalo v valovih čez Plešo Nanosa. Sam najhujš je pa boj z nabijanjem zraka v pluča, da o tem kolk energije porabiš da prideš od stolpa do tistega kanala dobrih 50m stran niti ne govorim... jst bi šeeee :icon_mrgreen: :love: :buttrock: :buttrock:

Drgač pa tule še zmeraj dobro nažiga burja, sunki so še čez 70km/h, vreme seveda jasno in snežinke letijo izza Dinaridov, kjer se tud vidi lep burjin zid. Tule pri meni windrun 1200km v zadnjih 24h :buttrock:

klempo

Oblačno, naletavajo posamezne snežinke
Temperatura je -2°C.

dadek

Danes sem bil malo na izletu V Arehu ,na mariborskem pohorju.Ko sem se peljal iz mojega kraja je bilo -3 °C ko pa sem se dvigal pa je temperatura strmo padala ,snežna odeja pa večala.Ko sem bil zgoraj sem nameril okoli -10 °C. Brez umetnega snega je na Arehu 30 cm,z umetnim pa 70 -80 cm.Tam je vse pobeljeno,drevesa ,še snežilo je popoldan . :love: Božanski kraj,ampak je bilo zaboga mrzlo,še malo je veter zapihal in dal mi vedeti da je zelo mrzlo.Škoda da nisem poslikal.
V našem kraju je Vse lepo pobeljeno , 3-4 cm snega ,-1,5 stopinj celzija  :icon_kava: Pretežno oblačno.     
  Ps. Temperature sem izmeril v avtu ,kjer kaže stopinje,upam da deluje - pa saj je nov avto  :icon_haha:

pajo26

zigarrdo

Tudi tukaj se je razjasnilo, temp. počasi pada -0.5°C še rahlo vetrovno SV do 15 km/h.
Everywhere you go you always take the weather with you

Capillatus

Delno oblačno, -7°C. piha rahel J-JV veter  ;)

LP

gregach

temp. je bila že -2.2*C, ZJ JE PA -1.4*C :icon_question: :zaba:
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

jaka

Čez dan je bilo zmerno do pretežno oblačno, pozno popoldne pa se je delno razjasnilo. Tmax je bila -0.1°C, trenutno pa je - 3.8°C. Snega je še med 1 in 2 cm, v glavnem še je lepo belo :). Zdejle bi ga moralo biti vsaj 20 cm pa bi bila prava idila...