ZEVS Forum

Fotografija meseca decembra 2008

Začel/a robi14, 08. December 2008, 20:06:10

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

robi14

Odpiram novo temo, da lahko začnemo zbirat materijal za naslednji koledar... Blažek in Štromar, upam da ni narobe?

#2 - Zimska idila

#5 - Smreka

#6 - Prijatelja v hudih trenutkih

#7 - Zamet

#8 - Sama proti vetru

#10 - Na vrhu 2.

#11 - Visoko nad oblaki

#13 - Težko okovje

#14 - Težko okovje

ŠTROMAR

Fotografije meseca je @fredek prestavil na portal.

TAĐIKI

17

18

OPAZKA: kaj ni malo preveč 16 fotk? Če nas le 5 objavi je to kar 80 fotk.

fredek

KOt je štromar že napisal skušamo fotografijo meseca od sedaj  realizirati na portalu.

robi14

Citat od: TAĐIKI dne 08. December 2008, 20:52:58
OPAZKA: kaj ni malo preveč 16 fotk? Če nas le 5 objavi je to kar 80 fotk.

Se strinjam, jih bom jutri selekcioniral....

lahko noč!  :wavey:

fredek

Citat od: MaVeRiCk dne 08. December 2008, 21:36:52
Ali bo ta tema nato ukinjena :icon_question: :icon_cry:, moje mnenje je, da bi še naprej lepili in ocenjevali slike v tej temi (fotografija meseca) :icon_redface: :shrug:

MOremo se razvijati naprej, ne moremo vedno stati na mestu. Objavljanje slik na portalu ima kar nekaj prednosti.

blazek

fredek

Seveda so omejitve. Zdrava pamet. Da še kdo tega ne bi razumel da lahko napopa gor 100 slik.

ŠTROMAR

Izgleda. da se na portalu nič ne dogaja glede fotografij meseca!  :icon_question:

Ekolog

Citat od: ŠTROMAR dne 12. Februar 2009, 11:37:49
Izgleda. da se na portalu nič ne dogaja glede fotografij meseca!  :icon_question:

Je bilo prej veliko bolje, ko je vse skupaj potekalo na forumu, to je zgolj moje mnenje :icon_rolleyes: :shrug:

Nartabulš

Citat od: ŠTROMAR dne 12. Februar 2009, 11:37:49

Pogrešam slike za februar - danes smo že 12. februarja 2009, pa še ni možno nalaganje slik. :icon_question:

MaRkUš

Zanima me, kaj se sedaj dogaja s fotografijo meseca na portalu :icon_question:  :police:

Ekolog

Odkar je @fredek zopet odsoten, se ne dogaja nič več :shrug: :shrug:

Nazadnje aktiven: 05. Februar 2009, 10:13:58

:icon_question: :icon_question:

blazek

Pri galeriji na portalu ne morem nič pomagat. Bo očitno treba spet po starem delat. KAj pravite? ???

ŠTROMAR

Ja mislim, da nadaljujemo po starem tule na forumu.