ZEVS Forum

Pokljuka 7.12.2008

Začel/a matjazp, 07. December 2008, 18:29:01

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

matjazp

V dolini čisto turobno vzdušje tako da ni kazalo drugega kot iti malo višje v snežno idilo....Moje slike sicer tega ne kažejo a dan na Pokljuki je bil danes fenomenalen...lepo sončno vreme...temperatura zjutraj ob 10h še okrog -5°C, kasneje se je dvignila na -2°C tako, da je vseskozi škripalo pod nogami :bouncy:. Na Rudnem polju je snega med 70-90cm delavci se pa še kar matrajo z obnovo strelišča... :icon_eek:

lpM

Lepega vremena in sitega trebuha se človek naje

MaRkUš

Lepe slike. Je pa snega gor ogromno. :icon_wink:

matjazp

Tole danes je blo čist tko spotoma z N95 tko da naslednjic se bom potrudil in dodal malo umetniške žilice... :icon_wink:

atok

Lepo tole  :icon_wink:
Sam da še kr delajo!!!!! :praise:
Nikoli ne nehaj sanjati...

snowflake

Citat od: atok dne 07. December 2008, 19:00:08

Sam da še kr delajo!!!!! :praise:
a ni rečeno, da sploh svetovnega pokala ne bo, ker nismo izpolnili obljub o izgradnji infrastrukture....
kje pa je ta koča, ki je na sliki?
dobre fotke
Snow4All!

indijanc

Svetovnega pokala ne bo, ker se gradi pravi biatlonski center, ki pa ne bo končan do datumov, ki so bili določeni za tekme na Pokljuki.

Sicer pa lepe slike, lepo, da je veliko snega vsaj višje, če že v nižinah vodo gledamo. :)

hunter

Hehe, jaz sem bil pa včeraj na pokljuki  ;D  Še moje fotke

RCZ performance

lukapet

Še moj delež slik z današnje Pokljuke:

Cumulonimbus

Prekrasne fotke ste posneli vsi trije :praise: :clap:

lp
Član ZEVS :)

matjazp

Citat od: snowflake dne 07. December 2008, 19:08:11
a ni rečeno, da sploh svetovnega pokala ne bo, ker nismo izpolnili obljub o izgradnji infrastrukture....
kje pa je ta koča, ki je na sliki?
dobre fotke

Ja izgleda, da jih je tale snega kar malo presenetil in kakor zgleda ne vem kako mislijo graditi naprej saj je čez skoraj 1m snega... :banghead:...u glavnem danes je bilo gor ene 10 črncev, ki so kar v hudem mrazu prčkarili po gradbišču...

Če pogledaš prvo sliko....to je mesto, kjer se spustiš na strelišče...no takoj desno je ta koča...ene par korakov v hrib...je pa lepo oblečena...v smrekovo lubje in zgleda z ogrmnimi kupi snega okrog prav pravljično...

maestro

Denar za izgradnjo so šele septembra dobili, tako da so šele takrat začeli z deli. Zato so tudi izgubili letos svetovni pokal. Vse pa naj bi bilo narejeno nekje do poletja.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

tesovnik

stog

Ja res se enostavno prelepe fotografije. Nekateri še čakamo, da namede še sneg, ki je napovedan za od srede dalje... :icon_mrgreen:

snowflake

res lepo, ravno zaradi tega ne štekam ljudi , ki so odgovorni za pokale, itd....snega v izobilju, nekaj denarcev bi bilo od gledalcev in par nočitev v hotelih več, in bi vsi imeli nekaj od tega...tako pa ....tudi planico bomo zgubili, zihr!! saj vem off topic, sam ko gledam slike...v ''pravi'' evropi bi center stal že 5 let....če sem koga užalil, se opravičujem, ni bilo tako mišljeno....

P.S. je zdej pa vem kje je ta koča, hudo :praise:
Snow4All!

blazek

Ejga, vas je blo pa kar nekaj na Pokljuki. Pokljuka je res lepo zaflikana. Bo pa zanimivo prečekirat pokljuko prihodnji vikend, ko bo snežna