ZEVS Forum

Včlanitev

Začel/a Lancovo, 01. December 2008, 09:59:22

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Lancovo

V naprej se opravičujem, če sem kje spregledal. Zanima me kako se včlanim v Zevs?

gradiščan

Klikni zgoraj Portal, tam vse piše.

Lancovo

Na žalost, razen statuta ne najdem kaj več :(

max

Citat od: Lancovo dne 01. December 2008, 11:40:21
Na žalost, razen statuta ne najdem kaj več :(

Se oproščamo, link je na starem portalu, ki je dostopen verjetno samo članom :icon_question:

Probaj link: http://fredek.pointclark.net/Joomla//index.php?option=com_content&task=view&id=86&Itemid=50

Imaš pristopno izjavo v pdf in word obliki, ter kako izpolniš položnico, za članarino :icon_wink:

Potem to pošlješ našemu prezidentu @Piskecu

piskec

Huh, tole bo pa potrebno urediti, da gre na nov PORTAL!

Kuc?  :icon_kava:

fredek

walter76

hm to sem tudi sam videl,ker sem postal pred kratkim član a sem mislil ,da slabo vidim  oziroma ,da je nekje dobro skrito ,sem pa potem vseeno našel pristopnico..bo pa treba urediti...
Prijatelj vremena !

fredek

piskec

Super. Hvala, fredek!

Pihe

Bi malo potrkal na srčke tistih, ki smo jim tu že kar precej pomagali, pa kot vidim na žalost še vedno niso obarvani oranžno spodaj.Naj povem po domače: Fantje!Lepo bi bilo,da se včlanite v društvo "ZEVS".Tistih 15 EUR,kolikor znaša letna članarina, ste namreč z različnimi pomočmi(spletna stran,strežnik,pomoč pri nakupih opreme,itd....) že zdavnaj spravili "noter".Se vam ne zdi,da smo vam člani pomagali tudi za to, da se nam enkrat pridružite? Premislite prosim. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Jovi

Sem že navidezni član nekaj časa samo kaj hudiča ko se ne najde 20 eur da nakažem na društvo že enkrat.Vrjetno bo maja nakazanko 20-25 eur (malce več) :icon_wink: :icon_wink: ker je super društvo
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

Duzek

Nakaži točno, ke rče boš nakazal več bo mel piskeč več dela :smash: ;D
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

stog

Jaz bi se včlanil vendar le, če lahko dobim kakšno potrdilo v roku 16 dni, da sem član društva Zevs.
Torej a se dobi kak tak papir?

gradiščan

Kontaktiraj Piskeca  :icon_arrow: :icon_banned:

Lluka

Citat od: stog dne 01. September 2009, 12:14:41
Jaz bi se včlanil vendar le, če lahko dobim kakšno potrdilo v roku 16 dni, da sem član društva Zevs.
Torej a se dobi kak tak papir?

Aha.... že šola tukaj.  :icon_haha: :icon_haha:  Obvezne ure ?  :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha: