ZEVS Forum

IZBIRAMO KANDIDATE ZA DRUŽINSKI KVIZ

Začel/a walter76, 10. Februar 2008, 13:34:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

walter76

Ne..,zakaj pa bi? :icon_question:
Če imam kaj za napisat,sporočit,... bom napisal .
Sicer pa zdaj ko večina tem in samega  foruma sameva ne vem zakaj te to moti...
Pač ne brat... :icon_wink:

Pa brez zamere...ATI .(uredi si profil )
Prijatelj vremena !

zigarrdo

Citat od: ATA dne 09. April 2008, 22:43:13
walter76, kaj bi že enkat nehal s tem družinskim kvizom.........sory, ampak postal si že malo tečen.

Take komentarje bi na tvojem mestu obdržal zase!!! Res ne vem zakaj sploh bereš če te živcera, pa walterju76, samo kapo dol nad vso organizacijo celotnega projekta, gre se za prepoznavnost, druženje in veselje! Le tako naprej, podpore je vseeno veliko  :icon_biggrin: :icon_wink:

Everywhere you go you always take the weather with you

walter76

Ati me pošilja po pizzo...
Njegovo ZS  zame:
"S takimi profili, kot si ti se ne ukvarjam, lahko pa mi greš po pizzo v Izolo.. :icon_eek: :icon_biggrin:"
:icon_question:

Ati : :icon_exclaim: :icon_wink:

P.S:Če že pa bom šel v Lucijo je bližje pa boljša pizzerija ....
No morda pa te povabim na kavo ,ko pridem v MB ,od koder je moja draga ....
ATI:četudi nisem jaz začel z tem ....zadevo zaključujem in če hočeš opravičujem.če sem te prizadel.
Pisal pa bom še ,če...

Pa opravičilo ostalim za "izven tematsko izlivanje "čustev" obeh mene in ATI-ja .

Hvala za razumevanje VSEM !
Prijatelj vremena !

TWISTER

Citat od: ATA dne 09. April 2008, 22:43:13
walter76, kaj bi že enkat nehal s tem družinskim kvizom.........sory, ampak postal si že malo tečen.

od tvojih 9ih sporočil na tem forumu je 8 provokacij...sej zaradi takih kot si ti so pač stvari take kot so :icon_arrow:

Walter sploh se ne pusti provocirat takim, ker sej veš kaj pravi Murphy: " nikoli ne razpravljaj z bedakom, lahko da ljudje ne bi opazili razlike"  :icon_haha:

drugače pa danes dobro navijajte, mogoče še zmagamo :icon_lol: