ZEVS Forum

SODELOVANJE S POP TV IN KANALOM A

Začel/a TWISTER, 22. Maj 2007, 19:13:52

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

blazek

Res čestitke Blažu za tako suveren nastop pred kamerami. Res odlično povedano, jutri pa bomo videli, če bo res kaj iz tega.

snowflake

no fantje , jest se bom potrudil da dobite posnetke, so pa sedaj ko je twister opedenal svet, povabili lučko kajfež v 24 ur zvečer, tako da....se dogaja
Snow4All!

TgT

Nastop si lahko ogledate na http://poptv.si pod oddaje svet in seveda 4. del oddaje...

Davor

Vse čestitke za nastop že izkušenemu Blažu. Pogovor o napovedanem jutrijšnem poslabšanju je lepo stekel in upamo, da se kaj uresniči od tega. :icon_arrow: :shrug:

Lep pozdrav

Brez oblakov ni ciklona!

TWISTER

ah joj kera blamaža... na koncu bom bil že kot une vremenarke z dekolteji, dobr bom zgledal, a ne bom imel pojma o čem govorim :icon_cry:

drugače pa danes na svetu v živo javljanje z Gorenjske okol 18:20h :icon_wink: pa upam da se te padavine kaj okrepijo ker zgleda da nas je začel še radar zezat :shrug:

Ciklon

Raj je v naravi :buttrock:

umetnik

Dober nastop @twister - iz tvoje strani za moje pojme opravljeno tako kot je treba  :clap:
to isto je pa seveda čisto nemogoče rečt za voditelja oddaje, ki ti enostavno ni pustil, da
bi misli razvil do konca. Potrč je totalen amater, ki misli, da je zdaj, ko je pogruntal, da ima
poslabšanje povezavo z Emmo, najhujši džek. V bistvu je pa en pajac, ki dela in govori samo
tiste stvari, ki mu jih napišejo ... Zato sem mal skeptičen na splošno do te oddaje.

Sicer pa še enkrat ... dobro upravljeno.

blazek

A so pobje šli na ćejc, ker je ravnokar Potrč rekel, da se bodo nekje sredi oddaje javili vremenski poznavalci. :icon_biggrin: :icon_confused:

paradolf

Twister mi je rekel da bodo šli samo še ne vedo kam točno. Nekam na gorenjsko menda. Zdaj ga ne bom klical.
Vse bo kmalu jasno. Spremljam oddajo. :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

blazek

Že čez nekaj trenutko bo javljanje iz terena, hitro pred TV.

max

Je že mimo :icon_wink: Bravo TWISTER. Tale voditelj mu je pa spet skakal v besedo :banghead:

Davor

Pa to ne moreš verjet kako je ta g. Potrč neučakan. Če je informacija tako zanimiva, da je med prvimi podana pri info oddajah, naj potem pusti človeka, ki se spozna na področje, da pove do konca, če ga že tako vpraša, ne pa, da ga prekine sredi govorjenja. Škoda!

Še vseeno se je g. Blaž odlično odrezal in izvedel dobro reportersko poročanje. :icon_wink:

Lep pozdrav
Brez oblakov ni ciklona!

mihav

Global warming is a lie;)

paradolf

Twister je itak car, sam Potrč je pa takšen kot pač je, odddaja pa tudi  :shrug:
Upam da Twisterju ni bilo treba it 100km daleč da je lahko povedal ta dva stavka.

Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

ŽUPMART

Žal sem bil na treningu.  :icon_cry:
Je kdo snemal? :icon_rolleyes:
A vi pa na chase. Super. Kdo je pa šel? :icon_smile: :icon_wink: