ZEVS Forum

SODELOVANJE S POP TV IN KANALOM A

Začel/a TWISTER, 22. Maj 2007, 19:13:52

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

Sumani

Citat od: TWISTER dne 16. Julij 2008, 19:21:30
ah nč fantje, sedaj bo potrebno zbirati dokaze, ker nekaj mi pravi da tega ni konec :icon_wink:

Sorry Twister, ampak jaz se bojim da se bo to vleklo kot "Kamenikovi copati".  :icon_biggrin: :suspicious:

piskec

Zadeva je bolj kot ne politična. Pravzaprav je res hudo nerodna za vse državne institucije, z Arso na čelu. Čisto tako, kot je Pihe napisal.

Če že ni več dokazov - slik, videa, je mnogo bolje zanikati, kakor pa se strinjati. S stališča strokovnosti to sicer ni vseeno, a s stališča državnosti je to precej pomembno dejstvo, ki lahko spolzi iz rok in naredi štalo. Zato je morda res bolje zanikati... Uradno, seveda.

Bodo pa seveda morali narediti neko poročilo - vsaj upam. In presneto me zanima, kaj bo tam notri.

Drugače pa, glave gor fantje, zberimo vse, kar se da, čimveč podatkov, pa bo. Naj podatki in dokazi sami govorijo.

:icon_wink: :clap:

TWISTER

v vremenskem reporteju sem odprl temo za zbiranje dokazov itd. :icon_wink:

vsi ki ste že naredili reportaže bi prosil da jih pregledate in daste v temo kar bi lahko pomagalo pri odkrivanju, da ne bom sedaj sam vse teme gledal.

gremo v akcijo  :icon_arrow:

medovreme

Citat od: TWISTER dne 16. Julij 2008, 20:29:19
v vremenskem reporteju sem odprl temo za zbiranje dokazov itd. :icon_wink:

vsi ki ste že naredili reportaže bi prosil da jih pregledate in daste v temo kar bi lahko pomagalo pri odkrivanju, da ne bom sedaj sam vse teme gledal.

gremo v akcijo  :icon_arrow:

Poglej današnji 24ur ob 19h. Tam je nek mladi doamčin z videom (iz vasi Gozd)...

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

TWISTER

medovreme...nikjer ga ne najdem...daj ga prosim shrani na yutube da se ne zgubi in link daj v tisto temo za dokaze :icon_wink:

hvala :clap:

medovreme

Citat od: TWISTER dne 16. Julij 2008, 21:16:42
medovreme...nikjer ga ne najdem...daj ga prosim shrani na yutube da se ne zgubi in link daj v tisto temo za dokaze :icon_wink:

hvala :clap:

Sam video za malenkost pokaže, bo treba tega poba prosit, če ga pokaže...(danšnji dnevnik na POP tv bo v videoteki, oziroma arhivu dosegljiv šele jutri), link: http://24ur.com/videoteka/

lp,Medovreme
Kaj je na obzorju?

TWISTER

aja... hmmm pol se bo pa treba kar malo znajti... a bi kdo znal izsek ven narest ker se mi zdi kakor sem tudi sam na hitro videl da bi tam znal biti kar eden izmed dokazov glede smeri vetra :icon_wink:

Lp

Astra

Na RTVSLO so pokazali posnetke iz zraka. Gozd na Črnivcu je skoraj v popolnosti podrt v isti smeri, v glavnem od JZ smeri. Meteorolog iz ARSO je kazal tudi podroben relief področja vasice Gozd in prodora vetrovnih sunkov, ki so bili po njihovih podatkih zaradi reliefa pokrajine (prodor iz Kamniške smeri in prodor iz doline Stahovice oz. Črne) iz različnih smeri. Tako je bilo rečeno na TV.  :icon_question:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

grizli

Točno se mi je zdelo, da ne bodo pristali na tornado, ker mora ostati prepričanje, da v Sloveniji pač ni tornadov in tudi če bi nekdo posnel vrtinec lijakaste oblike, bi rekli, da je to nekakšna tromba, ki nastane pri vrtinčenju nekega vetra in stara mama je pomirjena in že spet gre lahko v cerkev :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

lpP
grizli ma vas rad

TWISTER

Citat od: grizli dne 16. Julij 2008, 23:03:27
Točno se mi je zdelo, da ne bodo pristali na tornado, ker mora ostati prepričanje, da v Sloveniji pač ni tornadov in tudi če bi nekdo posnel vrtinec lijakaste oblike, bi rekli, da je to nekakšna tromba, ki nastane pri vrtinčenju nekega vetra in stara mama je pomirjena in že spet gre lahko v cerkev :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

lpP

:icon_lol:

TWISTER

fantje danes ob 10h izjava za radio Center :icon_wink:

Duzek

še eno cvetko sem dones vidu. Na rtvslo, na prispevek o gorečih gumah se je pojavil tale komentar

18. tele_od_krave (17.07.2008 || 10:46:14)
Sploh ni bil požar, ampak TORNADO! Če dobro pogledate slike se le-ta lepo vidi. To so poleg slovenskega strokovnjaka za vremenske pojave potrdili tudi nemški, albanski in gruzijski strokovnjaki za vremenske pojave. Zaenkrat se samo še ugiba ali je šlo za tornado moči F2 ali F3... 

No coment :surprised: :icon_haha: :icon_haha:
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

Dejan

Citat od: Duzek dne 17. Julij 2008, 14:17:25
še eno cvetko sem dones vidu. Na rtvslo, na prispevek o gorečih gumah se je pojavil tale komentar

18. tele_od_krave (17.07.2008 || 10:46:14)
Sploh ni bil požar, ampak TORNADO! Če dobro pogledate slike se le-ta lepo vidi. To so poleg slovenskega strokovnjaka za vremenske pojave potrdili tudi nemški, albanski in gruzijski strokovnjaki za vremenske pojave. Zaenkrat se samo še ugiba ali je šlo za tornado moči F2 ali F3... 

No coment :surprised: :icon_haha: :icon_haha:
Komentar: :banghead: očitno ljudje (še) niso pripravljeni na take udarce narave. Ko pa bodo, bo prepozno. Žal.

Drugače pa vas vse podpiram in tudi sam menim, da je šlo za tornado :icon_wink:
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

max

Blaž, a veš da si bil veliko bolj prepričljiv, kot pa Pečenko :icon_wink: :clap:

Imam občutek, da je globoko v dvomih z izjavami :icon_haha: :icon_haha: ali pa je bil prisiljen dati tako izjavo :icon_question:

Za radio Center govorim, bilo je ob 8:10min

TWISTER

A danes je bilo :icon_question:

včeraj so me klicali...a Pečenko tudi ali kaj... madona  :icon_wink:

hvala Max :clap: