ZEVS Forum

SODELOVANJE S POP TV IN KANALOM A

Začel/a TWISTER, 22. Maj 2007, 19:13:52

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 4 Gosti gledajo to temo.

blazek

Super je bil Twister in zelo spretno je v kontekst urinil društvo Zevs. :icon_wink: :clap:

max

Super si tole speljal :icon_wink:, posebej stavek z omembo ZEVS-a :icon_biggrin:.

Informacije o izpadih el.energije so pa dobili od mene, sem bil glih v sližbi iz torka na sredo :surprised:
So klical dvakrat, tretjič sem jih pa enostavno odslovil :icon_banned:, ker se nisem imel časa pogovarjat :shrug:
Je bila cela štala na področju El.Krško :icon_exclaim:

grizli

Gledal sem Blaža, super ni kaj  :icon_wink:

lpP
grizli ma vas rad

TWISTER

če vam po pravici povem je bilo pa včeraj res čisto na hojladri :-)
pojma nisem imel kaj bo po TV(katere karte) in kot ste videli dajo karte obrezane(samo barve) in sem pol kar nekaj nabijal :shrug:
no Lili mi vsaj pusti do besede, ker se tako zagleda vame, da jo moram kar zbudit s stavkom naslednjo karto prosim  :icon_biggrin:
no drugače pa kar v redu, glede na to da sem se direkt iz ZG pripeljal v studijo, med potjo sta mi pa Paradolf in Piskec razlagala kaj se je dogajalo zadnje dni  :icon_lol:

Hvala še enkrat vsem za pomoč in pošiljanje kart :clap:

ŽUPMART

Ma Twister, carsko, prav nasmejal sem se. "Ta radar v društvu ZEVS uporabljamo predvsem za opazovanje padavin nad Z Slovenijo..." :icon_lol:
Super, ma to itak veš! :icon_smile: :clap:

Vreme

En predlog za drugič. Najbolje bi se bilo obleči v majico ZEVS!  :icon_biggrin:

medovreme

Citat od: Vreme dne 05. Junij 2008, 21:26:51
En predlog za drugič. Najbolje bi se bilo obleči v majico ZEVS!  :icon_biggrin:

Nove majice so v fazi dizajniranja, potrpite - pa za Twisterja naredimo kar suknjič ZEVS  :icon_haha:

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

TgT

Mogoče bi jim lahko dal predlog, da bi na LCDju pokazal kako in kaj, ker vrjamem da 3/4 ljudi, ki pač gleda SVET, nima pojma kaj so tiste barve pomenile, kjub temu, da si povedal za energijo itd...

:shrug:

max

BRAVO Twister   :clap: :clap: :icon_wink:  Super da je Robi prispeval svojo včerajšnjo fotografijo :clap:
Zdaj bojo nekateri spet imeli nekaj za premlevati  :icon_haha:

robi14

Bravo Twister!  :icon_wink: Tolk mi je blo smešno, ko si v priimkih članov govoril!

Bravo ZEVS!  :clap:

piskec

Ma ne moreš verjet, da sem zamudil. Ma, je*em.....

Ah. Kdaj so posnetki tam gor???

Hudirja, no. Za dve minuti, ej!  :icon_cry:

medovreme

Citat od: piskec dne 15. Julij 2008, 18:31:25
Ma ne moreš verjet, da sem zamudil. Ma, je*em.....

Ah. Kdaj so posnetki tam gor???

Hudirja, no. Za dve minuti, ej!  :icon_cry:

Enako...vrste na blagajnah so enostavno predolge in avtobus ni in ni hotel priti...kdo ve kdaj je posnetek? Če ne na TV je pa ziher na internetu..

lp in čestitke,

Medovreme :icon_wink: :clap:
Kaj je na obzorju?

Predator

Twister, lepa oblekca :icon_haha: in dober nastop  :icon_wink: :clap:

evo posnetek
http://24ur.com/novice/slovenija/video-bil-je-tornado.html

piskec

Twister, ti znaš to tako lepo, suvereno povedat! Vsaka čast.

Meni si prepričal, da je bil Tornado. Vsekakor.

Hvala, Predator. Ah, sem že živce izgubil... Da zamudiš za dve minuti in potem gledaš cel Svet brezveze, grrr.

Zdaj me pa zanima, kdo bo naredil Veliko delo in vse skupaj zbral, dokumentiral in spravil v pametno objavo?

Capillatus

Mislim da bi Twister lahko opravil to zahtevno delo, tako kot je naredil poročilo za 18 september 2007.
Takrat je odlično opravil delo in mislim da bi bilo tako tudi tokrat. Tudi materiala je ogromno na voljo.

Brawo Twister. Odlično si se odrezal :icon_wink: :icon_wink: :clap: