ZEVS Forum

Novi Portal

Začel/a piskec, 05. November 2008, 08:36:32

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Duzek

Mene pa malo moti temnina v ozadju. Morda bi bilo fajno imeti isti backgrond kot na forumu

Takole nekako

In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

fredek

Če boš preveril par postov nazaj (prejšnja stran) je že bilo govora o spremenjenih barvah, in tisti, ki me poznajo, vedo, da sem za enostavnost. Navy background sicer nisem prepričan če najbolj paše (prevod: prija) tej temi, poleg tega pa me veliko bolj moti (mene osebno) bugy oblikobvanje texta.

Koliko vem od Vremena je bila ta tema zelo pozitivno sprejeta (tudi meni je zelo všeč), sem pa vedno pripravljen na nove rešitve. Spremeniti ozadje ni "big problem", pač pa prilagoditeve teme našim potrebam.

Foruma in portala ne primerjajte preveč, saj ima forum 7 barvnih kombinacij, od katerih vsak lahko izbere svojo, portal zaenkrat tega ne nudi, če pa bi (saj je možno) je zelo težko spravit skupaj toliko  različnih kombinacij pri neenakem oblikovanju txt-ja.

Vsak ki ima voljo. da se poizkusi pri oblikovanju tako foruma kot portala lahko dobi osnovno  temo v obdelavo in jo na koncu lahko ponudi uporabnikom. Na portalu je planirana svobodna izbira teme enako kot na forumu, samo tem nam trenutno manjka.

Ciklon

:icon_kavabanga: Uredniki portala, dajte se zbudit iz zimskega spanca in postanite aktivni pri objavljanju člankov.
Raj je v naravi :buttrock: