ZEVS Forum

Zgolj predlog

Začel/a umetnik, 12. Marec 2008, 15:53:17

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

lolcho

živijo

vidim da tukaj na nek način pišete predloge pa bom še jaz enega napisal
Kaj če bi se organiziral kakšen pohod na kakšen visok hrib ali podobno ob polni luni, jasnem vremenu in ponoči ker to res morate videti. še lepše pa bi bilo če bi bil takrat sneg :shrug:
me zanima če bi bil kdo pripravljen to organizirati :icon_question: :icon_biggrin:

lp
Vreme je zakon :) :) !!wmr 928nx

Vreme

Zanimiv predlog ni kaj  :icon_wink:. V planu imamo sedaj najprej srečanje v mamutovi deželici nekje maja potem pa še ni nič dorečenega. Srečanja pa lahko organizira seveda vsak posameznik omejitev ni!  :icon_biggrin:

hrošč

Eno opazanje..vse lepo in prav da je forum skrbno moderiran in cist, vendar se mi zdi brisanje cisto vsakega prispevka, ki je malo OT, oz. se nekdo malo poheca, malenkost prevec. Ce je res samo en post in se ne razvije cela OT debata, potem ne vidim prevelike potrebe po tako ostrih ukrepanjih (tudi bane imam v mislih; Maverick prejle, pa se nekdo prejsnje dni). RAzen ce se je debata ze razvila, pa sem jo zaradi skrbnih moderatorjev (npr. Polo) spregledal. Vem, da je bilo ze v preteklosti precej debate na to temo, ampak mislim da v aktualnih vseeno ne bi smelo biti tako strogo..zelo nesprosceno deluje, vsaj meni, kot da si v soli pa ne smes niti besedice spregovorit. Zato mi je tudi Crometeo veliko bolj vsec predvsem kar se tega tice, se malo se nasmejes medtem ko beres aktualne vremenske prilike. Za napovedi se z ukrepi strinjam. Seveda pa je to samo moj pogled, ki ga lahko mirno ignorirate :)

polo

Citat od: hrošč dne 08. Junij 2008, 19:56:53
Eno opazanje..vse lepo in prav da je forum skrbno moderiran in cist, vendar se mi zdi brisanje cisto vsakega prispevka, ki je malo OT, oz. se nekdo malo poheca, malenkost prevec. Ce je res samo en post in se ne razvije cela OT debata, potem ne vidim prevelike potrebe po tako ostrih ukrepanjih (tudi bane imam v mislih; Maverick prejle, pa se nekdo prejsnje dni). RAzen ce se je debata ze razvila, pa sem jo zaradi skrbnih moderatorjev (npr. Polo) spregledal. Vem, da je bilo ze v preteklosti precej debate na to temo, ampak mislim da v aktualnih vseeno ne bi smelo biti tako strogo..zelo nesprosceno deluje, vsaj meni, kot da si v soli pa ne smes niti besedice spregovorit. Zato mi je tudi Crometeo veliko bolj vsec predvsem kar se tega tice, se malo se nasmejes medtem ko beres aktualne vremenske prilike. Za napovedi se z ukrepi strinjam. Seveda pa je to samo moj pogled, ki ga lahko mirno ignorirate :)
Hrošč,najprej ti naj pojasnim da sem Administrator,drugo kdo kaj briše???
V administraciji se točno vidi kdo kdaj in kje briše!
Tvojega posta še nobeden ni izbrisal!
Red na forumu pa mora bit!
Če ti je  bolj všeč crometeo se preseli tja,pa še pisat se nauči (Č,Š,Ž)

Pa še eno pravilo,ki si se strinajal ob regisrtaciji:

11.2. Odpiranje tem v podporo opomnjenim članom foruma ni dovoljeno in se smatra za hujšo kršitev forumskih pravil.

hrošč

Tocno o tem govorim..sej te nisem napadel no, niti se ne kregam, niti na zalim, zakaj takoj s takim odnosom nazaj? Se opravicujem, da sem te imenoval eno stopnjo nizje, kot pa imas status. Samo napisal sem svoje opazanje, nobenmu nisem izrecno izrazil podpore (navedel sem samo primer). Ce mislis nasprotno, me kaznuj po pravilih foruma, ne bom oporekal. Rekel sem, da se mi tako zdi, nisem rekel da tako je. Nisem rekel, da je kdo zbrisal moj post. Red mora bit, se strinjam, se pa ne strinjam da ze en sam samcat OT post povzroci nered. Zato sem tudi napisal, da podpiram strogo moderiranje pri napovedih.
Kar se tice Crometea, sem ga navedel, ker ga marsikdo omenja in vcasih daje za zgled (velikega in kvalitetnega) vremenskega foruma. Tja se ne bom selil, ker sem ze tam in bil tam se preden sem prisel sem. Ker pac z veseljem pogledam domac forum, podal sem samo eno opazko. Nisem vedel, da je to tukaj prepovedano.
Glede sumnikov, je pa to stvar navade se izpred nekaj let, casi irca in podobnih stvari. Kot receno stvar navade, ki jo je tezko spremenit, pa se pisanje se mi zdi hitrejse. Do sedaj se ni se nihce nad tem pritozeval.

ŽUPMART

Polo, mislim da ima Hrošč morda prav. No, če kakšno smešno pripombo kdo kdaj spusti...zakaj pa ne? Druga stvar je recimo Janez24, ji je bil že banan in ga sem in tja popade, da žali in kritizira na vse pretege. Sploh pozimi. :shrug:
Čžš-ji...pa saj se da brat brez njih. Pa kaj, če jih ni? Bolje težit tistim, ki ne uporabljajo ločil in velikih začetnic, ali pa pišejo slengovsko. :icon_wink:

PS: Glede moderatorstva in administratorstva...saj v bistvu po mojem verjetno redko kdo ve, da sploh si admin. Na tem forumu se to po navadi ne obeša na veliki zvon, če se ne motim tudi izrecno zate nikjer ni bilo omenjeno, da ti je ta pravica dodeljena, razen v forumu Za člane. Pa tudi pod nekaterih forumih si še vedno naveden kot moderator... :shrug:

Ma ja, saj vem da v tem podpiram Hrošča in s tem kršim pravila...ampak o pravilih smo itak že govorili, da jih je potrebno uredit. Recimo tale odlomek mi je malo mimo. Če ima "vrhovni" absolutno narobe (pa ne leti to sedaj na ta primer), ne vem zakaj ga nebi smel opozorit... :shrug:

ŠTROMAR

Administratorje imamo za to, da delajo red in prav je tako. Če nekomu to ni všeč, ga nihče ne sili da sodeluje na tem forumu.
Kar se pa tiče č,ž,š pa je moje mnenje, da slovenščina pozna te črke abecede in jih normalni ljudje uporabljamo. Če je nekomu fora, da jih iz tega ali onega razloga ne uporablja je to njegova pravica, a ni nič narobe če se ga opozori na to, da je za normalno uporabo in branje preglednejša pisava s temi znaki.
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

hrošč

Stromar, jaz nisem normalen clovek, ker ne uproabljam sumnikov? Hec, vem kaj si mislil in se strinjam s tabo :) V mojem primeru je to stvar navade, v kaksnih seminarskih se tezko prisilim, da jih pisem, na koncu vedno popravljam manjkajoce sumnike. Ce pa koga to izredno moti, pa lahko mirno preskoci moj post. Strinjam se tudi s tvojo trditvijo, zakaj imamo administratorje in s tem, da je treba pisati kolikor toliko knjizno in pravilno, absolutno. Ne zdi se mi pa narobe, da kaksen post sem ter tja malo popestri temo, ce je duhovit  in v mejah normale ter dobrega okusa.
Kot sem rekel, sem podal samo svojo opazko in z njo nisem mislil nikogar napasti, zaliti, vsiljevati svojega mnenja ali karkoli podobnega..zadevo sem podal samo v razmislek za malo proznosti, ne pa da napises mnenje pa ti nekdo nasteje forumska pravila in clene.
Moram pa reci, da smo po zadnjih nesoglasjih kar lepo napredovali in upam da se bo v tem duhu nadaljevalo :)

Cumulonimbus

No pa še moje skromno mnenje, vsakemu dam po svoje prav, glede tega danes, kar se je zgodilo (v mislih imam MaVeRiCkA), res ni treba vsake njegove besede, oz posta kaznovati glavno smo dosegli fantje in to je da se ne smeti subforuma napoved vremena z raznimi enovrstičnimi stavki, ki nimajo nobene uporabne vrednosti, zdaj, če pa se kdo pošali kdaj pa v tem ne vidim nič slabega, saj nismo zato na forumu da iščemo napake drugih in jih probamo čim prej pograjat oz kaznovat, ampak smo na forumu zato ker nas združuje nekaj kar naj bi imeli radi in to je vreme!

Zatorej fantje vrnimo se k tistemu, kar naj bi imeli radi, takale teme pa pustimo na miru, ker nima smisla pogrevat stvari ki naj bi se ohladile nekaj mesecev nazaj... :icon_wink:

lp

Član ZEVS :)