ZEVS Forum

Grmljavinske oluje poslijepodne / noći između Calabria i Sicilia

Začel/a Peppe Caridi, 28. Avgust 2008, 15:55:33

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Peppe Caridi

Ja pisati na hrvatskom i nadam se da ćemo uspjeti razumjeti.
Ne znam ništa slovenski, ali sam pretpostaviti da je hrvatski je slično.
Ne želim pogrełno.
No ja mogu pisati engleski bolje ako glavi.

Posljednjih dana u fenomen čudno i znatiželjnika, vrlo rijetki, ima utjecati na području između Sicilije centar / južno Calabria i istočne / zapadne Europe.

S vremena na vrijeme poslijepodne pomorsko noć: određeni fenomen, znatiželjan i vrlo rijetko zahvaćena područja između Calabria i Sicilia u poslednjih dana

Fenomena, posebno, dala čaroban dovoljno kako bi se omogućilo emocije, upravo se vratio s odmora u Sicily u magiju proživljava trenutke promatrati i hvatanje munje i saette nije bio slučaj za dugo vremena.

Prekrasne fotografije s nepogoda metamorphic između poslijepodne i noć. Lightning i Saette koji lit, Strait kontinuirano za cijelu večer, što je scenarij ništa osim atraktivne.

Uživati!

JaniS

gradiščan

BENVENUTO A FORUM  :icon_wink:

:icon_arrow:
Se qualcosa non sai scrivere, puoi farlo in lingua Italiana e poi mia moglie tradurrera in Sloveno per gli altri.
Tu lo sai che la lingua "meteo" capiscono tutti. :clap:

Tanti saluti

PREVOD:
Dobrodošel na forumu
Če česa ne boš znal napisati, lahko napišeš v italijanščini in potem bo moja žena prevedla v slovenščino za ostale.

Ti veš, da jezik "vreme" razumemo vsi.

Lepe pozdrave.

Peppe Caridi

Citat od: gradiščan dne 28. Avgust 2008, 18:35:03
BENVENUTO A FORUM  :icon_wink:

:icon_arrow:
Se qualcosa non sai scrivere, puoi farlo in lingua Italiana e poi mia moglie tradurrera in Sloveno per gli altri.
Tu lo sai che la lingua "meteo" capiscono tutti. :clap:

Tanti saluti

PREVOD:
Dobrodošel na forumu
Če česa ne boš znal napisati, lahko napišeš v italijanščini in potem bo moja žena prevedla v slovenščino za ostale.

Ti veš, da jezik "vreme" razumemo vsi.

Lepe pozdrave.

Benissimo, molto più semplice per me l'Italiano :)
grazie mille!
Ciao e viva il Meteo :)
Peppe

Astra

Dobrodošel na forumu!  :icon_biggrin:

Your reportage is very nice. Nice storm pictures. I was in Sicily two years ago and also visted vulcano Etna. But the most memorable thing was, that red light on semaphor in Enna means only if really needed stop, otherwise if road is free full gas and go into red light. Incredible :-))) Second thing, in Palermo I was just watching each second not to crash into Vespa motorbike :-)))

For me was very nice also central part of island, especially those mountains and hills with a lot of olive trees and many wind weathervanes. Siracusa, Argimento were really nice places to visit in mid September with temperatures well over 30°C! :-))) But the sea was suprisingly cold, not even 20°C ?!?

So, welcome to ZEVS weather forum and I hope to hear from you many times.  :icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si