ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 4 Gosti gledajo to temo.

krispy123

ali bodo nevihte v petek in soboto lahko tudi močne in seveda točonosne

max

Citat od: krispy123 dne 18. Avgust 2009, 19:49:45
ali bodo nevihte v petek in soboto lahko tudi močne in seveda točonosne

V Petek ne!
V Soboto sprva lahko močnejše nevihte na S-SV Slovenije(če bo prej dodatno še kaj sonce ogrelo), vmes lokalno lahko pade tudi kaj trdega, ko se bo ozračje ob padavinah ohladilo, pa ta možnost počasi odpade

ice

Kaj pa lahko pričakujemo u bohinju od petka do ponedeljka :icon_neutral:

lp

maestro

V petek zna kmalu biti vedno več oblačnosti, popoldne že z kako nevihto. V soboto bolj muhasto z občasnimi padavinami. V nedeljo tudi verjetno še kakšna ploha, ponedeljek nato spet lepše. Seveda pa bistveno hladneje kot te dni.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

ice

Citat od: maestro dne 19. Avgust 2009, 12:34:57
V petek zna kmalu biti vedno več oblačnosti, popoldne že z kako nevihto. V soboto bolj muhasto z občasnimi padavinami. V nedeljo tudi verjetno še kakšna ploha, ponedeljek nato spet lepše. Seveda pa bistveno hladneje kot te dni.

Hvala 

sej nekej podobenga sem si tud sam predstavlu bo pa pač kakšen :beerchug: več hehe

lp

malamut

Lep pozdrav

Glede na to, da v soboto za Hrvaško napovedujejo neurja s točo, me zanima za območje Kozjanskega, če je kakšna možnost za nastanek neurij tudi pri nas. Tam imam še posebno dober pogled proti S, SV in proti Hrvaškem Zagorju, pa bi lahko kaj poslikal.

Hvala 

selicmiha

Iz sobote na nedeljo, bo na Grobelnem neka zabava/ rock koncert in se seveda vsi bojijo vremena, mogoče veste napovedati kaj bi se lahko v okolici Šentjurja oz. Celjskega dogajalo v noči na Nedeljo ? Bojim se namreč, da bo vse skupaj odpadlo, čeprav so napovedi vedno bolj ˝suhe˝.

dina

V nedeljo 23.8 bi šli na še zadnji počitniški izlet z otroci: iz Lepene do Krnskih jezer. Ali bo še deževno?
Hvala.

Pihe

Citat od: dina dne 21. Avgust 2009, 07:40:33
V nedeljo 23.8 bi šli na še zadnji počitniški izlet z otroci: iz Lepene do Krnskih jezer. Ali bo še deževno?
Hvala.

Ne! Prav lep dan za planinski izlet bo s čistim in svežim ozračjem. :buttrock:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Aquatic

Citat od: dina dne 21. Avgust 2009, 07:40:33
Hvala.

V nedeljo bo pretežno jasno in nekoliko hladneje. Skratka primeren dan za izlet. :)
Davis Vantage Pro2

Pihe

Citat od: selicmiha dne 20. Avgust 2009, 21:33:53
Iz sobote na nedeljo, bo na Grobelnem neka zabava/ rock koncert in se seveda vsi bojijo vremena, mogoče veste napovedati kaj bi se lahko v okolici Šentjurja oz. Celjskega dogajalo v noči na Nedeljo ? Bojim se namreč, da bo vse skupaj odpadlo, čeprav so napovedi vedno bolj ˝suhe˝.

Mislim,da se upravičeno bojiš.Padavine bi sicer tam nekje v drugi polovici popoldneva oz.zgodaj zvečer prešle tiste kraje, vendar bo zatem še zapihalo in najbrž organizator nima nobene želje ljudi na kup vlačit v hlad in mokroto. :icon_arrow:
www.bovec-vreme.si

lwzr

pozdravljeni

zanima me ali se lahko danes pri nas že lahko pojavijo prve nevihte,predvsem zvečer, in kako močne nevihte znajo biti jutri.

lp

Trocki

Zdravo!

Mene pa zanima če imamo SZ notranjci (okolica Logatca) jutri kaj šanse za kak dež? V planu je piknik.
Kakor zgleda bo vse skupaj ostalo bolj severno od nas. Popravite me če se motim.

Hvala, LP
Vreme bo! :)

uti

Jutri dopoldne iti v julijce/karavanke bi bla verjetno mokra napaka? :icon_rolleyes:
Vremenska postaja Žiri  - http://freeweb.t-2.net/anze/vreme/index.htm

Pihe

Citat od: uti dne 21. Avgust 2009, 11:25:03
Jutri dopoldne iti v julijce/karavanke bi bla verjetno mokra napaka? :icon_rolleyes:

Velika! :icon_arrow:
www.bovec-vreme.si