ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

paradolf

Citat od: alešrozman94 dne 09. Avgust 2009, 22:23:05
Kakšno vreme bo od srede do nedelje na krku na hrvaškem ker se namreš odprevljamo na morje???

hvala vnaprej!!

Trenutno izgleda takole.

Sreda, lepa sončna s temperaturami verjetno malo pod 30°C.
Četrtek in petek večinoma sončno. Popoldan nekaj kopaste oblačnosti a bodo plohe in nevihte verjetno ostale le nad celino. V četrtek temperature podobne, v petek kako stopinjo manj.
Tudi v soboto in nedeljo večinoma sončno in blizu 30°C, popoldanske plohe verjetno spet le nad celino. Če boste v Punatu jih verjetno niti opazili ne boste, če pa v Baški pa morda vidite kaj nad Velebitom. Bližje Reke pa morda obstoja kaj možnosti za kakšno kratkotrajno ploho ali nevihto popoldan.

Skratka, kakšnega poslabšanja na morju ni videti. Kar se bo dogajalo se bo predvsem v torek.

To je moje videnje.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

sn0wball

Pozdrav!

Mene pa zanima zgornja soška dolina 13.,14.,15. in 16. avgusta. Takrat nameravam na izlet, 2 dni je na sporedu Krn + Krnska jezera. Kakor zdaj gledam, četrtek in petek ne bosta ravno idealna, bo čez vikend lepš vreme?

Hvala, lp

alešrozman94

Citat od: paradolf dne 09. Avgust 2009, 22:34:31
Trenutno izgleda takole.

Sreda, lepa sončna s temperaturami verjetno malo pod 30°C.
Četrtek in petek večinoma sončno. Popoldan nekaj kopaste oblačnosti a bodo plohe in nevihte verjetno ostale le nad celino. V četrtek temperature podobne, v petek kako stopinjo manj.
Tudi v soboto in nedeljo večinoma sončno in blizu 30°C, popoldanske plohe verjetno spet le nad celino. Če boste v Punatu jih verjetno niti opazili ne boste, če pa v Baški pa morda vidite kaj nad Velebitom. Bližje Reke pa morda obstoja kaj možnosti za kakšno kratkotrajno ploho ali nevihto popoldan.

Skratka, kakšnega poslabšanja na morju ni videti. Kar se bo dogajalo se bo predvsem v torek.

To je moje videnje.

Hvala paradolf! :beerchug:
VREME BO!

paradolf

Citat od: sn0wball dne 10. Avgust 2009, 08:33:23
Pozdrav!

Mene pa zanima zgornja soška dolina 13.,14.,15. in 16. avgusta. Takrat nameravam na izlet, 2 dni je na sporedu Krn + Krnska jezera. Kakor zdaj gledam, četrtek in petek ne bosta ravno idealna, bo čez vikend lepš vreme?

Hvala, lp
Verjetno bo Pihe bolj natančno vedel a tako na oko izgleda da bodo na sporedu vsakodneven popoldanske plohe in nevihte vključno z vikendom. Zares stabilnega vremena ni videti. Dopoldnevi bodo verjetno še zdržali, popoldan pa v hribih ne bi znalo biti preveč prijetno. Seveda je stvar taka, da se ponekod lahko izide tudi brez padavin, a človek tega pač ne ve kje bo in kje ne bo.  :shrug:
Davis Vantage PRO2

krispy123

mi lahko kdo pove ce so v cetrtek in petek so mozna neurja

pa zanima  me tudi za vikend ce bojo nevihte  lp

Serpentinšek

V četrtek in petek pričakujem kakšno popoldansko nevihto (v petek morda že dopoldne), za vikend pa večinoma sončno z manjšo verjetnostjo za nevihte (20%).  :shrug:

Se majstri strinjajo z mano?
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

alešrozman94

Citat od: krispy123 dne 11. Avgust 2009, 15:01:32
mi lahko kdo pove ce so v cetrtek in petek so mozna neurja

pa zanima  me tudi za vikend ce bojo nevihte  lp

V četrtek bo dopoldne še precej jasno popoldne pa se bodo pojavljale posamezne plohe ali nevihte ki se bodo nadaljevale tudi v noč na petek... V petek se bo nadaljevalo podobno vreme le da bodo nevihte malo bolj pogoste ampak kakšnih močnejših neviht ali neurij ni za pričakovat noben dan.
V soboto bodo še plohe in nevihte ampak bodo te manj pogoste ... V nedelja pa se bo vreme izboljšalo v popoldanskem času je možna le še kakšna kratkotrajna ploha predvsem v hribovitem svetu

Lp!
Aleš.

VREME BO!

matjaz

Pozdravljeni,

kakšna je možnost za plohe ali nevihte danes popoldan na območju Logarske doline, Jezerskega, Ljubelja?

Hvala za odgovor in lp!
"Kakšen lep poklic biti človek na Zemlji...
Maksim Gorki"

Ekolog

Zdravo!

Kakšno vreme lahko pričakujem v soboto na Peci (2125 m), ali je kakšna možnost neviht ali bo ostalo suho :icon_question:

Hvala in lep pozdrav :wavey:

paradolf

Citat od: Ekolog dne 12. Avgust 2009, 10:27:51
Zdravo!

Kakšno vreme lahko pričakujem v soboto na Peci (2125 m), ali je kakšna možnost neviht ali bo ostalo suho :icon_question:

Hvala in lep pozdrav :wavey:

Obstoja majhna verjetnost za popoldanske plohe ali nevihte ampak možnosti so vseeno. :shrug:
Davis Vantage PRO2

krispy123

jaz bi rad vedel za moravske toplice vreme  15,16,17,18
avgust

hvala lp

alešrozman94

Citat od: matjaz dne 12. Avgust 2009, 10:19:36
Pozdravljeni,

kakšna je možnost za plohe ali nevihte danes popoldan na območju Logarske doline, Jezerskega, Ljubelja?

Hvala za odgovor in lp!

Kakšna osamljena ploha je možna ampak kakšnega večjega naliva pa po mojem ne bo mogoče lahko tudi zagrmi :icon_mrgreen:

Lp.
VREME BO!

zoki16

Citat od: krispy123 dne 12. Avgust 2009, 13:43:06
jaz bi rad vedel za moravske toplice vreme  15,16,17,18
avgust

hvala lp

15. in 16. bo vreme lepo, večinoma sončno s temperturami okrog 30 °C. V noči na ponedeljek pa bodo te kraje zajele padavine, ki bodo do poldneva sicer ponehale in se bo počasi zjasnilo, toda ozračje se bo precej ohladilo. Tako bo v ponedeljek najvišja dnevna temperatura okrog 22 °C v torek pa tam do 25 °C.

LP, Zoki
Vremenska postaja Cven

www.vreme.tikve.com

malamut

A mogoče kdo predvideva kakšne močnejše nevihte ponoči v osrednji SLO?

Ciklon

@malamut, kakšnih močnejših neviht, ki bi povzročale škodo, se ponoči ne pričakuje.
Raj je v naravi :buttrock: