ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 4 Gosti gledajo to temo.

ynos

Kaj pa za soboto?

Razmišljam o kakem manjšem pohodu na kak hrib na področju Gorenjske.
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist...

max

Citat od: ynos dne 30. Julij 2009, 14:31:48
Kaj pa za soboto?

Razmišljam o kakem manjšem pohodu na kak hrib na področju Gorenjske.

Zaenkrat kaže, pa mislim da bo tako, vreme kot nalašč za obisk gora :icon_wink:  Sobota in Nedelja

Urox26

Zdravo.

Ali mi lahko poveste spet kakšno bo vreme od 4.8-10.8

Lp.
Vreme je ZAKON!

krispy123

lahko zvem ker sem nekaj gledal za v ponedeljek krajevne nevihte kaksna je moznost za mocne nevihte hvala lp

Pihe

Citat od: Urox26 dne 31. Julij 2009, 13:37:16
Zdravo.

Ali mi lahko poveste spet kakšno bo vreme od 4.8-10.8

Lp.

Brezhibno takorekoč!Mnogo sonca,malček vetrčka in vrooooče!No vsaj do konca naslednjega tedna bo tako. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Ciklon

Citat od: krispy123 dne 31. Julij 2009, 15:11:45
lahko zvem ker sem nekaj gledal za v ponedeljek krajevne nevihte kaksna je moznost za mocne nevihte hvala lp

Ko gledam današnje izračune, se mi zdi, da bomo po SLO v začetku prihodnjega tedna zopet piča krajevnim neurjem s točo.
Raj je v naravi :buttrock:

Pihe

Citat od: slovenka dne 01. Avgust 2009, 07:26:00
Evo kot sem rekla da bom ponovno vprašala konec tedna: kako kaže za Umag (od 2.8. do 9.8.2009)? Hvala :icon_wink:

V nočnem času iz ponedeljka na torek bi morala tam čez prehajat fronta,zato ni izključena kaka kratkotrajna,a močna nevihta s sunki vetra.Že v torek dopoldne bo začela pihat burja,zjasnilo se bo in nato do konca termina v glavnem jasno in toplo vreme(tja do 29 bi moralo zlest,lahko tudi 30).Ajd uživaj. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

alešrozman94

Mene pa zanima ali bo možno tudi kakšno močnejše neurje z debelo točo v ponedeljek pri nas v ormožu????
Ali je potrebno da mama parkira avto v garažo v ponedeljek????
VREME BO!

Ciklon

Citat od: alešrozman94 dne 01. Avgust 2009, 11:20:28
Mene pa zanima ali bo možno tudi kakšno močnejše neurje z debelo točo v ponedeljek pri nas v ormožu????
Ali je potrebno da mama parkira avto v garažo v ponedeljek????

Možnosti za neurja s točo se trenutno kažejo za večji del Slovenije, bolj izrazita pa se lahko pojavijo v vzhodnem delu SLO, tudi v SV SLO.
Ob morebitnem nastanku kakšnih supercelic pa lahko pada tudi debela toča.

Boljše je avto zapeljati pod streho, pa karkoli že bo, tudi če se potem ne zgodi nič kaj resnega. "Zihr je zihr".  :icon_wink:
Nevarnost za poškodbe avtomobila pa lahko predstavlja tudi močan veter ob nevihtah, saj lahko ta s streh odnese kakšen strešnik, ki lahko posledično konča ravno na avtomobilu,...
Raj je v naravi :buttrock:

matjaz

Pozdravljeni,

za jutri imam v planu enodnevni izlet (kopanje) v Izolo.
Zanima me, kakšno vreme bo jutri tam. Se splača it, je bolje prestavit?

Hvala in lp!
"Kakšen lep poklic biti človek na Zemlji...
Maksim Gorki"

max

Citat od: matjaz dne 02. Avgust 2009, 11:20:56
Pozdravljeni,

za jutri imam v planu enodnevni izlet (kopanje) v Izolo.
Zanima me, kakšno vreme bo jutri tam. Se splača it, je bolje prestavit?

Hvala in lp!

Bolje, da greš v Sredo. Jutri bodo tam padavine že dopoldan, potem bo pa povrhu še cel dan pretežno oblačno :icon_sad:

zanimame

Zdravo!

???Mene pa zanima kakšno vreme lahko pričakujemo jutr v Ljubljani, in kdaj približno če kaj.

Hvala vnaprej. Lep pozdrav  :wavey:

paradolf

Citat od: zanimame dne 03. Avgust 2009, 02:10:01
Zdravo!

???Mene pa zanima kakšno vreme lahko pričakujemo jutr v Ljubljani, in kdaj približno če kaj.

Hvala vnaprej. Lep pozdrav  :wavey:

Do sredine dneva predvidoma bo še sončno in tudi verjetno zelo toplo.
Kdaj točno se bodo v Lj in okolici pojavile prve nevihte pa je težko napovedati.
Sam predvidevam da po 14-15 uri že lahko kaj prileti. Spremljati radar na Lisci :icon_wink:

Bodo pa sigurno nevihte do večera.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

max

Citat od: zanimame dne 03. Avgust 2009, 02:10:01
Zdravo!

Hvala vnaprej. Lep pozdrav  :wavey:

Ker si spraševal ponoči, ne vem za kdaj sedaj misliš :icon_question:
Danes od nekje poldneva naprej oblačno z dežjem, možnost neviht, sprva JZ veter, popoldan SZ
Jutri ravno tako oblačno s plohami do poznega popoldneva in vetrom Severnih smeri

Ups, sem videl da si me prehitel Robi :icon_rolleyes:

lukapet

Kakšno se kej pričakuje vreme v Bovcu od soboto 8.8. do petka 14.8.2009.