ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

paradolf

Jaz mislim da bo ponoči še snežilo povsod, razen ponekod na jugu bi lahko proti jutru že prehajalo v dež. Drugje bo prehajalo v dež  v jutranjem in zgodnjem dopoldanskem času čim bodo padavine oslabele.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

piromanka

zanima me za Ljubljano....trenutno ga kar precej mede..Koliko časa bo še tako približno?
no?

matjaz

Pozdravljeni!

Nameravam na nočno smuko na Kope, pa se še odločam, kateri dan (en dan od srede do sobote).
Kaj mi priporočate glede na vreme...

Mnenja...

"Kakšen lep poklic biti človek na Zemlji...
Maksim Gorki"

max

Za Piheta 
V soboto imam smučarsko tekmo v Krajnski gori :buttrock:, kaj misliš, bo zdržalo do poznega popoldneva :icon_rolleyes:
Lahko prideš navijat  :icon_mrgreen:
LP Max

Pihe

Citat od: max dne 03. Februar 2009, 12:35:11
Za Piheta 
V soboto imam smučarsko tekmo v Krajnski gori :buttrock:, kaj misliš, bo zdržalo do poznega popoldneva :icon_rolleyes:
Lahko prideš navijat  :icon_mrgreen:
LP Max

Kranjska gora je meni sovražno turistično področje.Konkurenca pač. :icon_haha:
Mislim, da od petka čez dan, pa do nedeljskega dopoldneva SZ Slovenije niti najmanj ne bo vremensko prijazen.Nižine občasen do konstanten dež, višje pa kar obilo novega snega.Za Kranjsko goro se ne morem še odločit, ali bo v snegu ali dežju. :icon_question:
Vsekakor pa navijam za Elektro Celje! Elektro Primorska pa naj krepne. :icon_haha:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

max

Citat od: Pihe dne 03. Februar 2009, 12:41:03
Vsekakor pa navijam za Elektro Celje! Elektro Primorska pa naj krepne. :icon_haha:
:clap: :icon_wink:

andre

Sem pred odločitvijo če grem naslednji teden smučat v Dolomite - Canazei ali ne. A si kdo v teh vremensko dinamičnih dneh upa napovedati vremenske razmere v Dolomitih za naslednji teden?

Hvala, lp.

Pihe

Citat od: andre dne 03. Februar 2009, 18:59:06
Sem pred odločitvijo če grem naslednji teden smučat v Dolomite - Canazei ali ne. A si kdo v teh vremensko dinamičnih dneh upa napovedati vremenske razmere v Dolomitih za naslednji teden?

Hvala, lp.

Mah, tako bolj spremenljivo bo kot kaže.Ponedeljek zna bit najlepši dan v tednu.Potem pa lahko preko celega tedna računaš na bolj ali manj spremenljivo vreme z občasnim sneženjem.Zaenkrat ni videt kakih silnih količin, ampak ravno prijetne smuke najbrž pa tudi ne boš imel. saj bo tudi sonce za kratek čas sijalo, ampak stabilno ne bo.
www.bovec-vreme.si

marek

Živjo,

V nedeljo naj bi šli na nanos. Kakšno vreme lahko pričakujemo na tem območju v dopoldanskem času ?  Nekaj dežja bo, kaj ?

tnx
marek
:icon_kava:

Ciklon

Premaknjeno iz teme "Napoved vremena":

Citat od: BANCNIK dne 06. Februar 2009, 15:07:29
kako pa kej kaže za teden od 14-21.2??? Ali bo končno kaj lepšega vremena??
Raj je v naravi :buttrock:

Pihe

Citat od: Ciklon dne 06. Februar 2009, 15:13:15
Premaknjeno iz teme "Napoved vremena":

@bancnik.Odgovora nisi dobil zato, ker je termin za katerega sprašuješ, za kakršnokoli kolikor toliko približno napoved, predaleč..
Ko se bo termin približal na kakih 5 dni, bomo lažje kake trende napisali,zaenkrat pa je pisanje o tistem terminu bolj enako šloganju. :shrug:
www.bovec-vreme.si

MaRkUš

Zdravo
Zanima me, kakšno bo jutri vreme v Kamniško savinjskih alpah na višini od 1200-1800mnv  zjutraj ?

Pihe

Citat od: MaRkUš dne 06. Februar 2009, 18:44:53
Zdravo
Zanima me, kakšno bo jutri vreme v Kamniško savinjskih alpah na višini od 1200-1800mnv  zjutraj ?

Vreme absolutno ni primerno za obisk gora!Sicer v Kamniško Savinjskih Alpah ne bo ravno kakih silnih padavin jutri, vendar bo vreme južno in nevarnost proženja snežnih plazov je velikanska! :icon_arrow:
www.bovec-vreme.si

MaRkUš

Nič skrbet.Ne grem na plazovita območja,pač pa je tam samo gozd ki gre do okoli 1700mnv.

jkocki

Mene pa zanima kakšno bo jutri vreme v okolici Prevalj?

Hvala!
Lp