ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

ribncan

Že dopoldne lahko predvsem v zahodnem delu Karavank pade kakšna kaplja dežja, resneje pa naj bi se zadeva začela tam nekje po 11. ali 12. uri. Bo šla pa vsa zadeva dokaj hitro mimo. Težko pa je natančno predvideti točen čas pričetka padavin.

gregach

Kdaj se bodo po vašem mnenju v sredo pojavile prve padavine na Kozjanskem? Slo in HR ALADIN sta suha ves dan, AVT aladin nekje do 17ih, EC pa kaže pričetek že okrog 14ih.....

Prosim za čimprejšnji odgovor, da vemo koliko pokositi.
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

maestro

vedno nehvalezno napovedovanje ploh..lahko jo dobite ze zgodaj popoldne,lahko pa ostane suho ves dan,pa boploha mogoce 2km proc:-)
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Drejc

Mene pa zanima vremenska napoved za Dunaj v sredo 29.5. Ali bo v noči na četrtek dež?

Hvala, Lp

viking_dimi

Pozdravljeni, zanima me vremenska napoved za naslednje dni v okolici Velenja. Koliko padavin lahko pričakujemo od srede do petka. Hvala lepa. Lp!

Smučar

Citat od: viking_dimi dne 04. Junij 2013, 19:32:08
Pozdravljeni, zanima me vremenska napoved za naslednje dni v okolici Velenja. Koliko padavin lahko pričakujemo od srede do petka. Hvala lepa. Lp!
Sredi dneva možne plohe, zjutraj okoli 12°, popoldne okoli 20°. Zato je napoved količine padavin skoraj nemogoča. Od 0 do nekaj milimetrov, odvisno ali vas bo zadela kakšna ploha.

brezlj

Pozdravljeni,

redno vas spremljam, predvsem pa vaše napovedi in sprotna dogajanja. Ste res super  :praise:

Zanima me, kakšno bo vreme jutri, torek 11.6. v okolici Lukovice, bolj natančno za Gradiško jezero. Zanima me zaradi ribolova, ker ni ravno fino, če ti glavo pere kakšna nevihta ali pa celo toča  ???

Najlepša hvala

stjenka

Zdravo,

zanima me napoved za gorenjsko, naslednji vikend, 21.06. do 24.06, pomotoma sem vprašanje naslovil na drugo temo, se opravičujem.

Hvala za odgovor

David

paradolf

Kot kaže se bo ravno v petek vreme pokvarilo. Bi znalo biti nato od petka vključno z vikendom nato precej spremenljivo s plohami in nevihtami. Temperature pa okoli +25°C.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

MatejM

Bom pa še jaz eno napoved zahteval. Zanima pa me vreme na Moelltalu 23.6.2013 dopoldan. Kako bo izgledalo tam gor?

bbenci2

Mene pa zanima, kako vi vidite modele za ta teden v hrvaškem srednjem in južnem jadranu?
20.12.2009 >> -21,0°C
Davis Vantage Pro2

simo88

Pozdravljeni,
mene pa zanima kakšno vreme lahko pričakujemo ta petek, 28.6. na velikem letalskem mitingu v Avstrijskem Zeltwegu?
Hvala in lp.

klavdipo

Pozdravljeni!

Kakšno vreme se obeta ta vikend 6.7.-7.7.2013 na območju gore Zugspitze v Nemčiji?

Hvala!

LP
Klavdija

krispy123

Torej jutri 10.7.2013 se odpravljam v Bosno in Hercegovino za en dan.Ker delam preko dijaškega,gredo zaposleni in tudi jaz jutri tja v Sarajevo in Mostar,nekako se bomo odpravili ob 5 zjutraj in vrnili tam okoli 21 ure zvečer.
Zdaj pa ker že zdaj vidim kakšne nevihte so se naredile na tistem območju,pa me res zanima ali bo jutri na tistem koncu tudi kar velika možnost za nevihte.V vsakem primeru pa bom vzel fotoaparat zraven,mogoče me kaj preseneti.
Hvala za odgovor in lp.

maestro

V temi "napoved vremena-splošna debata"  si podal potek vremena v naslednih dneh, tu pa sprašuješ kakšno bo vreme  ???  ???
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si