ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

psytoma

Bo na smučišču Kanin lepo vreme to nedeljo 27ga ?

maestro

Predvsem jutro in dopoldne bi znalo biti zelo lepo,v poznopopoldanskem času pa bi se lahko že kakšne meglice navlekle, seveda ob prebujanju vetra...Mogoče bolj jasna napoved jutri, al pa sosed Pihe, ki je doma pod tem "hribčkam"  :icon_mrgreen:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

klavdipo

Pozdravljeni!

Zanima me, kakšno bo vreme na območju Mežakle (Jerebikovec) jutri v petek, 1.2.13? Bo še lepo?
Hvala!

LP
Klavdija

paradolf

Kot je trenutno videti se bo tale tanka koprena čez noč še nekoliko zgostila. Dopoldan bo verjetno le visoka oblačnot ki bi lahko bila precej gosta, sredi dneva bo verjetno prisotna še srednja oblačnost, v popoldanskem času pa bi se znalo pooblačiti tudi z nizko oblačnostjo. Hribi se bodo verjetno postopno ovili v meglo.
Se pravi nekaj sončka še v jutranje-dopoldanskem času.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

SoloCare

Pozdravljeni!

Ponovno me zanima isto vprašanje kot pred 3 tedni. Torej...

Koliko snega lahko približno pričakujem do jutri zjutraj, za kraj označen na prikazni sliki (Dravograd - Koroška - okoli 400m), ter za najvišji vrh v istem območju, Košenjak (1522 m) ?

To me zanima zaradi pohoda na ta vrh (jutri zjutraj).

Hvala za odgovor!
Napis na boksarjevem nagrobnem spomeniku: Štejte kolikor hočete, jaz ne vstanem več!

stjenka

Zdravo,

prosil bi, ce lahko kdo razkrije kaksno bo vreme konec tedna, od petka do ponedeljka, na obmocju Crne Gore, predvsem primorje?

V naprej se zahvaljujem

David

paradolf

Citat od: stjenka dne 05. Februar 2013, 14:04:56
Zdravo,

prosil bi, ce lahko kdo razkrije kaksno bo vreme konec tedna, od petka do ponedeljka, na obmocju Crne Gore, predvsem primorje?

V naprej se zahvaljujem

David
V znamenju ciklonskega območja.
Petek kaže na oblačno vreme. Pojavljale se bodo tudi občasne padavine ki bodo kot kaže pogostejše v dopoldanskem času. Veter pretežno severovzhodnik. Ob obali čez dan med +6 in +8°C, v zaledju obale in notranjosti pa bi znale že nad 400-500 m biti padavine v obliki snega.
V noči na soboto kot kaže prehodno izboljšanje, nato pa v soboto čez dan od juga novo poslabšanje z občasnimi padavinami. Kakšno stopinjo topleje tako ob obali kot tudi v notranjosti. Meja sneženja verjetno nad 600m. Veter se bo obrnil na južno-jugovzhodno smer.
Nedelja oblačna s padavinami. Ob obali dež, v notranjosti sneg. Veter južni. Ob obali lahko tudi zagrmi.
Ponedeljek še naprej nestanoviten. Občasno padavine. Ob obali dež, v notranjosti sneg. Padavin ne kaže veliko.
Citat od: stjenka dne 06. Februar 2013, 11:14:25
Odlicno, hvala lepa, mogoce bom v zacetku prihodnjega tedna postavil podobno vprasanje, ze v naprej se zahvaljujem oz opravicujem.

lp

David
Kar kar...
Davis Vantage PRO2

stjenka

Odlicno, hvala lepa, mogoce bom v zacetku prihodnjega tedna postavil podobno vprasanje, ze v naprej se zahvaljujem oz opravicujem.

lp

David

.sonček.

Kaj je s tole oblačnostjo v gorah se bo do jutri kej zjasnilo, zanimajo me Julijske Alpe, Z Karavanke.
Brez vremena ni življenja.

Pihe

Citat od: .sonček. dne 09. Februar 2013, 10:07:33
Kaj je s tole oblačnostjo v gorah se bo do jutri kej zjasnilo, zanimajo me Julijske Alpe, Z Karavanke.

Popolnoma zjasnilo se seveda ne bo, bo pa jutri(predvsem) popoldne jasnine malce več.Proti večeru pa nazaj pade zastor.;-)
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

miran72ms

za jutri je na območju madžarske z mejo slovenije označen rdeči alarm(meteoalarm),mi lahko kdo pove kako z območjem prekmurja glede snežnih padavin,saj napovedujejo za jutri tam okoli 25-40cm snega

paradolf

Citat od: miran72ms dne 12. Februar 2013, 15:30:36
za jutri je na območju madžarske z mejo slovenije označen rdeči alarm(meteoalarm),mi lahko kdo pove kako z območjem prekmurja glede snežnih padavin,saj napovedujejo za jutri tam okoli 25-40cm snega
Tako hudo ne bo vsaj trenutno tako kaže. Lahko bi tekom celega dneva padlo tam med 10 in 20 cm. Vsaj jaz nekako tako vidim. Lahko pa se motim.
Davis Vantage PRO2

miran72ms

Citat od: paradolf dne 12. Februar 2013, 15:50:11
Tako hudo ne bo vsaj trenutno tako kaže. Lahko bi tekom celega dneva padlo tam med 10 in 20 cm. Vsaj jaz nekako tako vidim. Lahko pa se motim.

samo če pogledaš meteoalarm za jutri tromejo slovenija,hrvaška in madžarska vsaka država ima svojo plat zgodbo glede padavin,slovenija rumeno,hrvaška zeleno madžarska pa rdeči alarm

paradolf

Vzameš potem zlato sredino  ;D
Ne ne, hecam se. Glede na količine ki jih kažejo modeli (ki so sicer tudi dokaj različne), bi sam pričakoval take količine kot sem jih napisal.
Davis Vantage PRO2

miran72ms

Citat od: paradolf dne 12. Februar 2013, 16:19:12
Vzameš potem zlato sredino  ;D
Ne ne, hecam se. Glede na količine ki jih kažejo modeli (ki so sicer tudi dokaj različne), bi sam pričakoval take količine kot sem jih napisal.

in kje gledaš te modele za padavine,katera web stran,ker jaz se orientiran po modelu ki je na bergfexu.si