ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Duzek

Do 26. bi znalo biti več spremenljivosti z občasnimi padavinami. Burja bo ponehala 24. Nato od 26. naprej kaže na lepše in toplejše.

LP
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

Perice

Ni nam lahko... :)

računalnik

Je naslednji teden kaj možnosti za 3 dni brez padavin na tolminskem koncu?

Kamion

Zanima me kako bo danes popoldne in ponoči v okolici Ajdovščine? Bo kakšna nevihta?

LP M

Kamion

Oblak69

Danes ponoči zagotovo ne  ;)

GrEg3c

Z kolegi smo se odločli da gremo na triglav za 3 dni . Šli bi čet pet sob , nato pa bi še šli na slovensko obalo za 3 dni

Zanima me če nam bo vreme delalo kj težav...glede na napovedi naj nebi  :smash:

Hvala in lp

Poldi

Ali je v Radencih do konca tedna kakšna možnost neviht oz. nasploh kakšno vreme se obeta, glede na to da si modeli niso čisto enotni?

Mraz

Do konca tedna bo prevladovalo lepo in postopoma vse toplejše vreme, ki bo vrhunec doseglo čez vikend ko se bodo temperature lahko povzpele do 35°C.

Neurje

Ojla, živijo, mene zanima vsaj okvirno, tko na hitro iz roke, kako bo v šibeniku okoli 21,8,- 31,8

kekec

Mene zanima kaksno bo vreme 18 in 19 avgusta v okolici G. Radgone. Hvala in lp

klavdipo

Pozdravljeni!

Zanima me, kakšno vreme se obeta na območju Hafnerja (Visoke ture-Avstrija) v soboto, 11.8.2012?? Prosila bi za odgovor, saj se še odločam, ali bi šla ali ne.
Hvala!

LP
Klavdija

paradolf

Citat od: klavdipo dne 09. Avgust 2012, 11:12:25
Pozdravljeni!

Zanima me, kakšno vreme se obeta na območju Hafnerja (Visoke ture-Avstrija) v soboto, 11.8.2012?? Prosila bi za odgovor, saj se še odločam, ali bi šla ali ne.
Hvala!

LP
Klavdija

Kaže na bolj spremenljivo vreme. Na okoli 3000m bo tudi dokaj vetrovno. Kaže na tam okoli 40 km/h severozahodnika, nižje pa bo vetra manj in pretežno severne smeri. Niso izključene tudi manjše plohe, pri čemer bodo na vrhovih verjetno tudo kar v obliki snega. Težko še rečem do katere višine bi lahko bile v obliki snega. Točnejše karte za hribe bom lahko pogledal šele jutri ko Austrokontrol izda napoved.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

klavdipo

Citat od: paradolf dne 09. Avgust 2012, 11:27:30
Kaže na bolj spremenljivo vreme. Na okoli 3000m bo tudi dokaj vetrovno. Kaže na tam okoli 40 km/h severozahodnika, nižje pa bo vetra manj in pretežno severne smeri. Niso izključene tudi manjše plohe, pri čemer bodo na vrhovih verjetno tudo kar v obliki snega. Težko še rečem do katere višine bi lahko bile v obliki snega. Točnejše karte za hribe bom lahko pogledal šele jutri ko Austrokontrol izda napoved.

Hvala Paradolf! Zaenkrat sem še odločena, da grem, dokončno pa se bom odločila jutri. Se priporočam za poročilo, ko bo izdana napoved Austrokontrola!

LP
Klavdija

lwzr

Pozdravljeni,

zanima me, kakšno vreme lahko pričakujem jutri na območju Krnskih jezer?
Nekako menim, da bo suho, morda kakšna ploha. Zanima me še mnenje koga drugega.

Zahvaljujem se v naprej za odgovore.

LP