ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

weatherist

anze811

Mene pa zanima kaksno bo vreme v nedeljo in ponedeljek v Avstriji in Nemciji, ker se odpravljam tja gor s kombijem, za Nemcijo me zanima za celotno, ker grem cisto do severa
Hvala in Lp

.sonček.

Mene pa zanima, kakšno bo vreme jutri v Julijskih Alpah, glede oblačnosti me zanima, bo dop.jasno al lahko pričakujem nekaj takega kot danes (oblačno), gre se za okoli Triglava-Škrlatice.
Brez vremena ni življenja.

krispy123

Imam eno vprašanje, kakšne pa bodo kaj možnosti za močnejše nevihte  jutri ter v torek v južnem delu Istre okolici Pule.Ali lahko pričakujem kaj resnega, kakšno vodno trombo ali kaj takega.Sam sem sicer pogledal gfs,wrf,aladin...in tele podobne modele ampak sem bolj težko prišel do zaključka.Aladin ne kaže skoraj nič padavin v tem delu, medtem ko čisto nasprotno kaže gfs.

paradolf

Citat od: krispy123 dne 24. Junij 2012, 16:54:06
Imam eno vprašanje, kakšne pa bodo kaj možnosti za močnejše nevihte  jutri ter v torek v južnem delu Istre okolici Pule.Ali lahko pričakujem kaj resnega, kakšno vodno trombo ali kaj takega.Sam sem sicer pogledal gfs,wrf,aladin...in tele podobne modele ampak sem bolj težko prišel do zaključka.Aladin ne kaže skoraj nič padavin v tem delu, medtem ko čisto nasprotno kaže gfs.

Po zadnjih izračunih bi rekel da se jutri prav tam okoli Pule ne bo dosti dogajalo. Nevihte bi lahko bile možne bolj na področju Reke, pa še to verjetno bolj zvečer. Če pa bi bil sekundarec bolj izražen in bi dolina segla južneje, pa bi bilo lahko tudi kaj drugače. Nekako bolj verjamem Aladinu.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

krispy123

Hvala za odgovor, ampak vseeno mogoče pa me kaj na tem koncu vseeno preseneti ,predvsem v noči na torek. Ni ga boljšega kot gledati razelektritve na morju v oblakih pa čeprav so daleč vstran.

paradolf

Citat od: krispy123 dne 24. Junij 2012, 18:15:34
Hvala za odgovor, ampak vseeno mogoče pa me kaj na tem koncu vseeno preseneti ,predvsem v noči na torek. Ni ga boljšega kot gledati razelektritve na morju v oblakih pa čeprav so daleč vstran.
Pričakuješ lahko lightshow v noči na torek, vendar bolj v zaledju obale torej proti vzhodu. :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

viking_dimi

Pozdravljeni, mene pa zanima vremenska napoved do tega konca tedna. Koliko možnosti oziroma kakšne količine dežja so lahko v okolici Velenja. Hvala lepa, lep pozdrav.

maestro

Ponekod lahko v petek pozno popoldne nastane kakšna vročinska nevihta, da bi ravno nad vami je seveda malo možnosti.. Drugače pa bo sončno in vroče.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

robi14

Zdravo!

Zanima me, kakšno vreme lahko pričakujem v nedeljo 8. julija v okolici Grosglocknerja?
Karte kažejo na možnost neviht, vendar bi rad tudi kakšno drugo mnenje...

Hvala in lp,

robi

max

@Robi, bo treba še počakat kakšen dan, drugače pa ja...možnost neviht  :icon_rolleyes: :shrug:
S kolesom? :icon_razz:

lukamarti

Živjo!

Zanima me, kakšno vreme lahko pričakujemo na Cresu od 11. do 16. julija.

Že v naprej hvala za odgovor!

Lep pozdrav

Primozek1983

Hello... Od 8.7. - 22.7. imam dopust, pa me konkretno zanima, kako se bo vreme kaj odvijalo... do zdaj je vsaj od polovice junija blo toplo/vroče, pa gledam za moj dopust pa ne kaže več dobro vreme, niti blizu 30?? Pa to ni res, to vreme! Upam,da se kaj spremeni, oz. kateri expert natančno pogleda karto, vsaj za prvi teden 8.7. - 15.7. hvala... 3 leta zapored je bilo ta datum vroče (Takšno vreme imam rad na dopustu), pa ne bo kje letos izneverilo? LP, Primož  :bouncy:

Kraji : Pas med hrv. obalo pa vse do Balatona, imam namen nek Roadtrip vdarit :)
TRIP and SEA lover.

uti

Od četrtka popoldne do nedelje a nas bo fajn zalivalo v laškem? kdaj približno? ne kaže prav dobro..nucam drugo mnenje :shrug: :beerchug:
Vremenska postaja Žiri  - http://freeweb.t-2.net/anze/vreme/index.htm

Snežak

V Petek se družba odpravlja ponoči s kolesi na otok KRK. Čas odhoda je ob 20:00, predviden čas prihoda pa v Soboto dopoldan. Si lahko kdo vzame čas in pregleda kako kaže z vremenom za to noč?
Se v naprej zahvaljujem in vas pozdravljam  :wavey:

lp. Simon  :angel:
Življenje je lepo,ČE ga živiš