ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

Davor

Pozdravljeni!

Lepo bi prosil za informativno vremensko napoved za Atene (Grčija) od ponedeljka 25.4. ter do sobote 30.4.2011.

Hvala in lep dan še naprej
Brez oblakov ni ciklona!

maestro

@EWER, -Krf
26,27 precej oblačnosti a večinoma suho
28-30.večinoma jasno
od1.dalje spet več oblačnosti, možne rahle padavine
Do 30. bo pihal šibak severnik, nato pa se obračal na jugo, ki se zna po 1. krepiti. Temperature pa večinoma okoli 17°C.Morje pa ima te dni okoli 16°C

@jankolovski19-Sarajevo
Kot kaže bo vse dni spremenljivo oblačno s pogostimi padavinami (plohami), dnevna temperatura bo okoli 15°C
Za sredo pa na Jahotini ravnotako oblačno vreme z rahlimi padavinami, temperatura pa okoli 7-8°C

@Davor- Atene:
25. Večinoma še jasno, temperatura nekaj nad 15°C
26-28. večinoma spremeljivo oblačno, možne rahle padavine,malenkost hladneje
29-30. jasno in spet nekoliko topleje, Vse dni pa bo pihal šibak severnik
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

faurelio

Pozdravljeni, zanima me ob kateri uri se lahko danes pričakuje prve plohe na Pohorju (Kope). Hvala, lp.

max

Citat od: faurelio dne 25. April 2011, 07:23:10
Pozdravljeni, zanima me ob kateri uri se lahko danes pričakuje prve plohe na Pohorju (Kope). Hvala, lp.

Zdaj ne vem ali se zafrkavaš, ali to resno misliš  :icon_question:
Napovedati ob kateri uri, je tombola. Da dobiš odgovor, Zaradi nestabilnosti v ozračju, se lahko plohe pojavijo ob bilokateri uri od zdajle naprej :icon_rolleyes:

Jurcek24

Pozdravljeni,

Bi mogoče kdo vedel povedati kakšno bo vreme za otok Krk in Cres od jutri naprej do nedelje?

Nekateri portali kažejo dež, nekateri pa delno oblačno vreme  ???

walter76

Citat od: Jurcek24 dne 25. April 2011, 12:29:41
Pozdravljeni,

Bi mogoče kdo vedel povedati kakšno bo vreme za otok Krk in Cres od jutri naprej do nedelje?

Nekateri portali kažejo dež, nekateri pa delno oblačno vreme  ???

Dopoldne po večini delno jasno z občasno povečano oblačnostjo in po večini suho.
Popoldne občasno tudi pretežno oblačno,možne plohe.
Temperature čez dan od 19 do 22.C
Konec tedna možnost da bodo padavine nekoliko pogostejše.
Možnost ploh na obali bo dokaj majhna a jo ne gre izključiti.
Prijatelj vremena !

mat89

Mene zanima kakšno bo vreme v Bohinju med 29.4 in 2.5?Kolko sem gledal modele nakazujejo spremenljivo vreme z plohami tudi dokaj hladno bo.

Duzek

Ker bodo prevladovali vzhodni vetrovi kakšne velike moče ne bi smelo biti. Tud mraza ne bo pretiranega. Zgleda da bo ta del naše dežele še najlepši. Po 2. maju se obeta morda malo večje poslabšanje.

če pa prideš v Bohinj pa veš kaj ti je storiti (namig  :beerchug:)
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

mat89

Citat od: Duzek dne 26. April 2011, 09:23:05
Ker bodo prevladovali vzhodni vetrovi kakšne velike moče ne bi smelo biti. Tud mraza ne bo pretiranega. Zgleda da bo ta del naše dežele še najlepši. Po 2. maju se obeta morda malo večje poslabšanje.

če pa prideš v Bohinj pa veš kaj ti je storiti (namig  :beerchug:)

Žal mene ne bo ,moj brat ter od brata punca mata namen obiskati Bohinj,vsekakor  mam namen letos priti v vaš konec, pa enega  ruknema:beerchug: :beerchug:

Hvala za napoved :smash:

matrix

Zanima me vreme za v ponedeljek za okolico Ptuja,natančneje Cirkulane  ;) hvala!

malamut

Kakšno vreme lahko pričakujemo na smučušču Kope od 1.5. - 7.5. ??

Bo moč ugledati kakšno snežinko?

Hvala, lp

Duzek

Modeli še precej skačejo sem ter tja. A snega na Kopah ni za pričakovati (vsaj sedaj nič ne kaže na to). Od srede naprej kaže da se bo ozračje počasi stabilaziralo, do takrat pa bo precej spremenljivo s plohami in soncem.

Ponedeljek pa bo v okolici Ptuja spremenljiv, že dopoldne se bodo začele pojavlati plohe. Kam točno jih bo zaneslo pa je težko rečt. Temparature bodo pod 20°C
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

eddy

Zdravo!

Zanima me in sicer kakšno bo vreme od 2.5 pa do 9.5 na Cipru in sicer bolj natančno Paphos. Namreč od jutri naprej dopustujem tam.

Hvala

maestro

(Napoved narejena za celino, cca 500mnv, po GFS-Meteogrammu) Jutri kot kaže še nekaj malega oblačnosti, nato pa večinoma sončno.zelo prijetne bodo tudi temperature, sploh v prvih dneh bo šlo blizu 25°C, nato pa bo postopno nekoliko hladneje(a še vedno okoli oz čez 20°C).Tudi glede vetra ne kaže na nič posebnega, večinoma bo pihal šibak zahodnik. Morje ima pa okoli 20°C.
Uživajte  8)
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

klavdipo

Pozdravljeni!

Zanima me, kakšno bo vreme na območju Karavank (Kepa-Dovška Baba) v nedeljo, 8.5.11? Kolikšna je možnost nastanka kopaste oblačnosti ali bo vendarle bolj jasno kot zdaj te dni.

Hvala!

LP
Klavdija