ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

Trocki

V četrtek se odpravljamo na Kanin smučat, pa me zanima kakšno bo kaj vremensko stanje tam zgoraj?

Če bo fajn pihalo pa megla, se raje odpravim kam drugam.  :icon_redface:
Vreme bo! :)

aja

Vem, da natančna in zanesljiva napoved za naslednji teden ni možna, pa vendar me zanima, kako po sedanjih predvidevanjih kaže za ves naslednji teden v Rimu. Zanima me tudi, kako kaj kaže za to nedeljo, ker bomo ravno na poti dol.
Ful hvala za pomoč.

Pihe

Citat od: Trocki dne 10. Marec 2008, 16:24:30
V četrtek se odpravljamo na Kanin smučat, pa me zanima kakšno bo kaj vremensko stanje tam zgoraj?

Če bo fajn pihalo pa megla, se raje odpravim kam drugam.  :icon_redface:

Kot zdaj kaže, bi v četrtek znalo biti na Kaninu prav super.Nov sneg, primerna temperatura, odhajajoča hladna fronta in s tem lepo vreme.Pihal bo SZ veter, ki pa na Kaninu običajno ni problematičen. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

matjaz

Živjo,

v petek nameravam na smučanje na Krvavec (celodnevna smuka). Kakšno vreme lahko pričakujem, predvidena temperatura in kakšno je vaše mnenje - naj grem ali ne?

Lp,
Matjaž
"Kakšen lep poklic biti človek na Zemlji...
Maksim Gorki"

matjaz

Citat od: matjaz dne 11. Marec 2008, 07:31:20
Živjo,

v petek nameravam na smučanje na Krvavec (celodnevna smuka). Kakšno vreme lahko pričakujem, predvidena temperatura in kakšno je vaše mnenje - naj grem ali ne?

Lp,
Matjaž
:icon_eek:
Ker nisem dobil odgovora za petek, me zanima, kakšno pa naj bi bilo vreme na Krvavcu v soboto.
Bo za smuko? Vnaprej hvala za odgovore....
Maksim Gorki"

max

Če te ne moti veter, bo v petek lepše vreme za smučarijo, ker bo tudi sonce. V soboto pa se bo čez dan pooblačilo in bo večja verjetnost padavin.

zigarrdo

Citat od: matjaz dne 12. Marec 2008, 14:41:49
:icon_eek:
Ker nisem dobil odgovora za petek, me zanima, kakšno pa naj bi bilo vreme na Krvavcu v soboto.
Bo za smuko? Vnaprej hvala za odgovore....

jah, petek bi bil nekoliko boljši za ugodno smuko, saj bo dosti sonca, in suho bo, medtem ko bo v soboto že bolj spremenljivo, tudi občasne manjše padavine naj bi bile, upajmo da snežne, je manjši problem kot če dež pada! Bodo pa temp. nad ničlo, tako da mraza ne bo, bo pa bolj vetrovno, skratka mislim da se bo z malo dobre volje dalo odlično smučat! Lep pozdrav
Everywhere you go you always take the weather with you

matjaz

Hvala za odgovore!

Lp! :clap:
Maksim Gorki"

Pihe

Citat od: Pihe dne 10. Marec 2008, 19:13:43
Kot zdaj kaže, bi v četrtek znalo biti na Kaninu prav super.Nov sneg, primerna temperatura, odhajajoča hladna fronta in s tem lepo vreme.Pihal bo SZ veter, ki pa na Kaninu običajno ni problematičen. :icon_wink:

Če me že noben drug ne pohvali, se moram pa sam.Napoved zadeta v nulo in upam, da je @trocki užil super dan tam gor. :icon_smile:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

medovreme

Pozdravljeni!

Kolegica sprašuje  :icon_confused: kakšno bo kaj vreme za turno smuko v Visokih Turah (Avstrija) ta vikend (15.3. - 16.3.)? Oziroma, lče kdo ve kakšne so lavinske razmere (gora Sonnblick), se priporočam tuid za kak link na AT strani (Lawinengefahr???). Bi prosil za čimprejšnji odgovor. HVALA.

Lep pozdrav,

Medovreme :icon_haha:
Kaj je na obzorju?

max

Tale vikend ne bo vredu za visokogorje, sploh v Avstriji
Tukaj je pa link  http://www.meteoalpin.com/

EDIT: pa še         http://www.wunderground.com/global/stations/11146.html
                        http://konzern.kelag.at/applikationen/webcams/webcams_jsp/webcam.jsp?id=5

medovreme

Kaj je na obzorju?

robi14

kakšno vreme se pričakuje v petek?
če bo lepo, bi jo mahnil na Brano... Skrbi me samo tisti JZ veter, ki bo verjetno vse pokvaril...

max

:icon_question:Malo prevelik riziko, zaradi večje količine snega, južne strani in velike možnosti proženja plazov!!!
Jaz bi na tvojem mestu ostal doma, da ne narediš kakšne neumnosti za praznike :icon_wink:

robi14

Citat od: max dne 19. Marec 2008, 08:23:24
:icon_question:Malo prevelik riziko, zaradi večje količine snega, južne strani in velike možnosti proženja plazov!!!
Jaz bi na tvojem mestu ostal doma, da ne narediš kakšne neumnosti za praznike :icon_wink:

Tudi na plazove sem mislil... pa kakor zdaj karte kažejo, bom res najverjetneje ostal doma!  :shrug:

Naj ga če praznike nasuje, pa potem zategne, da se sneg stabilizira  :clap: